Hyppää sisältöön

Kaipaako Škodasi huoltoa? Rinta-Joupin Autoliikkeen Škoda-huolto auttaa säilyttämään autosi arvon, sillä me huollamme autosi tarkasti huolto-ohjeiden mukaan. Huollon tekee aina Škodan koulutuksen saanut asentaja.

Škoda huolto Porissa, Salossa, Turussa ja Vaasassa.

Kun haluat olla varma, että autosi takuu säilyy koko takuuajan eikä sinun tarvitse huolehtia turhia.

Škoda huolto tallentaa autosi huoltohistorian

Škodissa on käytössä sähköinen huoltokirja, jonne auton huoltohistoria tallentuu maan- ja jopa maailmanlaajuisesti. Näin saamme käytetynkin Škodan huoltotiedot selville ja pystymme palvelemaan sinua entistä paremmin. Vuosittaisten määräaikaishuoltojen ja muiden huoltojen lisäksi autohuoltomme palvelevat sinua myös Škodan oman verkkokaupan noutopisteenä.

Selkeä hinnoittelu Rinta-Joupin merkkihuollossa

Škodan-määräaikaishuollot tehdään valmiiksi hinnoiteltujen huoltopakettien mukaisesti, eli hinta on selvillä jo etukäteen. Kun käytät huoltopalvelujamme takuuajan jälkeen, saat itse päättää huollossa tehtävistä toimenpiteistä etukäteen. Me haluamme toimia reilusti ja teemme kaikki huoltotoimenpiteet vain sinun suostumuksellasi. Myös yllättävissä tilanteissa soitamme ensin sinulle ja korjaamme vasta sitten. Joustavat rahoitusvaihtoehtomme mahdollistavat maksun myös useammassa erässä.

Uusimmat Škoda-henkilöautot