Hyppää sisältöön

Reklamaatio

Eikö kaikki sujunut ostamasi ajoneuvon tai palvelun kanssa niin kuin olisi pitänyt? Täytä alla oleva reklamaatiolomake, niin otamme reklamaatiosi viipymättä käsittelyyn ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Toimi näin

Mikäli meiltä ostetussa ajoneuvossasi ilmenee vika, eikä sinulla ole hankittuna lisäturvatuotetta, ota aina ensin yhteyttä meihin. Täytä reklamaatiolomakkeemme, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Lomakkeen löydät tämän sivun alaosasta.

Mikäli meiltä ostetussa ajoneuvossasi ilmenee vika ja sinulla on meiltä ostettu lisäturva, voit olla suoraan yhteydessä InSure Group -turvayhtiön korvauspalveluun, p.  020 746 3907 (ma-pe klo 9-16, voit jättää myös soittopyynnön), sähköposti [email protected], kotisivu insuregroup.fi.

Myyjän virhevastuu

Vastaamme meiltä ostetun ajoneuvon virheestä kuluttajasuojalain mukaisesti. Alla oleva virhevastuun elinkaarimalli antaa viitteellisiä esimerkkiarvioita auton eri osien oletetusta elinkaaresta. Luvut ovat suuntaa antavia ja jokainen virhe käsitellään aina tapauskohtaisesti.

Hyvityksen määrää arvioitaessa voidaan ottaa huomioon auton iän, hinnan ja ajomäärän lisäksi vian laatu, korjausmahdollisuudet ja -kustannukset sekä korjauksen tarkoituksenmukaisuus kyseisen auton kohdalla. Myös takuu tai muut lisäturvat vaikuttavat korvauksiin.

Myyjä ei ole vastuussa virheestä, mikäli viasta on kerrottu ennen kaupantekoa, vian syynä on tapaturma, auton vääränlainen käsittely tai huollon laiminlyönti, tai vika johtuu normaalista kulumisesta.

Reklamaatiot käsitellään aina kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistuksen mukaisesti. Voit lukea lisää kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Reklamaation tekeminen

Täytä oheinen reklamaatiolomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Reklamaation käsittelyä nopeuttaa, mikäli selvennät reklamaation syyn mahdollisimman tarkasti lisätiedot-kentässä. Käsittelemme reklamaatioasiat aina kirjallisesti.

Service also in English/Vi betjänar även på svenska.

Reklamaatiolomake