Hyppää sisältöön

Ajatko Toyotalla? Rinta-Joupin Toyota-huolto tekee autosi huollot aina Toyotan antaman uusimman koulutuksen mukaisesti ja tarkalleen huolto-ohjeita noudattaen.

Toyota huolto Vaasassa, Tervajoella, Porissa ja Raumalla

Näin voit olla varma, että autosi takuu sekä hybridiauton akkutakuu säilyy, ja ajaa huoletta. Toyotan merkkihuoltojen asiakkaat ovat monen vertailun perusteella Suomen tyytyväisimpiä autohuoltoasiakkaita, ja me huolehdimme siitä, että palvelumme on tämän maineen veroista. Toyota huollon löydät Vaasasta, Tervajoelta, Porista sekä Raumalta.

Toyota huolto tuntee vaatimukset ja palvelee

Toyotan vuosittaisten määräaikaishuoltojen ja muiden yleisten huoltojen lisäksi merkkihuollossamme tehdään myös Toyotan hybridiautojen järjestelmätarkistukset. Toyotan myöntämä 10 vuoden tai 350 000 kilometrin hybridiakkuturva edellyttää, että auton järjestelmä testataan merkkihuollossa vuosittain. Muilla kuin merkkihuolloilla ei ole testiin tarvittavia työkaluja.

Ammattitaitoisten huoltopalvelujen lisäksi Toyotan merkkihuollot tunnetaan laajasta palveluvalikoimastaan. Toyotalla on muun muassa erityishintaiset Toyota Rent-vuokra-autopalvelut, maksuton palvelunumero ja Toyota-tiepalvelu. Rinta-Joupin Toyota-merkkihuolloissa käytössäsi on myös pikahuoltopalvelu, jonne voit tulla ilman ajanvarausta pieniä huoltotoimenpiteitä, kuten jarrupalojen vaihtoa tai hätävalojen nollaamista, palaneiden polttimoiden vaihtoja tai renkaan vaihtoja varten. Pikahuollossa nämä voidaan yleensä hoitaa saman tien. Korkeimman tason Toyota-merkkihuollot Vaasassa ja Porissa tarjoavat sinulle myös rengashotellin ja kolarikorjaamon palvelut.

Rinta-Joupin merkkihuollossa hinta ei pääse yllättämään

Rinta-Joupilla on Toyotan-määräaikaishuoltoihin valmiiksi hinnoitellut huoltopaketit, joten saat aina kuulla hinnan jo ennen huoltoa. Kun tulet huoltoomme takuuajan päätyttyä, saat itse päättää huollon laajuuden etukäteen. Jos huollon yhteydessä löytyy jotain odottamatonta, soitamme aina ensin sinulle. Toyota-rahoituksen lisäksi meillä on tarjolla myös muita joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jos haluat maksaa merkkihuollon erissä tai tasoittaa huoltokustannukset pidemmälle ajalle.

Uusimmat Toyota henkilöautot