Huoltorahoitus

Autohuollot kuuluvat väistämättä jokaisen auton omistajan arkeen. Meiltä löydät joustavat huoltorahoitusvaihtoehdot autohuoltoihin ja odottamattomiin huoltotarpeisiin.

Säännöllisten määräaikaishuoltojen lisäksi voi tulla odottamattomia huoltotarpeita: rengas puhkeaa, katsastuksessa todetaan korjaustarpeita, tuulilasiin tulee halkeama, jakohihna katkeaa tai ilmastointijärjestelmä menee rikki. Kun tuot autosi Rinta-Joupin Autoliikkeeseen huollettavaksi, voimme yhdessä huolehtia siitä, ettei huolto rasita talouttasi liikaa.

Walley huolto-rahoitus

Rinta-Jouppi erämaksulla voit maksaa autohuoltosi kiinteäkorkoisella ja tasaeräisellä osamaksulla ja vaikuttaa itse erien määrään. Lainan voit halutessasi maksaa pois myös aikaisemmin. Teemme hakemuksen maksujärjestelystä suoraan henkilötunnuksellasi ja saat luottopäätöksen heti. Voit myös itse hakea huoltoa varten joustavaa rahoitusta yhteistyökumppaniltamme.

Voit tehdä Rinta-Joupin Autoliikkeen huoltolaskusta erämaksusopimuksen Walley'n kanssa itsenäisesti. Voit tiedustella tekstiviestillä jo ennen auton tuomista huoltoon, onko sinulla mahdollisuus saada myönteinen luottopäätös.

Walley'n verkkopalvelussa voit valita sinulle parhaiten sopivan kuukausisumman annetuista vaihtoehdoista ja maksat saamallasi laskulla vain ensimmäisen kuukausierän.

Erämaksussa on kyse kertaluotosta, joka tarkoittaa sitä, että saat sen avulla lisää maksuaikaa yhdelle ostotapahtumalle, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen. Luotto hoidetaan sovitun ajan kuluessa maksamalla vähintään sovittu summa kuukausittain. Tutustuthan luottoehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen.

Saat kuukausittain laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi, kunnes luotto on maksettu. Alla olevasta linkistä pääset tarkastelemaan maksusuunnitelmaasi ja tarvittaessa siirtämään maksujesi eräpäiviä.

Kirjaudu Walley-verkkopalveluun tästä

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,20 € ja luoton korko on 9,9 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € esimerkkiluotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 18,99 %. Esimerkkiostoksen luotollinen kokonaissumma 12 kk maksuajalla on siis 1087,71 €.

Tiedustele luottoa tekstiviestillä

Voit selvittää mahdollisuutesi myönteiseen luottopäätökseen jo ennen auton tuomista huoltoon yksityisesti tekstiviestillä. Tekstiviestin lähettäminen maksaa normaalin tekstiviestin verran ja vastausviesti on maksuton. Huomaathan, että ennakkoluottopäätös ei ole sitova: se on tarkoitettu helpottamaan asiointiasi liikkeessä, muttei sido sinua tekemään ostosta eikä luotonmyöntäjää myöntämään luottoa.

Tee ennakkoluottokysely lähettämällä tekstiviesti:
HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO RJ [esim. 123456-789X 00100 RJ] numeroon 0404 800 900.

Helpota huoltokustannusten maksua huoltosopimuksella

Uuden auton ostajalle huoltosopimus on helpoin tapa jakaa huoltokustannukset tasaisesti ja maksaa niitä pois auton lyhennysten yhteydessä lähes huomaamatta. Huoltosopimus on aina automerkin ja auton ostajan välinen ja kattaa yleensä auton huollot ostopaikan merkkihuollossa. Huoltosopimukseen voi merkistä riippuen sisällyttää määräaikaishuoltojen lisäksi myös lisäpalveluja, kuten esimerkiksi ilmastointihuollon. Voit tehdä kanssamme huoltosopimuksen uutta autoa ostaessasi ja maksaa huollot halutessasi kuukausierien yhteydessä alta pois.

Meillä on usein käynnissä rahanarvoisia huoltokampanjoita. Parhaimmillaan voit esimerkiksi saada autollesi huoltosopimuksen veroiset ilmaiset huollot vuodeksi. Verkkosivuiltamme kannattaa seurata myös muita huoltotarjouksia. Niin voit säästää huoltokustannuksissa nopeastikin sievoisen summan rahaa.

Kysy lisää uuden auton myyjältä!