Hyppää sisältöön

sinustaKO RintaJouppilainen?

Rinta-Joupin Autoliike on suomalaisen autokaupan suuri toimija, jolla on pitkät perinteet, mutta samalla aktiivinen ja edistyksellinen ote autokaupan ja asiakaspalvelun kehittämiseen. Tarjoamme myös vuosittain lähes sadalle kesätyöntekijälle mahdollisuuden tutustua autoalaan. Liity joukkoomme!

Yrityksemme toimipisteitä on 28 paikkakunnalla ympäri Suomea, joissa pystymme tarjoamaan monipuolisia työmahdollisuuksia niin myynnin, huollon, hallinnon kuin viestinnän osaajille. Tarjoamme sinulle vakaan työsuhteen perheyrityksessä, osaavan organisaation tuen, loistavat mahdollisuudet päästä uralla eteenpäin sekä hyvät henkilökuntaedut. Olemme vastuullinen organisaatio ja toimintatavoistamme löydät lisätietoa alla olevasta linkistä.

Avoimet työpaikat

Haku päättyy 22.12.2023

Toyota-mekaanikko Vaasaan

Vaasan Toyota-huollon tiimissämme on paikka auki innokkaalla ja kehittymishaluisella asenteella varustetulle mekaanikolle. Tehtävä tarjoaa aitiopaikan autotekniikan aallonharjalle, ja jatkuva kouluttautuminen takaa mahdollisuutesi työskennellä ammattilaisena autoalan viimeisimmän huipputekniikan parissa. Mikäli monipuoliset korjaus- ja huoltotehtävät kiinnostavat, sinulla on alan koulutus sekä kokemusta ajoneuvoasentajan tehtävistä, saatat olla tuleva työkaverimme! Kaupan päälle lupaamme loistavat työkaverit ja vauhdikkaan työympäristön.

Haku päättyy 15.12.2023

Myyntipäällikkö Joensuuhun

Haemme Joensuun toimipisteeseemme uutta aikaansaavaa ja kehittymishaluista myyntipäällikköä. Myyntipäällikkönä vastaat toimipisteesi arjen sujuvuudesta ja myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Tarjolla on monipuolinen ja vastuullinen rooli myynnin johtamisen parissa osana Joensuun toimipisteemme tiivistä, vauhdikasta ja myynninnälkäistä myyntitiimiä. Mikäli motivoidut onnistumisista ja tavoitteiden saavuttamisesta, tämä tehtävä tarjoaa loistavan tilaisuuden näyttää kykysi!