Rinta-Joupin Autoliike - Rinta-Jouppi Erämaksu

Rinta-Jouppi Erämaksu

Rinta-Jouppi erämaksulla voit maksaa autohuoltosi kiinteäkorkoisella ja tasaeräisellä osamaksulla ja vaikuttaa itse erien määrään. Lainan voit halutessasi maksaa pois myös aikaisemmin. Vaihtoehtoisesti voit maksaa koko huollon laskulla, jossa on kahden viikon koroton maksuaika. Laskun voit saada 20–3 000 euron huoltolaskulle. Huomaa, että laskulla maksaminen edellyttää myönteistä luottopäätöstä. Teemme hakemuksen maksujärjestelystä suoraan henkilötunnuksellasi, ja saat luottopäätöksen heti.

Henkilötiedot ja luottopäätös

Rinta-Jouppi laskuun ja erämaksuun tarvittavaa luottopäätöstä varten sinulta pyydetään kassalla henkilötietojasi. Myyjä syöttää tietosi luotonmyöntäjän Collector Payments Finland Oy:n järjestelmään, joka varmistaa osoitetietojesi oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä sekä tarkistaa luottotietorekisteristä, onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä. Saamaasi luottopäätökseen vaikuttaa myös mahdollinen historiasi Collector Paymentsin asiakkaana. Jos saat kielteisen luottopäätöksen, voit kysyä tarkemmin sen perusteluista Collector Paymentsin asiakaspalvelusta. Antamasi henkilötunnus tai luottopäätöstiedot eivät tallennu Rinta-Joupin asiakastietorekisteriin.

Luottoehdot

Laskun ja kertaluoton myöntäjä sekä käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Collector Payments Finland Oy, PL 79, 00101 Helsinki. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lasku tai kertaluotto siirtyy Collector Payments Finland Oy:lle, joka vastaa Collector Paymentsin kuluttajaluotoista ja rahoituksesta Suomessa. Lisätietoja ja muun muassa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin saat Collector Paymentsiltä.

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun, luottopäätökseen ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Collector Paymentsin asiakaspalvelu:
Verkkopalvelu: https://bill.collectorpayments.fi/
Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 9–17 (normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).

Voit tutustua laskun ja erämaksun yleisiin luottoehtoihin myymälässä ja tallentaa ne itsellesi.

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu