Hyppää sisältöön

Autohuolto ja -korjaus

Ammattitaidolla kaikkien automerkkien huollot ja korjaukset. Olemme myös valtuutettu merkkihuolto useille eri automerkeille ja matkailuajoneuvoille yhdeksässä eri toimipisteessä. Meiltä saat joustavat huoltorahoitusvaihtoehdot.

Merkkihuoltojen ajanvaraukset alta:

Huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Huoltorahoitus

Huoltovaihtoehtomme

Ilmastointihuolto

Ilmastointihuolto tehdään, jotta ilmastointi toimisi tehokkaasti ja kuluttaisi vähemmän polttoainetta. 

Jarrujen huolto

Säännöllinen jarrujärjestelmän huolto varmistaa, että jarrut toimivat asianmukaisesti ja turvallisesti.

Tuulilasin korjaukset

Hajosiko tuulilasi? Meillä korjautat kiveniskemät missä tahansa huollon toimipisteessä.

Meillä on kahvipannu on aina kuumana, ja saat polkupyörän ilmaiseksi käyttöösi huollon ajaksi. Meiltä järjestyy myös sijaisauto tarvittaessa. Tutustu huoltoihimme ja varaa autohuolto sinua lähimmälle pisteelle. Tuo autosi huoltoon jo edeltävänä iltana ja  starttaa kiireettä liikenteeseen sijaisautolla kotoasi huoltopäivän aamuna.

Ota yhteyttä!

Tarvitsetko apua huollon valinnassa tai heräsikö muita kysymyksiä?

Rinta-Jouppi Autohuolto

Huolehdimme kaikkien automerkkien huolloista, varaosista ja korjauksista huolella ja tehokkaasti.  Meillä onnistuvat lisäksi myös tuulilasin korjaukset ja -vaihto. Lisäksi Rinta-Joupilla on useassa toimipisteessä kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo. Huolto on auton ylläpitoa ja korjaamista, jotta se pysyisi turvallisena ja toimisi optimaalisesti. Huolto sisältää säännöllisiä tarkastuksia ja huoltoja, kuten öljynvaihdot, ilmansuodattimen vaihdot, jarrujen tarkistukset ja huollot, renkaiden tarkistukset ja vaihdot, sekä monia muita ylläpitotoimenpiteitä. Lisäksi autohuolto sisältää tarvittaessa korjauksia ja vianmääritystä, kuten moottorin, vaihteiston tai jousituksen korjauksia. On tärkeää säännöllisesti huoltaa auto, jotta se olisi turvallinen ja luotettava liikenneväline.

Huolto on tärkeää monesta syystä. Ensinnäkin, säännöllinen autohuolto auttaa varmistamaan, että auto pysyy turvallisena ja toimii optimaalisesti. Huolto- ja tarkastustoimenpiteet, kuten öljynvaihdot, jarrujen huollot ja renkaiden tarkistukset auttavat havaitsemaan ja korjaamaan mahdolliset viat ja ongelmat ennen kuin ne aiheuttavat vakavia vahinkoja tai vaaratilanteita.

Säännöllinen autohuolto auttaa pidentämään auton käyttöikää. Huolto- ja korjaustoimenpiteet voivat estää kulumista, mikä auttaa säilyttämään auton suorituskyvyn ja arvon. Autohuolto voi myös auttaa säästämään rahaa pitkällä aikavälillä. Pienet huoltotoimenpiteet, kuten öljynvaihdot ja renkaiden tarkistukset, auttavat välttämään kalliita korjaus- ja vianmäärityskustannuksia myöhemmin.

Säännöllinen autohuolto on tärkeää turvallisuuden, suorituskyvyn, käyttöiän ja taloudellisuuden kannalta.

Autohuoltoa ammattitaidolla

Huolehdimme kaikkien automerkkien huolloista, varaosista ja korjauksista huolella ja tehokkaasti.  Meillä onnistuvat lisäksi myös tuulilasin korjaukset ja -vaihto. Lisäksi Rinta-Joupilla on useassa toimipisteessä kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo eli korikorjaamo.

Varaa huolto