Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto

Merkkihuolto

huollon varaaminen

Rinta-Joupin Autoliike tarjoaa 11 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot ympäri Suomen.

Luotettava merkkihuolto tutuille ja suosituille merkeille: BMW, Dacia, Honda, Kia, Lexus, Mitsubishi, Peugeot, Renault, Skoda, Subaru tai Toyota. Matkailuajoneuvoista merkkihuollamme Caradot, Hobbyt, LMC:t, Roadcarit, Pösslit ja Hymerit. Jos huollolla on kiire, voit tulla suoraan pikahuoltoon, jossa voimme tehdä nopeat huoltotoimenpiteet myös ilman ajanvarausta. Löydät automerkkisi lähimmän Rinta-Jouppi-merkkihuollon helposti tästä:

Huoltojen yhteystiedot

Merkkihuolto kannattaa aina

Merkkihuolto kannattaa aina, sillä vain merkkihuollossa autosi huolletaan valmistajan ohjeiden mukaisesti niin, että takuut pysyvät voimassa. Lisäksi autosi arvo pysyy korkeampana ja saat esimerkiksi työn osuuden takuuhuolloista kokonaan korvattuna. Jos ajelet hybridiautolla, myös akkutakuun säilyminen edellyttää vuosittaista merkkihuoltoa.

Merkkihuolto antaa sinulle auton omistajana turvaa sekä takuuaikana että myös takuuajan jälkeen. Säännöllinen huolto tekee ajamisesta turvallisempaa, pidentää autosi ikää, parantaa jälleenmyyntiarvoa ja vähentää yllättäviä huoltokuluja. Merkkihuolto tehdään aina automerkin antaman koulutuksen ja vaatimusten mukaisesti, alkuperäisillä varaosilla. Merkkihuollon asiakas voi joskus saada GoodWill-korvauksia valmistajalta jopa takuuajan jälkeen. Tiesitkö, että merkkihuollot saavat ainoina tiedon merkin maakohtaisista erityisvaatimuksista, joita muilla huolloilla ei ole tiedossa? Eurooppalaiset yleisohjeet eivät aina riitä Suomen talvessa.

Rinta-Joupilla merkkihuolto on edullinen

Vaikka merkkihuoltoa on ennen pidetty kalliina, se on nykyisin usein halvin ratkaisu. Kaikille huolloille on olemassa omat ohjeaikansa, joten työtuntien määrä ja huollon hinta on alusta asti selvä. Yleensä työ kestää vain tunnista kahteen. Jos jotain yllättävää ilmenee, soitamme ensin ja korjaamme vasta sitten. Lisäksi tarkistamme merkkihuollossa aina automaattisesti automerkkisi mahdolliset kampanjat, joiden kautta voimme parantaa autosi ominaisuuksia ilmaiseksi. Huollon maksaminen onnistuu joustavasti esimerkiksi Rinta-Jouppi erämaksulla.

Varaa huolto

Sijaisauto
Sijaisauto käyttöön huollon ajaksi

Kaipaatko sijaisautoa huollon ajaksi? Ei hätää. Rinta-Joupin Autoliike järjestää aina sijaisauton käyttöösi huollon ajaksi....

Sijaispyörä
Polkupyörä lainaan huollon ajaksi

Tuliko autoon yllättävä huoltotarve, mutta arjen pitäisi pyöriä siitä huolimatta? Ei huolta! Meiltä saat...

huollon varaaminen
Huollon varaaminen

Kun autosi on huollon tarpeessa tai määräaikaishuollon edellyttämät kilometrit ovat tulleet täyteen, on aika...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä huollosta.

Ajanvaraukseen