Hyppää sisältöön

Merkkihuolto

Meiltä löydät usean auto- ja matkailuajoneuvomerkin ammattitaitoiset merkkihuollot ympäri Suomen!

Rinta-Joupin Autoliikkeen luotettava merkkihuolto tutuille ja suosituille automerkeille: Lexus, Kia, Mitsubishi, Skoda, Subaru, Honda, BMW ja Toyota.
Suoritamme myös matkailuajoneuvojen merkkihuollot seuraaville merkeille: Carado, Fendt, Hobby, LMC, Roadcar, Pössl ja Hymer.

Löydät lähimmän Rinta-Jouppi-merkkihuollon helposti tästä:

Varaa tästä online merkkihuolto:

Tutustu merkkihuoltoihimme

Huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Huoltorahoitus
Rovaniemi Kia huolto

Merkkihuolto kannattaa aina

Merkkihuolto kannattaa aina, sillä vain merkkihuollossa autosi huolletaan valmistajan ohjeiden mukaisesti niin, että takuut pysyvät voimassa. Lisäksi autosi arvo pysyy korkeampana ja saat esimerkiksi työn osuuden takuuhuolloista kokonaan korvattuna. Jos ajelet hybridiautolla, myös akkutakuun säilyminen edellyttää vuosittaista merkkihuoltoa.

Merkkihuolto tehdään aina automerkin antaman koulutuksen ja vaatimusten mukaisesti, alkuperäisillä varaosilla. Merkkihuollon asiakas voi joskus saada good will -korvauksia valmistajalta jopa takuuajan jälkeen. Tiesitkö, että merkkihuollot saavat ainoina tiedon merkin maakohtaisista erityisvaatimuksista, joita muilla huolloilla ei ole tiedossa? Eurooppalaiset yleisohjeet eivät aina riitä Suomen talvessa.

Rinta-Joupin Autoliikkeessä merkkihuolto on edullinen

Vaikka merkkihuoltoa on ennen pidetty kalliina, se on nykyisin usein halvin ratkaisu. Kaikille huolloille on olemassa omat ohjeaikansa, joten työtuntien määrä ja huollon hinta on alusta asti selvä. Jos jotain yllättävää ilmenee, soitamme ensin ja korjaamme vasta sitten. Huollon yhteydessä tarkastamme aina autosi mahdolliset tehtaan kampanjat, joilla autosi turvallisuutta, käyttöikää ja energiatehokkuutta parannetaan auton valmistamisen jälkeen. Huollon maksaminen onnistuu joustavasti esimerkiksi huoltorahoituksella.