Hyppää sisältöön

KIA niro Vaihtoautot

Löydä meiltä omasi!

KIA NIRO

Ohjaukseltaan Kia Niro on helppokäyttöinen ja tasapainoinen. Sen korkea ajotuntuma ja mukavat säätömahdollisuudet tekevät siitä todella monipuolisen katumaasturin. Varioinnin mahdollisuuksia lisäävät kattavat käyttövoimavaihtoehdot, kuten hybridi, plug-in hybridi ja täyssähköiset mallit. Tutustu ja löydä juuri sinulle sopiva vaihtoehto!

Kia Nirossa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja loistava ajokokemus. Laadukkaat ja edustavat materiaalivalinnat näkyvät niin Kian sisällä kuin ulkoasussakin. Tyylikkäät sisätilat on rakennettu loogisesti ja matkustustilassa riittää säilytyspaikkoja.

Kia Motors Corporation on vuonna 1944 perustettu eteläkorealainen autonvalmistaja. Kia-autojen vuosittainen tuotanto on yli 3 miljoonaa ajoneuvoa. Kialla on 14 valmistus- ja kokoonpanotehdasta viidessä eri maassa ja myyntiverkosto toimii noin 180 maassa. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on yli 45 miljardia dollaria. Kialla on maailmanlaajuisesti noin 51 000 työntekijää. Kian markkinaosuus oli Suomessa 6,4 prosenttia vuonna 2019. Kialla on ollut useana vuonna Suomen merkkiuskollisimmat asiakkaat. Kia on myös alppihiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppani Suomessa.