Hyppää sisältöön

Kaupunkiautot

Kaupunkiautoiluun täydellinen auto ei kuormita ympäristöä eikä lompakkoasi. Näistä hurmaavista pikkuautoista löydät täydellisen matkakumppanin niin mutkaisille kaupungin kaduille kuin pidemmillekin matkoille. Kaupunkiautot jokaiseen tarpeeseen löydät meiltä!

Suositut kaupunkiautot

SUOSITTUJA KAUPUNKIAUTOMALLEJA

Toyota Yaris

TOYOTA YARIS

Taloudellinen, luotettava ja käytännöllinen Yaris on täydellinen kokonaisuus pienessä paketissa. Se on kuin tehty kaupunkiympäristöön ja onkin katukuvassa jatkuvan suosionsa ansiosta tuttu näky.

Uudet hybridimallit tarjoavat tehokkaan suorituskyvyn matalammalla kulutuksella ja alhaisilla päästöillä. Yaris onkin kaupunkiautoilijan paras ystävä edullisuutensa ja näppäryytensä vuoksi. Tyylikäs ja moderni muotoilu varmistaa, että matkustaminen on mukavaa ja rentouttavaa myös keskellä kaupungin hälinää. Valitse Yaris, jos haluat taattua laatua edullisesti.

NISSAN MICRA

Micra on kaupunkiauto, joka yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden. Kompakti ulkokuori peittää alleen tilavat sisätilat sekä riittoisan tavaratilan, ja matkassa viihtyy mukavasti useampikin ihminen.

Tilavuudestaan huolimatta sinun ei tarvitse tinkiä kaupunkiympäristön vaatimasta ketteryydestä, sillä Micran ajat helposti taskuparkkiin hankalampiinkin paikkoihin. Uusien mallien hienostunut muotoilu ja varustevalikoima tekee matkanteosta mukavaa ja huoletonta. Tämä kätevä pikkuauto on loistavaa seuraa kaupungin kaduille.

Nissan Micra
Volkswagen Polo

VOLKSWAGEN POLO

Tuttu ja turvallinen Polo on ollut jo pitkään kaupunkiautoilijoiden suosiossa. Pienestä koosta huolimatta matkustaminen autossa on mukavaa ja vaivatonta. Tyylikkäässä Polossa riittää suorituskykyä ja tehokkuutta, eikä se jätä ketään kylmäksi.

Polon lukuisat mallit tarjoavat monipuolisuutensa ansiosta erilaisia ominaisuuksia erilaisiin tarpeisiin. Uusimmat mallit ovat aikaisempaa suurempia ja täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat kätevän kaupunkiauton hieman isommassa koossa. Taloudellisen, tehokkaan ja ketterän Polon kanssa kelpaa ajaa.

FORD FIESTA

Fordin menestysmalli Fiesta on kompakti paketti käytännöllisyyttä, ajomukavuutta ja leikkisyyttä. Taloudellisuutensa ansiosta se on kaupunkiympäristössä kuin kotonaan, mutta säilyttää ajomukavuutensa myös reissun päällä. Hauska ja vähäpäästöinen Fiesta on kokemisen arvoinen.

Tämä ikoninen pikkuauto on ympäristötietoisen kaupunkiautoilijan valinta. Fordin ympäristöystävällinen EcoBoost-teknologia tuo ison auton edut ja vaikuttavan suorituskyvyn polttoainetehokkaaseen Fiestaan. Tutustu mallien valikoimaan ja valitse juuri sinulle sopiva Ford Fiesta.

ford fiesta