Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Yritys - Ympäristövastuu

Ympäristövastuu

ympäristövastuu

Me Rinta-Joupin Autoliikkeessä haluamme suosia ympäristöystävällisiä ratkaisuja jokaisessa toimipisteessämme aina kun se on mahdollista teknisesti ja taloudellisesti.

Ympäristöystävälliseen toimintaan on pitkät perinteet, yli kymmenen vuoden takaa AKL-Ympäristöohjelman soveltamisen muodossa ja vuodesta 2015 lähtien ISO 14001-ympäristösertifikaatti Toyota-liikkeissämme (Tervajoki, Vaasa, Pori ja Rauma). Vuosien saatossa henkilöstön tietoisuus ympäristön huomioinnista on lisääntynyt ja olemme saavuttaneet hyvän tason ympäristöystävällisessä toiminnassa. Keskitymme ympäristösertifikaatissa merkittävimpiin ympäristövaikutuksiin, joita ovat autoliikekiinteistöjen lämpöenergian ja sähkön kulutus sekä tehokas ja toimiva jätelajittelu. Koska toiminnasta syntyvien jätteiden osalta vallitsee lähes täysin suljettu kierto, keskitymme jätelajittelussa kaatopaikalle päätyvän jätteen minimointiin.

ISO 14001-ympäristösertifikaatti edellyttää organisaatiota selvittämään kaikki ympäristövaikutuksensa ja niihin liittyvät näkökohdat. Se vaatii toteuttamaan toimenpiteitä, joilla parannamme prosessien toimivuutta sertifikaatin painopistealueilla ja merkittävimmissä ympäristönäkökohdissa.

Ympäristösertifikaatin mukaista toimintamallia levitetään nyt myös muihin liikkeisiimme. Haluamme olla esimerkillinen toimija alallamme, joten ympäristövastuu ja laatuasiat korostuvat päivittäisessä toiminnassamme – nyt ja tulevaisuudessa.

 

 

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen