Hyppää sisältöön

ŠKODA-myynnin ja merkkihuollon löydät Porista, Salosta, Turusta ja Vaasasta. Meiltä löydät myös laajan valikoiman Škodan vaihtoautoja!

Tutustu mallistoon

Škoda

ŠKODA-autot ovat on tunnettuja nerokkaista yksityiskohdista, runsaista säilytystiloista, älykkäästä tekniikasta sekä taloudellisuudesta.

Tutustu lisää ŠKODA-mallistoon ja rakenna uusi auto Skoda-sivustollamme.

Varaa aika ŠKODA-huoltoon

OCTAVIA

Maailmanlaajuisesti Octavia oli merkin myydyin automalli vuonna 2021. Octavian suosio oli lähes kaksinkertainen seuraavana tulevaan Kamiqiin, joka saavutti myös autoilijoiden suuren suosion. Octavia pärjää loistavasti kaikilla osa-alueilla, sen muotoilu on tyylikäs, suorituskyky ja variointimahdollisuudet ovat erinomaiset ja se suoriutuu mitä moninaisimmissa ympäristöissä loistavasti. Malli on henkilöautoksi todella tilava ja jokainen sukupolvi kehittyy huimasti.

Tyytyväisyys Octaviaan on rankingien kärkipäässä. Auto on helppokäyttöinen ja sen muotoilu on onnistunutta niin sisältä kuin ulkoa. Luotettavana ja turvallisena vaihtoehtona se sopii aivan jokaiselle. Olisiko sinunkin aika saada oma Octavia?

Skoda Octavia

SUPERB

Skoda Superb tunnetaan erityisesti tilavuudestaan, mukavasta ajokokemuksestaan ja hienostuneesta muotoilustaan. Malli on saatavilla sekä sedan- että farmarimallina, joten se tarjoaa vaihtoehtoja erilaisten tarpeiden mukaan. Autossa on runsaasti jalka- ja päätilaa sekä erittäin tilava tavaratila, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi perheille ja matkailijoille.

Superb on saatavana bensiini, diesel ja ladattavana hybridiversiona.

Turvallisuus on myös erittäin tärkeä osa Superbin suunnittelua, ja se sisältää monia edistyneitä turvallisuusominaisuuksia ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä varmistaakseen matkustajien turvallisuuden.

KAMIQ

Kamiq on yksi parhaista pienistä katumaastureista. Octavian tapaan se on luokkansa suosituimpia. Kamiq on luotettava, käytännöllinen ja ennen kaikkea loistava ajettava. Tämä crossover on loistava kaikilla osa-alueilla, sen korkeampi ajotuntuma, näkyvyys, teknologia ja turvallisuus ovat aivan omaa luokkaansa.

Škodan katumaastureista Kamiq on kaikkein pienin. Kokonsa ja herkän ohjauksensa puolesta se on todella näppärä kaupungin ahtaissa parkkihalleissa. Myös maantiellä auto suoriutuu jopa paremmin kuin isommat crossoverit ja matkanteko on nautinnollista niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. Kamiq on hurjan suosionsa ansainnut.

Skoda Kamiq
Skoda Karoq

KAROQ

Karoq löytää täydellisesti oman paikkansa Škodan mallistossa, mikä varmasti selittää sen sijoittumisen maailmanlaajuisesti kolmanneksi myydyimmäksi Škodan malliksi vuonna 2021. Katumaasturi ei ole yhtä iso kuin Kodiaq, muttei yhtä pieni kuin Kamiq. Karoq on kompakti ratkaisu sinulle, joka haluat autoosi seitsemän paikkaa tai vastaavasti paljon lisätilaa.

Octavian ja Kamiqin tavoin Karoq pärjää rankingeissa kaikilla autoilun osa-alueilla. Sopivaa Škodan vaihtoautoa valitessa ei vain voi mennä vikaan, jos haluaa luotettavan kumppanin reissuun kuin reissuun. Jos kaipaat tilavaa ja käytännöllistä katumaasturia ilahduttavalla kuljettajaa avustavalla ja matkustajia viihdyttävällä teknologialla, Karoq on kokemisen arvoinen valinta.