Hyppää sisältöön

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen Vaasan autohuoltoon ja korjaamoon. Meiltä saat kaikkien automerkkien kattavat huollot, korjaukset ja varaosat. Tarjoamme myös merkkihuoltopalveluita useille eri automerkeille. Meille voit varata huoltoajan lomakkeella alta tai soittamalla meille 020 777 2111. Nopeasti apua saat myös oikeasta alakulmasta löytyvästä chat-palvelusta, jossa huoltomyyjät auttavat sinua arkisin klo 7.30-16.30.

Huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Huoltorahoitus

Jos tarvitset apua oikean huollon valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja autamme sinua!

Rinta-Jouppi huolto huoltomyyjä

Autohuollot- ja korjaukset ammattitaidolla

Kaikkien merkkien huolto ja korjaus

Vaasan autohuollossa saat huollon mille tahansa automerkille. Onko sinulla esimerkiksi yli 6 vuotta vanha auto? Tutustu Rinta-Jouppi Huolto -palveluun!

Meillä on laaja asiantuntemus ja kokemus eri merkkien huoltamisesta, joten voit luottaa siihen, että autosi on meillä hyvissä käsissä. Tarjoamme kaikki tavanomaiset huoltotoimenpiteet, kuten esimerkiksi öljynvaihdon, jarrujen tarkistuksen ja korjauksen, renkaiden tasapainotuksen ja vaihdon, ilmastointihuollon, tuulilasien korjaukset ja paljon muuta.

Meillä on käytössämme tehokkaat huoltolaitteet, ja henkilökuntamme koostuu ammattitaitoisista ja koulutetuista mekaanikoista, jotka ovat erikoistuneet useisiin eri automerkkeihin.

Olipa kyseessä säännöllinen huolto tai korjaus, meidän tavoitteemme on varmistaa, että autosi pysyy turvallisena ja toimii saumattomasti. Ota yhteyttä ja varaa huoltoaikasi jo tänään!

Toyota, Škoda, KIA, Honda, Mitsubishi ja Lexus-merkkihuollot

Merkkihuolloissamme on työskentelee erikoistuneita mekaanikkoja, jotka ovat erityisen päteviä edustusmerkkiemme huolloissa ja korjauksissa. Merkkihuollossamme käytetään alkuperäisosia, jotta auton suorituskyky ja turvallisuus säilyy mahdollisimman pitkään. Merkkihuollossa autosi huolletaan valmistajan ohjeiden mukaisesti niin, että takuut pysyvät voimassa. 

Meiltä löydät myös Kolarikorjaamon, Rengashotellin sekä laadukkaat varaosat

Jos autoosi tulee peltikolhuja, tuulilasiin kiveniskemä tai joudut osalliseksi onnettomuuteen, kolari- eli vauriokorjaamo auttaa. Korjaamme myös paketti- ja kevytkuorma-autot. Kolarikorjaamomme on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä, joten voit tulla meille suoraan riippumatta siitä, missä yhtiössä autovakuutuksesi on.

Rengashotelli on helppo ja turvallinen tapa ratkaisu auton renkaiden kausisäilytykseen. Rengashotellissa renkaita säilytetään puolestasi oikeissa olosuhteissa ja vakuutettuna. Asennamme renkaat autoosi, kun se sinulle sopii, ja pesemme säilytykseen jäävät renkaat huolella. Ilmoitamme sinulle myös hyvissä ajoin, kun renkaat on aika uusia.

Tarjoamme myös laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita kaikille myymillemme merkeille. Myös lisävarusteissa löytyy takuun alaisia, merkkikohtaisia tuotteita vanteista pyyhkijänsulkiin ja kattotelineisiin, mutta myös useimpiin merkkeihin sopivia lisävarusteita, kuten irrotettavia peräkoukkuja.

Autohuolto Vaasa

Olemme yksi Suomen suurimmista autokaupan ja -huollon ketjuista. Meillä on yhteensä 29 toimipistettä eri puolilla Suomea. Tarjoamme monipuolisia autohuoltopalveluita, kuten huolto- ja korjaustyöt, rengastyöt, ilmastointihuollot ja vikadiagnostiikan. Palveluistamme vastaavat ammattitaitoiset ja koulutetut mekaanikot, sekä käytämmme aina laadukkaita varaosia ja tarjoamme asiakkaillmme erinomaista palvelua.

Autohuollossamme voit valita joko merkkihuollon tai korjaamon huollon välillä. Merkkihuollossa auton huolto ja korjaus suoritetaan tarkasti auton valmistajan ohjeiden mukaan, mikä on tärkeää esimerkiksi uudempien autojen takuun säilymisen kannalta.

Panostamme erityisesti asiakaspalveluun ja haluamme tarjota asiakkaillemme helppoa ja vaivatonta autohuoltoa. Sivuiltamme löydät helpon varausjärjestelmä, jonka avulla voit varata huollon tai korjauksen suoraan verkosta. Palvelu on sinulle ilmaista ja varauksen voi tehdä vaikka keskellä yötä, jos siltä tuntuu.

Autohuoltoomme on voi viedä auton huoltoon ja korjaukseen riippumatta siitä, minkä merkin tai mallin auto on kyseessä. Monipuolisessa valikoimassamme on paljon eri merkkisiä autoja ja huolto- sekä korjauspalvelut ovat saatavilla kaikille autoilijoille. Lisäksi Rinta-Joupin autohuolto tarjoaa laadukkaita varaosia ja tarvikkeita.