Hyppää sisältöön

Myy autosi meille

Omistatko ylimääräisen ajoneuvon tai haluat muuttaa nykyisen ajoneuvosi rahaksi? Myy autosi meille! Auton myynti Rinta-Joupin Autoliikkeeseen on helppo tapa saada auto myytyä nopeasti.

Myy autosi meille – pyydä tarjous

Omistatko ajoneuvon, jota et enää tarvitse? Hienoa, pääset siitä nyt helposti ja nopeasti eroon myymällä sen meille! Olemme sinulle luotettava ja asiantunteva kauppakumppani, jonka kanssa viet helposti kaupat loppuun ilman turhaa säätämistä. Me lunastamme tarvittaessa autosi loppuvelan ja suoritamme maksun ajoneuvosta heti. Hoidamme myös muut paperityöt auton rekisteröinnin mukaan lukien. Auton myyminen meille on tehty sinulle mahdollisimman yksinkertaiseksi ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. Autamme myös tarvittaessa uuden ja tarpeisiisi sopivamman auton hankinnassa. 

 Ostamme autoja kaikissa myymälöissä ympäri Suomen

Ostamme autoja, matkailuajoneuvoja ja moottoripyöriä

Ostamme jatkuvasti uudehkoja tai alle 180 tkm ajettuja autoja. Auton myynti meille on helppoa ja vaivatonta. Ota meihin yhteyttä, kerro autosi perustiedot ja mittarilukema, niin saat heti hinta-arvion.  

Autojen lisäksi olemme kiinnostuneita myös hyväkuntoisista matkailuajoneuvoista (erityisesti vuosimallista 2007 ylöspäin) sekä alle 30 tkm ajetuista moottoripyöristä (vuosimallit 2012 ja ylöspäin).

Ostamme myös kuolinpesän ajoneuvoja, lue aiheesta lisää tästä.

Näin myyt autosi käytännössä

  1. Ota yhteyttä lomakkeella tai soita meille. 
  2. Kerro autosi perustiedot ja mittarilukema, niin saat heti kuulla hinta-arvion. 
  3. Hyväksyttyäsi arvion tuo autosi lähimpään myymäläämme. 
  4. Muista ottaa mukaan varmenne. Ohjeen varmenteen hakemiseen ja muihin muistettaviin asioihin löydät ajoneuvon luovutuksen muistilistasta. 
  5. Myymälässä vahvistamme kaupan ja hoidamme kaikki paperityöt puolestasi. 
  6. Hoidamme maksun autostasi heti.
Rinta-Joupin Autoliike

Uusimmat henkilöautot