Varaa huolto ajoneuvollesi

Varaa alta autohuolto haluamaasi toimipisteeseen lomakkeella tai helposti chatin tai Whatsappin kautta arkisin klo 8-16. Kiireellisissä tapauksissa kannattaa soittaa tai käydä lähimmässä huollon toimipisteessä.

Soita huoltoonWhatsapp-huolto ma-pe 8-16

Autohuoltoa ammattitaidolla

Me Rinta-Joupilla huollamme autosi ammattitaidolla ja huolehdimme samalla sinusta. Kahvipannu on aina kuumana ja saat polkupyörän ilmaiseksi käyttöösi huollon ajaksi. Meiltä järjestyy kätevästi myös sijaisauto arkea helpottamaan. Tuo autosi huoltoon jo edeltävänä iltana ja  starttaa kiireettä liikenteeseen sijaisautolla kotoasi huoltopäivän aamuna.

Huolehdimme kaikkien automerkkien huolloista, varaosista ja korjauksista huolella ja tehokkaasti.  Meillä onnistuvat lisäksi myös tuulilasin korjaukset ja -vaihto. Lisäksi Rinta-Joupilla on useassa toimipisteessä kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo eli korikorjaamo.

Meillä voit maksaa huollon saman tien tai joustavasti laskulla, erämaksuna tai rahoituksella. Kaikki edustamamme automerkit tarjoavat myös huoltosopimuksia.

Autohuolto Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Rinta-Joupilla huolletaan autoja 11 paikkakunnalla aina samalla ammattitaidolla. Huollamme kaikki autot, mutta toimimme myös merkkihuoltona useille eri merkeille. Meiltä löydät mm. Toyota-, Skoda-, Kia- ja BMW-merkkihuollot.

Autohuollon lisäksi meiltä löydät myös matkailuajoneuvohuollon

Rinta-Joupin matkailuajoneuvohuollot palvelevat useilla eri paikkakunnilla. Voit tuoda matkailuajoneuvosi meille Kempeleeseen, Turkuun tai Jyväskylään helposti kesken matkankin. Me varmistamme, että matkasi jatkuu turvallisesti ja huolettomasti!