Hyppää sisältöön

huoltorahoitus

Päätät itse millaisissa erissä maksat ostoksesi. Saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Rinta-Joupin Autoliikkeen huoltorahoituksella huollat autosi helposti ilman stressiä isoista kertasummista. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa. Hae luottoa helposti ja nopeasti:

Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Maksuaikataulu on helposti muunneltavissa oman kuukausittaisen tilanteesi mukaan.

Saat luottopäätöksen välittömästi ja voit käyttää myönnettyä luottoa heti, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Jatkossa voit käyttää tiliä maksutapana huollossa esittämällä voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla.

Huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Huoltorahoitus

Kokeile kätevää laskuria, josta näet kuukausierän suuruuden eri ostosummille

Huoltorahoitus on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi Rinta-Joupin huollossa.

Renkaat

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Huomioithan

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi hakemuksella. Voit myös tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resurs Bankin omille sivuille.

Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.