Matkailautot

Liikkuva lomakoti ympäri vuoden! Matkailuautolla vain taivas on rajana, ja kyydissä mahtuu niin koko perhe kuin lemmikitkin. Löydät meiltä käytetyt sekä uudet matkailuautot.

Matkailuautot ja asuntoautot

Kansankielellä asuntoautoksikin kutsuttu matkailuauto on erikoiskäyttöön valmistettu M-luokan ajoneuvo, josta löytyy makuupaikkoja, istuimia ja pöytä, sekä keittomahdollisuus ja säilytystiloja. Valikoimastamme löytyy korirakenteeltaan neljä eri mallista matkailuautoa: täysintegroitu, puoli-integroitu, alkovimalli ja retkeilyauto.

Täysintegroidulla korimallilla viitataan ulkoapäin katsottuna linja-auton näköiseen autonvalmistajan autoon, jonka päälle on rakennettu matkailuajoneuvo. Integroiduissa autoissa ajo- ja asuinosa ovat nimensä mukaan integroitu yhdeksi mahdollisimman avaraksi tilaksi aina etupuskurista takapuskuriin asti.

Puoli-integroitu malli on nimensä mukaan puoliksi integroitu, mikä tarkoittaa, että autosta tunnistaa autonvalmistajan ohjaamon, jonka voi halutessaan joko yhdistää asuintilaan tai erottaa siitä. Alkovimallilla puolestaan viitataan matkailuautoon, jonka ohjaamon päälle on rakennettu makuualkovi. Korimallien osalta matkailuajoneuvojen äidiksikin kutsutun alkovimallin tunnistaa ulkoapäin katseltuna ohjaamon päältä löytyvästä ns. lipasta.

Valikoimastamme löydät Caradon, Hymerin ja LMC:n matkailuautoja sekä RoadCarin ja Pössl:n retkeilyautoja.