Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Rinta-Jouppi Erämaksu

Rinta-Jouppi Erämaksu

Rinta-Jouppi erämaksulla voit maksaa autohuoltosi kiinteäkorkoisella ja tasaeräisellä osamaksulla ja vaikuttaa itse erien määrään. Lainan voit halutessasi maksaa pois myös aikaisemmin. Vaihtoehtoisesti voit maksaa koko huollon laskulla, jossa on kahden viikon koroton maksuaika. Laskun voit saada 20–3 000 euron huoltolaskulle. Huomaa, että laskulla maksaminen edellyttää myönteistä luottopäätöstä. Teemme hakemuksen maksujärjestelystä suoraan henkilötunnuksellasi, ja saat luottopäätöksen heti.

Henkilötiedot ja luottopäätös

Rinta-Jouppi laskuun ja erämaksuun tarvittavaa luottopäätöstä varten sinulta pyydetään kassalla henkilötietojasi. Myyjä syöttää tietosi luotonmyöntäjän Collector Payments Finland Oy:n järjestelmään, joka varmistaa osoitetietojesi oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä sekä tarkistaa luottotietorekisteristä, onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä. Saamaasi luottopäätökseen vaikuttaa myös mahdollinen historiasi Collector Paymentsin asiakkaana. Jos saat kielteisen luottopäätöksen, voit kysyä tarkemmin sen perusteluista Collector Paymentsin asiakaspalvelusta. Antamasi henkilötunnus tai luottopäätöstiedot eivät tallennu Rinta-Joupin asiakastietorekisteriin.

Luottoehdot

Laskun ja kertaluoton myöntäjä sekä käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Collector Payments Finland Oy, PL 79, 00101 Helsinki. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lasku tai kertaluotto siirtyy Collector Payments Finland Oy:lle, joka vastaa Collector Paymentsin kuluttajaluotoista ja rahoituksesta Suomessa. Lisätietoja ja muun muassa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin saat Collector Paymentsiltä.

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun, luottopäätökseen ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Collector Paymentsin asiakaspalvelu:
Verkkopalvelu: https://bill.collectorpayments.fi/
Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 9–17 (normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).

Voit tutustua laskun ja erämaksun yleisiin luottoehtoihin myymälässä ja tallentaa ne itsellesi.

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen