Rinta-Joupin Autoliike - Vakuutus

Vakuutus

Rinta-Jouppi vakuutus

Meiltä saat hankittua kätevästi auto- ja liikennevakuutuksen kaupanteon yhteydessä.

Tarjoamme kaikkien vakuutusyhtiöiden eri laajuisia autovakuutuksia. Me hoidamme paperityöt puolestasi ja huolehdimme, että saat tarpeisiisi ja taloustilanteeseesi sopivan vakuutuksen. Vakuutukset saat voimaan heti.

Vakuutusten ja bonusten siirrot

Kun olet vaihtamassa autoa, sinun ei tarvitse huolehtia, että menettäisit bonukset autonvaihdon yhteydessä. Me Rinta-Joupilla huolehdimme kaupan yhteydessä, että vakuutuksesi ja bonuksesi siirtyvät uudelle autolle.

Liikenne- ja kaskovakuutuksen hinta

Vapaaehtoisen kaskovakuutuksen hintaan voit vaikuttaa muun muassa omavastuun määrää ja vakuutuksen laajuutta säätelemällä. Mitä suurempi omavastuu, sitä halvempi kuukausimaksu. Sekä liikenne- että kaskovakuutuksen hintaan vaikuttaa myös ajohistoriasi. Jokainen vahingoitta ajettu vuosi kartuttaa bonuksia, jotka näkyvät alennuksena vakuutusmaksuissasi. Toisaalta jokainen liikennevahinko, joka korvataan omasta vakuutuksestasi, vähentää bonuksia.

Mitä ovat kasko- ja liikennevakuutus?

Tiedätkö mitä eroa on kaskovakuutuksella ja liikennevakuutuksella? Liikennevakuutus on pakollinen, sillä se korvaa vastapuolen vahingot, jos aiheutat onnettomuuden. Kaskovakuutus on vapaaehtoinen, ja sillä voit vakuuttaa oman autosi onnettomuuden varalta. Autovakuutus puolestaan on toisinaan käytetty nimitys kaskovakuutukselle tai joskus yhteisnimitys kasko- ja liikennevakuutukselle.

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu