Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Yritysmyynti - Yritysmyyntimme myy, ostaa, huoltaa ja rakentaa

Yritysmyyntimme myy, ostaa, huoltaa ja rakentaa

yritysauto palvelut

Maanlaajuinen yritysmyyntimme tarjoaa yrityksellesi parhaan mahdollisen palvelun ja asiantuntemuksen. Valikoimasta löytyvät suosituimmat uudet työsuhdeautot ja hyötyajoneuvot, mutta myös vähän ajetut käytetyt ajoneuvot. Voimme myös ostaa nykyiset yritysautosi.

Tarjoamamme rahoitusvaihtoehdot ovat monipuoliset: voit hankkia yritysajoneuvot huoltoleasingillä,  rahoitusleasingillä tai osamaksulla, ja pieniin ajomääriin tarjoamme uutena palveluna Rinta-Jouppi Reilu -sopimusta. Meidän kautta hoituvat myös vakuutukset.

Uudet yritysautot ja hyötyajoneuvot Rinta-Joupilta

Palvelemme yritystäsi koko maassa, kaikissa 23:ssa Rinta-Joupin Autoliikkeen toimipisteessä. Valikoimassamme on 17 automerkkiä ja lähes 300 automallia. Rakennamme myös hyötyajoneuvoja, kuten invatakseja, ja teemme tavara-autoihin vanerirakenteita. Uusien autojen toimipisteissä saat aina palvelua merkkikohtaiselta yritysmyyjältä. Olemme läheisessä yhteistyössä kaikkien suurimpien leasingyhtiöiden – esimerkiksi Leaseplanin, ALD:n ja Secto Automotiven – kanssa.

Käytetty yritysauto Rinta-Joupilta

Vaihtoehtona uudelle autolle tarjoamme myös vähän ajettuja yritysautoja. Valikoima kattaa noin 3 000 esittelyautoa tai käytettyä autoa ja niihin sopivat monipuoliset rahoitusratkaisut.

Rinta-Joupin Autoliike ostaa yritysautoja

Oletko miettinyt kaluston myymistä ja leasingiin siirtymistä? Me ostamme nykyisen kalustosi, jolloin saat vapautettua pääomaa oman liiketoiminnan käyttöön. Uusiessasi ajoneuvokalustoa meille käy vaihdossa kaikki ajoneuvot, kuten moottoripyörät, mönkijät, matkailuautot, veneet ja traktorit. Ostamme myös kerralla isommat autoerät. Voit kysyä tästä lisää yritysmyynnistämme.

Muut palvelut yrityksille

Tarjoamme yrityksellesi myös koeajopalvelut ja autojen noutopalvelun. Huoltoasioissa voit kääntyä ammattitaitoisten merkkihuoltojemme puoleen, ja rengashotellimme säilyttää ja pesee yritysautojesi talvi-/kesärenkaat ja vaihtaa ne alle. Ostamasi autot toimitamme aina haluamaasi paikkaan, oli se sitten yrityksesi piha, kotiovesi tai sinua lähin liikkeemme.

 

 

leasing sopimus
Rahoittaminen Rinta-Jouppi Reilu -sopimuksella

Rinta-Joupin Autoliike tarjoaa uuden auton ostajille leasing-sopimusta vastaavan Rinta-Jouppi Reilu -sopimuksen, joka mahdollistaa tasaiset...

näin ostat auton
Näin ostat auton – autokauppa askel askeleelta

Auton osto on meistä useimmalle rahallisesti toiseksi suurin investointi heti asunnon ostamisen jälkeen. Autoihin, auton...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen