Hyppää sisältöön

sinustaKO RintaJouppilainen?

Rinta-Joupin Autoliike on suomalaisen autokaupan suuri toimija, jolla on pitkät perinteet, mutta samalla aktiivinen ja edistyksellinen ote autokaupan ja asiakaspalvelun kehittämiseen. Tarjoamme myös vuosittain lähes sadalle kesätyöntekijälle mahdollisuuden tutustua autoalaan. Liity joukkoomme!

Yrityksemme toimipisteitä on 28 paikkakunnalla ympäri Suomea, joissa pystymme tarjoamaan monipuolisia työmahdollisuuksia niin myynnin, huollon, hallinnon kuin viestinnän osaajille. Tarjoamme sinulle vakaan työsuhteen perheyrityksessä, osaavan organisaation tuen, loistavat mahdollisuudet päästä uralla eteenpäin sekä hyvät henkilökuntaedut. Olemme vastuullinen organisaatio ja toimintatavoistamme löydät lisätietoa alla olevasta linkistä.

Avoimet työpaikat

Haku päättyy 15.12.2023

Myyntipäällikkö Joensuuhun

Haemme Joensuun toimipisteeseemme uutta aikaansaavaa ja kehittymishaluista myyntipäällikköä. Myyntipäällikkönä vastaat toimipisteesi arjen sujuvuudesta ja myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Tarjolla on monipuolinen ja vastuullinen rooli myynnin johtamisen parissa osana Joensuun toimipisteemme tiivistä, vauhdikasta ja myynninnälkäistä myyntitiimiä. Mikäli motivoidut onnistumisista ja tavoitteiden saavuttamisesta, tämä tehtävä tarjoaa loistavan tilaisuuden näyttää kykysi!