Hyppää sisältöön

Uudet ja käytetyt Matkailuautot

Liikkuva lomakoti ympäri vuoden! Matkailuautolla vain taivas on rajana, ja kyydissä mahtuu niin koko perhe kuin lemmikitkin. Löydät meiltä käytetyt sekä uudet matkailuautot. Yli 10 000€ maksaville autoille kotiinkuljetus 0€.

Tutustu matkailuautojen valikoimaan

Matkailuautot ja asuntoautot

Kansankielellä asuntoautoksikin kutsuttu matkailuauto on erikoiskäyttöön valmistettu M-luokan ajoneuvo, josta löytyy makuupaikkoja, istuimia ja pöytä, sekä keittomahdollisuus ja säilytystiloja. Valikoimastamme löytyy korirakenteeltaan neljä eri mallista matkailuautoa: täysintegroitu, puoli-integroitu, alkovimalli ja retkeilyauto.

Täysintegroidulla korimallilla viitataan ulkoapäin katsottuna linja-auton näköiseen autonvalmistajan autoon, jonka päälle on rakennettu matkailuajoneuvo. Integroiduissa autoissa ajo- ja asuinosa ovat nimensä mukaan integroitu yhdeksi mahdollisimman avaraksi tilaksi aina etupuskurista takapuskuriin asti.

Puoli-integroitu malli on nimensä mukaan puoliksi integroitu, mikä tarkoittaa, että autosta tunnistaa autonvalmistajan ohjaamon, jonka voi halutessaan joko yhdistää asuintilaan tai erottaa siitä. Alkovimallilla puolestaan viitataan matkailuautoon, jonka ohjaamon päälle on rakennettu makuualkovi. Korimallien osalta matkailuajoneuvojen äidiksikin kutsutun alkovimallin tunnistaa ulkoapäin katseltuna ohjaamon päältä löytyvästä ns. lipasta.

Valikoimastamme löydät Caradon, Hymerin ja LMC:n matkailuautoja sekä RoadCarin ja Pössl:n retkeilyautoja.

Heräsikö kysymyksiä tai tarvitsetko apua?

LMC

LMC on saksalainen matkailuajoneuvovalmistaja, joka on erikoistunut laadukkaiden matkailuvaunujen ja -autojen valmistamiseen. Yritys perustettiin vuonna 1955 ja on pitkään ollut tunnettu huippuluokan matkailuajoneuvoistaan. LMC:llä on vankka maine laadukkaista materiaaleista ja innovatiivisesta suunnittelusta.

LMC valmistaa erilaisia matkailuajoneuvoja, mukaan lukien asuntovaunuja ja integroituja matkailuautoja. Heidän valikoimastaan löytyy eri kokoisia ja varusteltuja malleja, jotka sopivat erilaisiin matkailutarpeisiin. LMC:n tuotteet tunnetaan usein tyylikkäästä ulkonäöstään ja sisätilojen mukavuudesta.

Hymer

Hymer on toinen saksalainen matkailuajoneuvojen valmistaja, joka on ollut alalla jo yli 60 vuotta. Hymer tunnetaan erityisesti integroiduista matkailuautoistaan, jotka tarjoavat korkeaa laatua ja mukavuutta matkustajille. Yritys on myös ollut pioneeri monissa matkailuajoneuvojen innovaatioissa.

Hymerin valikoima kattaa laajan kirjon eri kokoisia matkailuautoja ja asuntoautoja. He panostavat kestävyyteen, turvallisuuteen ja ekologisuuteen tuotteissaan. Hymerin matkailuajoneuvoissa on moderni muotoilu ja monipuoliset sisätilat.

Carado

Carado on osa Hymer Groupia ja tarjoaa edullisempia vaihtoehtoja matkailuajoneuvojen ostajille. Vaikka Caradon tuotteet ovat hintatasoltaan kilpailukykyisempiä, ne tarjoavat silti laadukasta ja luotettavaa matkailua.

Carado pyrkii tarjoamaan yksinkertaisempia ja käytännöllisiä ratkaisuja matkailijoille, jotka etsivät hyvää vastinetta rahalleen. Caradon tuotteet ovat yleensä perusvarusteltuja, mutta tarjoavat silti mukavuutta ja turvallisuutta matkailijoille.

Pössl

Pössl on saksalainen matkailuajoneuvojen valmistaja, joka on erityisesti tunnettu kompakteista ja käytännöllisistä matkailuautoistaan. Yritys perustettiin vuonna 1989, ja se on kasvanut suosituksi vaihtoehdoksi matkailuajoneuvojen ostajille, jotka haluavat pienikokoisen ja helposti hallittavan ajoneuvon.

Pösslin valikoimaan kuuluu erilaisia matkailuautoja, jotka ovat erinomaisia kaupunkimatkoille ja retkeilyyn. Niissä korostuvat kompakti koko, tehokkuus ja käytännölliset sisätilat.

Roadcar

Roadcar on matkailuajoneuvojen valmistaja, joka tunnetaan erityisesti pienten ja näppärien matkailuautojen tuottajana.

Roadcarin matkailuautot ovat suunniteltu erityisesti aktiivisille matkailijoille, jotka arvostavat kompaktia kokoa ja helppoa liikkuvuutta. Näissä ajoneuvoissa on yleensä hyvin suunnitellut tilat ja tarvittavat mukavuudet matkustajille.