Rinta-Joupin Autoliike - Yritysmyynti - Yritysmyyntimme myy, ostaa, huoltaa ja rakentaa - Yritysauton rahoitus – useita mahdollisuuksia

Yritysauton rahoitus – useita mahdollisuuksia

Yritysauton rahoitus

Rinta-Joupin Autoliikkeen yritysmyynti tekee yhteistyötä kaikkien autorahoitusta tarjoavien rahoitusyhtiöiden kanssa. Sinun tarvitsee vain valita mieleisesi automerkki ja -mallivalikoimasta, ja me teemme tarpeisiisi sopivan sopimuksen yhdessä sovitun rahoittajan kanssa.

Kokosimme alle yritysauton hankintaan tarjoamamme rahoitus- ja huoltovaihtoehdot.

Osamaksurahoitus

Tarjoamme yrityksellesi vaivattoman osamaksusopimuksen sekä uusiin että käytettyihin yritysautoihin. Meille vaihdossa tuleva tai ostettava auto käy myös käsirahana tai vakuutena uuteen autoon. Tapauskohtaisesti kauppa voidaan hoitaa myös ilman käsirahaa. Osamaksurahoituksen sopimusaika voi olla 1–72 kuukautta, ja saat valita ajan itse. Luoton voit myös maksaa pois milloin vain. Jos tarvitset muutosta maksuohjelmaan, voit sopia siitä rahoitusyhtiön kanssa. Sopimuskauden jälkeen, tai kun kaikki lainaerät on maksettu, auton omistus siirtyy ostajalle eli yritykselle, ellei yritys myy autoa eteenpäin.

Osamaksurahoituksen korko on aina kiinteä koko rahoituskauden ajan, ja auto toimii rahoituksen vakuutena. Rahoitus vaatii aina pankin luottopäätöksen.

Huoltoleasing

Tarjoamme huoltoleasing-sopimusta uusiin autoihin. Huoltoleasingin etuna on sen monipuolisuus ja huoltojen helppo budjetointi. Sopimuksen voi tehdä 24–48 kuukauden ajalle ja enintään 150 000 ajokilometriin asti. Yrityksesi maksaa huoltoleasing-sopimuksen mukaiset kiinteät kuukausierät, jotka kattavat seuraavat kulut:

  • Automerkin määräaikaishuollot
  • Renkaiden uusinnat
  • Normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset

Kuukausierän suuruus määräytyy auton kokonaishinnan, huoltoleasing-sopimuksen pituuden ja ennalta sovitun ajokilometrimäärän mukaan.  Sopimuskauden päättyessä vuokralle ottaja eli yrityksesi palauttaa auton liikkeeseemme tai rahoitusyhtiölle. Huoltoleasingissä auto toimii vakuutena. Rahoitus vaatii aina pankin luottopäätöksen.

Rahoitusleasing

Jos et halua sitoa pääomaa yritysauton hankintaan, sopiva ratkaisu voi olla rahoitusleasing. Tarjoamme rahoitusleasing-sopimusta vain uusiin autoihin. Rahoitusleasingin etuna on sen joustavuus, sillä se ei sido yrityksesi pääomaa auton hankintaan. Sopimus voidaan tehdä enintään 60 kuukauden ajaksi. Sopimusaikana yrityksesi maksaa auton käytöstä vain sopimuksen mukaiset kuukausierät. Rahoitusleasingissä ensimmäinen erä on 20 % auton ohjevähittäishinnasta. Voit myös valita, että viimeisen suuremman erän.

Rahoitusleasing sisältää pääomavuokran, mutta ei huoltoja. Rahoitusleasing-sopimukseen voit kuitenkin liittää merkkikohtaisen huolenpito- eli huoltosopimuksen. Sopimuskauden päättyessä vuokralleottaja eli yrityksesi etsii autolle ostajan tai palauttaa auton liikkeeseemme tai rahoittajalle.

Rinta-Jouppi Reilu

Yritysauton rahoitus on helppoa Reilu-palvelulla. Reilu-palvelu on nimensä mukaisesti hyvä vaihtoehto hankkia yritysauto. Rinta-Jouppi Reilu ‑sopimus voidaan tehdä uudesta henkilö-tai hyötyajoneuvosta. Sopimus voidaan tehdä 24–36 kuukaudeksi ja enintään 90 000 ajokilometriin asti. Kuukausierät ovat pieniä, sillä viimeinen erä sopimuskauden lopussa on selvästi muita suurempi. Viimeisen osamaksuerän verran lupaamme kuitenkin hyvittää autostasi sopimuksen päättyessä. Kun sopimus päättyy, voit siis palauttaa auton liikkeeseemme, vaihtaa sen uuteen tai lunastaa sen itsellesi maksamalla jäljellä olevan rahoituksen kerralla tai erissä.

Reiluun voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon kolmesta eri tasosta:

Taso 1: Taattu hyvityshinta

Taso 2: Taattu hyvityshinta sekä sopimukseen liitettävät määräaikaishuollot ja korjaukset

Taso 3: Taattu hyvityshinta sekä määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi rengashotelli, renkaiden kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä.

Valitse Rinta-Jouppi Reilu -laskurilla haluamasi auton ja katso sinulle sopivat kuukausierät.

Huolenpitosopimus

Osamaksusopimukseen ja rahoitusleasingiin voit halutessasi liittää auton huolenpitosopimuksen, joka sisältää merkkikohtaiset huoltotoimenpiteet, kuten esimerkiksi määräaikaishuollot. Voit kysyä lisää huoltosopimuksesta yritysmyynnistämme.

Yritysmyynti
Niko Puska
etunimi.sukunimi(at)rinta-jouppi.com
0500 808 579

Tutustu autovalikoimaamme ja laske rahoitus suoraan auton sivuilla. Jos jokin mietitityttää, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

Uudet autot Vaihtoautot

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu