Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Vaasassa, Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Merkkihuolto

Tarjoamme 13 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Rinta-Jouppi Turva

Tarjoamme vaihtoautoille ensimmäiseksi vuodeksi tai 20 000 ajokilometrille Plus– tai Ultra Turvan. Matkailuajoneuvon ostajalla on mahdollisuus tehdä sopimus vastaavasta Caravan Turvasta

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Yritys

Yritys

Meille tärkein olet aina sinä, asiakas. Se on ollut Rinta-Joupin Autoliikkeen periaatteena alusta asti.

Olemme tehneet luotettavaa autokauppaa jo lähes 70 vuotta ja toimipisteitämme on ympäri Suomen. Meidät tunnetaan koko kansan autokauppana, jonne on helppo tulla – siitä olemme erityisen ylpeitä. Ymmärrämme niin oman suosikkimerkkinsä nimiin vannovaa autohifistelijää kuin käytännöllistä perheautoa etsivää arjen sankaria ja kaikkea siltä väliltä.

Kokemuksemme antaa meille parhaat edellytykset palvella sinua mahdollisimman hyvin. Uskomme kuitenkin lujasti kehitykseen ja siihen, että asiakkaita kuuntelemalla pystymme palvelemaan vieläkin paremmin. Siksi kehitämme palvelujamme jatkuvasti – asiakaslähtöisesti. Asiointi on helppoa, kun samasta toimipisteestä löytyy kaikki tarvittava: myynnin lisäksi Rinta-Joupin toimipisteissä tehdään merkkihuoltoja sekä laadukkaita yleishuoltoja kaikkiin merkkeihin. Useimmat toimipisteemme myyvät myös varaosia.

Mukaudumme muuttuviin oloihin ja huollamme myös esimerkiksi hybridiautot samalla rautaisella ammattitaidolla kuin muutkin autot. Ymmärrämme, että myös sinun elämässäsi tilanteet muuttuvat, joten tarjoamme maksuasioissa eri tilanteisiin sopivia rahoitusjärjestelyjä. Auton osto tai huolto on aina mahdollista maksaa Rinta-Jouppi laskulla, erämaksulla tai rahoitussopimuksella. Tarjoamme myös taloudellista turvaa vaihtoauton hankintaan Rinta-Jouppi Turvalla ja kerromme merkkiemme tarjoamista huoltosopimuksista.

 

 

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 2500 ajoneuvoa sinulle lähimmästä liikkeestä – tarvittaessa kotiovelle toimitettuna

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen