Hyppää sisältöön

uusi kia nyt jopa 0,99 %* rahoituskorolla!

Uuden Kian ostajalle tarjolla huikea rahoitustarjous. Valitse uusi Kia ja tartu tarjoukseen!

Tutustu alta Kia-mallistoon. Ajoneuvon kohdalla on kyseiseen autoon saatavilla olevan koron suuruus näkyvillä. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti! Ei voi yhdistää muihin kampanjoihin ja tarjouksiin.

Kia-mallistomme. Hanki omasi!

Ota yhteyttä KIA-myyntiin

Suosittuja KIA-malleja

KIA NIRO JA E-NIRO

Nirossa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja loistava ajokokemus. Laadukkaat ja edustavat materiaalivalinnat näkyvät niin Kian sisällä kuin ulkoasussakin. Tyylikkäät sisätilat on rakennettu loogisesti ja matkustustilassa riittää säilytyspaikkoja.

Ohjaukseltaan Niro on helppokäyttöinen ja tasapainoinen. Sen korkea ajotuntuma ja mukavat säätömahdollisuudet tekevät siitä todella monipuolisen katumaasturin. Varioinnin mahdollisuuksia lisäävät kattavat käyttövoimavaihtoehdot, kuten hybridi, plug-in hybridi ja täyssähköiset mallit. Tutustu ja löydä juuri sinulle sopiva vaihtoehto!

KIA SPORTAGE

Huipputyylikäs ja ylellisen tilava Sportage katumaasturi on yksi merkin suosituimmista malleista. Mallin suosion taustalla on sen pienet päästöt ja monipuoliset vaihtoedot. Mallista on saatavana bensiini, diesel, hybridi, plug-in hybridi ja kevythybridivaihtoehdot. Teknologia ja turvallisuusominaisuudet huolehtivat niin kuljettajan kuin matkustajienkin viihtymisestä myös pidemmillä matkoilla.

Sportagen suunnittelun keskiössä on kuljettajan tarpeet, teknologia ja laadukkaat yksityiskohdat. Matkustamon mukavat yllätykset ja loistava ajotuntuma tarjoavat parasta laatua ja helpottavat elämää tien päällä. Luotettavaa, tehokasta ja tilavaa koko perheen katumaasturia etsiessäsi Sportage tarjoaa kokemuksen, jota et halua jättää välistä. Tutustu valikoimaan ja tule koeajamaan.

KIA CEED

Ceed on Kian parhaiten myytyjä automalleja. Ceed on loistava perusauto, sillä sen käsittely on todella helppoa ja vaivatonta, ja ajaminen mukavaa.

Ajomukavuudeltaan Ceed onnistuu peittoamaan monet isorenkaisemmat ja sporttisemmat mallit. Autoa onkin usein kehuttu yllättäväksi ja hauskaksi ajettavaksi. Koko perheen hatchbackia etsivälle tämä malli on oiva valinta. Ceed on ehdottomasti luokkansa parhaimmistoa niin ajettavuudessa, hinnoittelussa kuin luotettavuudessakin.

*Rahoitusesimerkkilaskelma: KIA mallin hinta 29 000 € (sis.toimituskulut), käsiraha 6 000€, rahoitettava osuus: 23 000 €, kiinteä korko 1,99 %, perustamiskulu 290 €, käsittelymaksu 15 €/kk, rahoitusaika 72 kk, viimeinen suurempi erä 2 000 €, kuukausierä: 336,47 €, todellinen vuosikorko: 3,81 %. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 25 904,14 €. Rahoitusyhtiö Santander.

Kampanja koskee Suomessa olevia uusia- ja esittelyautoja. Ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai autosta annettaviin alennuksiin.
Ei koske tehdastilattavia autoja tai laivassa olevia autoja. Ei koske Sportage Edition malleja.