Rinta-Joupin Autoliike - Yritys - Ympäristövastuu

Ympäristövastuu

ympäristövastuu

Me Rinta-Joupin Autoliikkeessä haluamme suosia ympäristöystävällisiä ratkaisuja jokaisessa toimipisteessämme aina kun se on mahdollista teknisesti ja taloudellisesti.

Ympäristöystävälliseen toimintaan on pitkät perinteet, yli kymmenen vuoden takaa AKL-Ympäristöohjelman soveltamisen muodossa ja vuodesta 2015 lähtien ISO 14001-ympäristösertifikaatti Toyota-liikkeissämme (Tervajoki, Vaasa, Pori ja Rauma). Vuosien saatossa henkilöstön tietoisuus ympäristön huomioinnista on lisääntynyt ja olemme saavuttaneet hyvän tason ympäristöystävällisessä toiminnassa. Keskitymme ympäristösertifikaatissa merkittävimpiin ympäristövaikutuksiin, joita ovat autoliikekiinteistöjen lämpöenergian ja sähkön kulutus sekä tehokas ja toimiva jätelajittelu. Koska toiminnasta syntyvien jätteiden osalta vallitsee lähes täysin suljettu kierto, keskitymme jätelajittelussa kaatopaikalle päätyvän jätteen minimointiin.

ISO 14001-ympäristösertifikaatti edellyttää organisaatiota selvittämään kaikki ympäristövaikutuksensa ja niihin liittyvät näkökohdat. Se vaatii toteuttamaan toimenpiteitä, joilla parannamme prosessien toimivuutta sertifikaatin painopistealueilla ja merkittävimmissä ympäristönäkökohdissa.

Ympäristösertifikaatin mukaista toimintamallia levitetään nyt myös muihin liikkeisiimme. Haluamme olla esimerkillinen toimija alallamme, joten ympäristövastuu ja laatuasiat korostuvat päivittäisessä toiminnassamme – nyt ja tulevaisuudessa.

 

 

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä huollosta.

Ajanvaraukseen