Rinta-Joupin Autoliike - Yritys - Rekrytointi

Rekrytointi

Rinta-Joupin Autoliike on suomalaisen autokaupan suuri toimija, jolla on pitkät perinteet, mutta samalla aktiivinen ja edistyksellinen ote autokaupan ja asiakaspalvelun kehittämiseen. Liity joukkoon!

Yrityksemme toimipisteitä on 26 paikkakunnalla ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan monipuolisia työmahdollisuuksia niin myynnin, huollon, hallinnon kuin viestinnän osaajille. Haluamme tavoittaa asiakkaamme kaikilla kanavilla ja tarjota parhaan mahdollisen palvelun.  Sinulle tarjoamme vakaan työsuhteen perheyrityksessä, osaavan organisaation tuen, loistavat mahdollisuudet päästä uralla eteenpäin sekä hyvät henkilökuntaedut. Olemme vastuullinen organisaatio ja toimintatavoistamme löydät lisätietoa alla olevasta linkistä.

Vastuullisuus meillä

Alta pääset lukemaan sekä kesätyöntekijöidemme että yli 10 vuotta Rinta-Joupin Autoliikkeessä työskennelleiden henkilöiden uratarinoita.

Kesätöissä Rinta-Joupin Autoliikkeessä Pitkästä työurasta palkitut 2021

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Autokauppaa sekä ammattitaitoinen huolto - yhdessä tekemisen meiningilläYrityksemme hakee ja kasvattaa huippuluokan asiantuntijoita. Voit jättää meille avoimen hakemuksen, mikäli sinulle sopivaa työpaikkaa ei löytynyt avoimista työpaikoist

Caravan-huollon suorapalvelumekaanikko Turkuun

Turun toimipisteen huolto kasvaa ja kehittyy ja nyt haemmekin Caravan-huollon suorapalvelumekaanikkoa, jonka vastuualueella on niin töiden aikataulutus kuin itse varustelu ja korjaaminen. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat erilaiset matkailuautojen ja - vaunujen korjaus-, huolto- ja viane

Mekaanikko Ouluun

Oulun monimerkkihuollon tiimi hakee lisävahvistusta osaavasta mekaanikosta. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat erilaiset autojen korjaus-, huolto-, varustelu- ja vianetsintätyöt.

Skoda-automyyjä Vaasaan

Toimintamme kasvaessa etsimme Vaasan toimipisteeseemme automyyjää työskentelemään Skoda-automyynnin ja vaihtoautojen parissa. Automyyjän tärkein työtehtävä on huolehtia asiakkaan tarpeista. Hyvä myyjä pitää, mitä lupaa ja ylittää odotukset. Kuulostaako sinulle sopivalta?

Huoltomyyjä Vaasaan

Etsimme aktiivisella ja asiakaslähtöisellä asenteella varustettua tekijää Vaasan toimipisteeseen huoltomyyjäksi. Huoltomyyjän tehtävät koostuvat asiakaspalvelusta, korjaamon työnjohtotehtävistä sekä huolto- ja varaosapalveluiden tuottamisesta asiakkaillemme. Mikäli kiinnostui

Automyyjä Lahteen

Lahden vaihtoautomyymälässämme on aktiiviselle ja asiakaslähtöisellä asenteella varustetulle automyyjälle paikka auki. Mikäli monipuolinen myyntityö vaihtoautojen parissa kiinnostaa, saatat olla etsimämme henkilö. Klikkaa ja lue lisää!

Mekaanikko kesäksi Jyväskylään

Jyväskylän huoltotiimi hakee kesäksi lisävahvistusta osaavasta mekaanikosta. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat erilaiset autojen korjaus-, huolto-, varustelu- ja vianetsintätyöt. 

Huolto- ja varaosamyyjä kesäksi Mikkeliin

Etsimme kesäksi reippaalla ja asiakaslähtöisellä asenteella varustettua tekijää työskentelemään huolto- ja varaosamyyjänä Mikkelin toimipisteessämme. Huolto- ja varaosamyyjän työtehtäviin kuuluvat korjaamon työnjohtotehtävät sekä huolto- ja varaosapalveluiden tuottaminen

Mekaanikko Rovaniemelle

Rovaniemen monimerkkihuollon tiimissämme on osaavalle mekaanikolle paikka auki. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat erilaiset autojen korjaus-, huolto-, varustelu- ja vianetsintätyöt. 

Skoda-automyyjä Poriin

Haemme Porin toimipisteeseemme automyyjää työskentelemään Skoda-automyynnin ja vaihtoautojen parissa. Mikäli olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi, tämä tehtävä tarjoaa loistavat edellytykset kehittyä osana ammattitaitoista porukkaa. 

Chat-myyntipäällikkö Espooseen

Haemme chat-myyntipäällikköä johtamaan valtakunnallisesti toimivaa chat-myyntitiimiämme. Mikäli haluat monipuolisen ja vastuullisen työn sekä myynnin että myynnin johtamisen parissa ja jossa voit hyödyntää samalla luontaisia vuorovaikutustaitojasi, saatat olla etsimämme henkil

Mekaanikko kesäksi Kempeleeseen

Kempeleen caravan-huollon tiimi hakee kesäksi lisävahvistusta osaavasta mekaanikosta. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat erilaiset matkailuautojen korjaus-, huolto-, varustelu- ja vianetsintätyöt. 

Mekaanikko kesäksi Mikkeliin

Mikkelin huoltotiimi hakee kesäksi lisävahvistusta osaavasta mekaanikosta. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat erilaiset autojen korjaus-, huolto-, varustelu- ja vianetsintätyöt. 

Mekaanikko kesäksi Ouluun

Oulun huoltotiimi hakee kesäksi lisävahvistusta osaavasta mekaanikosta. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat erilaiset autojen korjaus-, huolto-, varustelu- ja vianetsintätyöt. 

Mekaanikkoja kesäksi Poriin

Porin toimipisteen Toyota- ja monimerkkihuollon tiimit hakevat kesäksi lisävahvistusta osaavista mekaanikoista. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat erilaiset autojen korjaus-, huolto-, varustelu- ja vianetsintätyöt. 

Mekaanikko kesäksi Raumalle

Rauman huoltotiimi hakee kesäksi lisävahvistusta osaavasta mekaanikosta. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat erilaiset autojen korjaus-, huolto-, varustelu- ja vianetsintätyöt. 

Mekaanikkoja kesäksi Rovaniemelle

Rovaniemen huoltotiimi hakee kesäksi lisävahvistusta kahdesta osaavasta mekaanikosta. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat erilaiset autojen korjaus-, huolto-, varustelu- ja vianetsintätyöt. 

Mekaanikko kesäksi Saloon

Salon huoltotiimi hakee kesäksi lisävahvistusta osaavasta mekaanikosta. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat erilaiset autojen korjaus-, huolto-, varustelu- ja vianetsintätyöt. 

Mekaanikkoja kesäksi Tervajoelle

Tervajoen huoltotiimi hakee kesäksi lisävahvistusta kahdesta osaavasta mekaanikosta. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat erilaiset autojen korjaus-, huolto-, varustelu- ja vianetsintätyöt. 

Mekaanikkoja kesäksi Turkuun

Turun toimipisteen huoltotiimi hakee kesäksi lisävahvistusta osaavista mekaanikoista. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat erilaiset autojen korjaus-, huolto-, varustelu- ja vianetsintätyöt. 

Mekaanikkoja kesäksi Vaasaan

Vaasan toimipisteen Skoda- ja Toyota-huollon tiimit hakevat kesäksi lisävahvistusta osaavista mekaanikoista. Mekaanikon työtehtäviin kuuluvat erilaiset autojen korjaus-, huolto-, varustelu- ja vianetsintätyöt. 

Huolto- ja varaosamyyjä kesäksi Jyväskylään

Etsimme kesäksi reippaalla ja asiakaslähtöisellä asenteella varustettua tekijää työskentelemään huolto- ja varaosamyyjänä Jyväskylän toimipisteessämme. Huolto- ja varaosamyyjän työtehtäviin kuuluvat korjaamon työnjohtotehtävät sekä huolto- ja varaosapalveluiden tuottam

Huolto- ja varaosamyyjiä kesäksi Ouluun

Etsimme kesäksi kahta reippaalla ja asiakaslähtöisellä asenteella varustettua tekijää työskentelemään huolto- ja varaosamyyjinä Oulun toimipisteessämme. Huolto- ja varaosamyyjän työtehtäviin kuuluvat korjaamon työnjohtotehtävät sekä huolto- ja varaosapalveluiden tuottamin

Huolto- ja varaosamyyjiä kesäksi Poriin

Etsimme kesäksi kahta reippaalla ja asiakaslähtöisellä asenteella varustettua tekijää työskentelemään huolto- ja varaosamyyjinä Porin toimipisteessämme. Huolto- ja varaosamyyjän työtehtäviin kuuluvat korjaamon työnjohtotehtävät sekä huolto- ja varaosapalveluiden tuottamin

Huolto- ja varaosamyyjä kesäksi Raumalle

Etsimme kesäksi reippaalla ja asiakaslähtöisellä asenteella varustettua tekijää työskentelemään huolto- ja varaosamyyjänä Rauman toimipisteessämme. Huolto- ja varaosamyyjän työtehtäviin kuuluvat korjaamon työnjohtotehtävät sekä huolto- ja varaosapalveluiden tuottaminen a

Huolto- ja varaosamyyjä kesäksi Rovaniemelle

Etsimme kesäksi reippaalla ja asiakaslähtöisellä asenteella varustettua tekijää työskentelemään huolto- ja varaosamyyjänä Rovaniemen toimipisteessämme. Huolto- ja varaosamyyjän työtehtäviin kuuluvat korjaamon työnjohtotehtävät sekä huolto- ja varaosapalveluiden tuottamin

Huolto- ja varaosamyyjä kesäksi Saloon

Etsimme kesäksi reippaalla ja asiakaslähtöisellä asenteella varustettua tekijää työskentelemään huolto- ja varaosamyyjänä Salon toimipisteessämme. Huolto- ja varaosamyyjän työtehtäviin kuuluvat korjaamon työnjohtotehtävät sekä huolto- ja varaosapalveluiden tuottaminen as

Huolto- ja varaosamyyjä kesäksi Tervajoelle

Etsimme kesäksi reippaalla ja asiakaslähtöisellä asenteella varustettua tekijää työskentelemään huolto- ja varaosamyyjänä Tervajoen toimipisteessämme. Huolto- ja varaosamyyjän työtehtäviin kuuluvat korjaamon työnjohtotehtävät sekä huolto- ja varaosapalveluiden tuottamine

Huolto- ja varaosamyyjiä kesäksi Vaasaan

Etsimme kesäksi kahta reippaalla ja asiakaslähtöisellä asenteella varustettua tekijää työskentelemään huolto- ja varaosamyyjinä Vaasan toimipisteessämme. Huolto- ja varaosamyyjän työtehtäviin kuuluvat korjaamon työnjohtotehtävät sekä huolto- ja varaosapalveluiden tuottami

Varaosamyyjä kesäksi Turkuun

Etsimme kesäksi reippaalla ja asiakaslähtöisellä asenteella varustettua tekijää työskentelemään varaosamyyjänä Turun toimipisteessämme. Varaosamyyjän työtehtäviin kuuluvat korjaamon varaosalogistiikasta huolehtiminen sekä varaosien myynti asiakkaille. 

Automyyjiä kesäksi Lempäälään

Haemme Lempäälän Ideaparkin myymäläämme kesäksi kahta reipasta automyyjää työskentelemään vaihtoautojen parissa. Automyyjän tärkein työtehtävä on huolehtia asiakkaan tarpeista. Hyvä myyjä pitää mitä lupaa ja ylittää asiakkaan odotukset. Klikkaa ja lue lisää!

Myyntisihteeri kesäksi Ouluun

Etsimme energistä ja iloista myyntisihteeriä työskentelemään kesäksi Oulun toimipisteeseemme. Myyntisihteerin työhön kuuluu monipuolisesti asiakaspalvelua sekä kirjanpidollisia tehtäviä.

Myyntisihteereitä pääkaupunkiseudulle

Etsimme kolmea energistä ja iloista myyntisihteeriä työskentelemään kesäksi pääkaupunkiseudulla sijaitseviin toimipisteisiimme. Myyntisihteerin tehtävät sisältävät monipuolisesti asiakaspalvelua sekä kirjanpidollisia tehtäviä.

Myyntisihteeri kesäksi Ylivieskaan

Haemme energistä ja positiivista myyntisihteeriä työskentelemään kesäksi Ylivieskaan sekä joustavasti myös Kokkolassa ja Kempeleessä sijaitseviin toimipisteisiimme. Myyntisihteerin tehtävät sisältävät monipuolisesti asiakaspalvelua sekä kirjanpidollisia tehtäviä.

Automyyjiä kesäksi Rovaniemelle

Haemme Rovaniemen myymäläämme kesäksi kahta reipasta automyyjää työskentelemään vaihtoautojen parissa. Automyyjän tärkein työtehtävä on huolehtia asiakkaan tarpeista. Hyvä myyjä pitää mitä lupaa ja ylittää asiakkaan odotukset. Klikkaa ja lue lisää!

Automyyjiä kesäksi Vaasaan

Haemme Vaasan myymäläämme kesäksi kahta reipasta automyyjää työskentelemään vaihtoautojen parissa. Automyyjän tärkein työtehtävä on huolehtia asiakkaan tarpeista. Hyvä myyjä pitää mitä lupaa ja ylittää asiakkaan odotukset. Klikkaa ja lue lisää!

Automyyjiä kesäksi Ouluun

Haemme Oulun myymäläämme kesäksi kahta reipasta automyyjää työskentelemään sekä uusien autojen että vaihtoautojen parissa. Automyyjän tärkein työtehtävä on huolehtia asiakkaan tarpeista. Hyvä myyjä pitää mitä lupaa ja ylittää asiakkaan odotukset. Klikkaa ja lue lisä

Automyyjä kesäksi Mikkeliin

Haemme Mikkelin myymäläämme kesäksi reipasta automyyjää työskentelemään vaihtoautojen parissa. Automyyjän tärkein työtehtävä on huolehtia asiakkaan tarpeista. Hyvä myyjä pitää mitä lupaa ja ylittää asiakkaan odotukset. Klikkaa ja lue lisää!

Automyyjä kesäksi Poriin

Haemme Porin myymäläämme kesäksi reipasta automyyjää työskentelemään vaihtoautojen parissa. Automyyjän tärkein työtehtävä on huolehtia asiakkaan tarpeista. Hyvä myyjä pitää mitä lupaa ja ylittää asiakkaan odotukset. Klikkaa ja lue lisää!

Automyyjä kesäksi Hyvinkäälle

Haemme Hyvinkään myymäläämme kesäksi reipasta automyyjää työskentelemään vaihtoautojen parissa. Automyyjän tärkein työtehtävä on huolehtia asiakkaan tarpeista. Hyvä myyjä pitää mitä lupaa ja ylittää asiakkaan odotukset. Klikkaa ja lue lisää!

Automyyjä kesäksi Kouvolaan

Haemme Kouvolan myymäläämme kesäksi reipasta automyyjää työskentelemään vaihtoautojen parissa. Automyyjän tärkein työtehtävä on huolehtia asiakkaan tarpeista. Hyvä myyjä pitää mitä lupaa ja ylittää asiakkaan odotukset. Klikkaa ja lue lisää!

Automyyjä kesäksi Kokkolaan

Haemme Kokkolan myymäläämme kesäksi reipasta automyyjää työskentelemään vaihtoautojen parissa. Automyyjän tärkein työtehtävä on huolehtia asiakkaan tarpeista. Hyvä myyjä pitää mitä lupaa ja ylittää asiakkaan odotukset. Klikkaa ja lue lisää!

Automyyjä kesäksi Joensuuhun

Haemme Joensuun myymäläämme kesäksi reipasta automyyjää työskentelemään vaihtoautojen parissa. Automyyjän tärkein työtehtävä on huolehtia asiakkaan tarpeista. Hyvä myyjä pitää mitä lupaa ja ylittää asiakkaan odotukset. Klikkaa ja lue lisää!

Automyyjä kesäksi Keuruulle

Haemme Keuruun myymäläämme kesäksi reipasta automyyjää työskentelemään vaihtoautojen parissa. Automyyjän tärkein työtehtävä on huolehtia asiakkaan tarpeista. Hyvä myyjä pitää mitä lupaa ja ylittää asiakkaan odotukset. Klikkaa ja lue lisää!

Automyyjä kesäksi Porvooseen

Haemme Porvoon myymäläämme kesäksi reipasta automyyjää työskentelemään vaihtoautojen parissa. Automyyjän tärkein työtehtävä on huolehtia asiakkaan tarpeista. Hyvä myyjä pitää mitä lupaa ja ylittää asiakkaan odotukset. Klikkaa ja lue lisää!

Automyyjä kesäksi Lahteen

Haemme Lahden myymäläämme kesäksi reipasta automyyjää työskentelemään vaihtoautojen parissa. Automyyjän tärkein työtehtävä on huolehtia asiakkaan tarpeista. Hyvä myyjä pitää mitä lupaa ja ylittää asiakkaan odotukset. Klikkaa ja lue lisää!

Automyyjä kesäksi Ylivieskaan

Haemme Ylivieskan myymäläämme kesäksi reipasta automyyjää työskentelemään vaihtoautojen parissa. Automyyjän tärkein työtehtävä on huolehtia asiakkaan tarpeista. Hyvä myyjä pitää mitä lupaa ja ylittää asiakkaan odotukset. Klikkaa ja lue lisää!

Huoltomyyjä Kempeleeseen

Etsimme aktiivisella ja asiakaslähtöisellä asenteella varustettua tekijää Kempeleen toimipisteemme caravan-huoltoon huoltomyyjäksi. Huoltomyyjän monipuoliset tehtävät koostuvat asiakaspalvelusta, korjaamon työnjohtotehtävistä sekä huolto- ja varaosapalveluiden tuottamisesta as

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu