Hyppää sisältöön

Huollon pALVELUT

Me huollamme autosi ammattitaidolla! Rinta-Joupin Autoliikkeestä löydät monipuoliset huollon palvelut.

Me Rinta-Joupilla huollamme autosi ammattitaidolla ja huolehdimme samalla sinusta. Kahvipannu on aina kuumana ja saat polkupyörän ilmaiseksi käyttöösi huollon ajaksi. Meiltä järjestyy kätevästi myös sijaisauto arkea helpottamaan. Tuo autosi huoltoon jo edeltävänä iltana ja  starttaa kiireettä liikenteeseen sijaisautolla kotoasi huoltopäivän aamuna.

Huolehdimme kaikkien automerkkien huolloista, varaosista ja korjauksista huolella ja tehokkaasti.  Meillä onnistuvat lisäksi myös tuulilasin korjaukset ja -vaihto. Lisäksi Rinta-Joupilla on useassa toimipisteessä kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo eli korikorjaamo.

Meillä voit maksaa huollon saman tien tai joustavasti laskulla, erämaksuna tai rahoituksella.
Kaikki edustamamme automerkit tarjoavat myös huoltosopimuksia.

Huoltorahoituksellamme jopa 12kk korotonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12kk korotonta maksuaikaa.

Huoltorahoitus

Huoltoa ammattitaidolla

Sähköauton huolto

Huollon palveluita

Merkkihuolto

Auton merkkihuolto tarkoittaa huoltopalveluja, jotka suoritetaan auton valmistajan hyväksymässä ja valtuuttamassa huoltopisteessä. Merkkihuolto on yleensä suositeltavaa, jos haluat pitää auton takuun voimassa ja varmistaa, että auton huolto-ohjelmaa noudatetaan tarkasti.

Merkkihuolto on erikoistunut tietylle automerkeille ja sillä on korkeasti koulutettu henkilökunta, joka käyttää valmistajan hyväksymiä osia ja laitteita huoltoon. Merkkihuolto takaa, että autosi huolletaan valmistajan suosittelemalla tavalla, mikä voi pidentää auton käyttöikää, optimoida sen suorituskykyä ja säästää rahaa huoltokustannuksissa pitkällä aikavälillä.

On tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen merkkihuolto, joka käyttää valmistajan hyväksymiä osia ja noudattaa tarkasti valmistajan suosituksia huollon suhteen. Tämä auttaa pitämään auton turvallisena ja toimintakykyisenä sekä varmistaa, että auton takuu pysyy voimassa.

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on auton huolto-ohjelman mukainen huolto, joka suoritetaan tietyn ajan tai ajokilometrien välein. Auton valmistaja määrittelee huolto-ohjelman, joka sisältää tarkastettavat osat ja suoritettavat toimenpiteet. Määräaikaishuolto on tärkeää pitää auton turvallisuus ja toimintakyky huippuluokassa, sekä säilyttää auton arvo ja takuu voimassa.

Määräaikaishuolto voi sisältää esimerkiksi öljynvaihdon, ilmansuodattimen vaihdon, sytytystulppien vaihdon, jarrunesteiden vaihdon, jäähdytysnesteiden vaihdon, ohjauskulmien säädön ja monia muita tarkastuksia ja huoltoja. Määräaikaishuolto on tärkeää suorittaa ajoissa, jotta auton toimivuus ei heikkene ja että mahdolliset vauriot huomataan ja korjataan ajoissa.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasiin voi tulla erilaisia vaurioita, kuten kiveniskemiä, halkeamia tai naarmuja. Jos vaurio on pieni, se voidaan yleensä korjata ilman koko tuulilasin vaihtamista.

Tuulilasin korjaus suoritetaan yleensä lisäämällä vaurioalueelle erityistä hartsia, joka kuivataan ja kovetetaan UV-valolla. Tämä korjaa vaurion ja palauttaa tuulilasin toimintakyvyn. Korjausprosessi vie yleensä vain noin tunnin, ja korjaus on yleensä huomattavasti halvempaa kuin koko tuulilasin vaihtaminen.

Tuulilasin korjaus kannattaa tehdä mahdollisimman pian vaurion ilmenemisen jälkeen, sillä pienet vauriot voivat laajentua nopeasti ja johtaa koko tuulilasin vaihtoon. Korjaamaton vaurio voi myös heikentää tuulilasin kestävyyttä ja turvallisuutta.

Ilmastointihuolto

Ilmastointihuolto tarkoittaa ilmastointijärjestelmän huoltoa ja ylläpitoa. Ilmastointijärjestelmän huolto sisältää ilmastointilaitteen puhdistuksen, ilmanvaihtokanavien puhdistuksen, suodattimien vaihdon ja tarvittaessa ilmastointilaitteen korjaamisen.

Ilmastointijärjestelmän huolto on tärkeää, sillä huonosti huollettu ilmastointijärjestelmä voi aiheuttaa huonoa sisäilman laatua ja lisätä terveysriskejä. Lisäksi huonosti huollettu ilmastointijärjestelmä kuluttaa enemmän energiaa ja voi aiheuttaa korjauskustannuksia.

Ilmastointihuolto kannattaa tehdä säännöllisesti, esimerkiksi kerran vuodessa, jotta ilmastointijärjestelmä toimii optimaalisesti ja säilyy hyvässä kunnossa.