Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto

Merkkihuolto

Rinta-Joupin Autoliike tarjoaa 12 automerkin ja 7 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot ympäri Suomen.

Luotettava merkkihuolto tutuille ja suosituille merkeille: Alfa Romeo, BMW, Fiat, Fiat Professional, Honda, Jeep, Kia, Lexus, Mitsubishi, Skoda, Subaru tai Toyota. Matkailuajoneuvoista merkkihuollamme Caradot, Fendtit, Hobbyt, LMC:t, Roadcarit, Pösslit ja Hymerit. Jos huollolla on kiire, voit tulla suoraan pikahuoltoon, jossa voimme tehdä nopeat huoltotoimenpiteet myös ilman ajanvarausta. Löydät automerkkisi lähimmän Rinta-Jouppi-merkkihuollon helposti tästä:

Huoltojen yhteystiedot

Merkkihuolto kannattaa aina

Merkkihuolto kannattaa aina, sillä vain merkkihuollossa autosi huolletaan valmistajan ohjeiden mukaisesti niin, että takuut pysyvät voimassa. Lisäksi autosi arvo pysyy korkeampana ja saat esimerkiksi työn osuuden takuuhuolloista kokonaan korvattuna. Jos ajelet hybridiautolla, myös akkutakuun säilyminen edellyttää vuosittaista merkkihuoltoa.

Merkkihuolto antaa sinulle auton omistajana turvaa sekä takuuaikana että myös takuuajan jälkeen. Säännöllinen huolto tekee ajamisesta turvallisempaa, pidentää autosi ikää, parantaa jälleenmyyntiarvoa ja vähentää yllättäviä huoltokuluja. Merkkihuolto tehdään aina automerkin antaman koulutuksen ja vaatimusten mukaisesti, alkuperäisillä varaosilla. Merkkihuollon asiakas voi joskus saada GoodWill-korvauksia valmistajalta jopa takuuajan jälkeen. Tiesitkö, että merkkihuollot saavat ainoina tiedon merkin maakohtaisista erityisvaatimuksista, joita muilla huolloilla ei ole tiedossa? Eurooppalaiset yleisohjeet eivät aina riitä Suomen talvessa.

Tutustu merkkihuoltoihin tarkemmin:

Alfa Romeo BMW Fiat Fiat Professional Honda Jeep Kia Lexus Mitsubishi Skoda Subaru Toyota

Rinta-Joupilla merkkihuolto on edullinen

Vaikka merkkihuoltoa on ennen pidetty kalliina, se on nykyisin usein halvin ratkaisu. Kaikille huolloille on olemassa omat ohjeaikansa, joten työtuntien määrä ja huollon hinta on alusta asti selvä. Jos jotain yllättävää ilmenee, soitamme ensin ja korjaamme vasta sitten. Huollon yhteydessä tarkastamme aina autosi mahdolliset tehtaan kampanjat, joilla autosi turvallisuutta, käyttöikää ja energiatehokkuutta parannetaan auton valmistamisen jälkeen. Huollon maksaminen onnistuu joustavasti esimerkiksi Rinta-Jouppi erämaksulla.

Varaa huolto

Sijaispyörä
Polkupyörä lainaan huollon ajaksi

Tuliko autoon yllättävä huoltotarve, mutta arjen pitäisi pyöriä siitä huolimatta? Ei huolta! Meiltä saat...

huollon varaaminen
Huollon varaaminen

Kun autosi on huollon tarpeessa tai määräaikaishuollon edellyttämät kilometrit ovat tulleet täyteen, on aika...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu