Henkilökunnalle

Meille tärkeää on motivoiva ja tasavertainen työyhteisö kaikille.

Henkilökunta on voimavaramme, joka tekee meistä meidät.

Motivoitunut ja osaava henkilökunta on tärkeä vahvuutemme. Haluamme tarjota kaikille työntekijöillemme hyvän työympäristön ja mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä uralla.

Meille onkin ollut ilo seurata pitkiä, jopa 40 vuoden menestyksekkäitä uria Rinta-Joupin Autoliikkeessä sekä hienoja urakehityksiä esimerkiksi myyntisihteeristä digitaalisen liiketoiminnan johtajaksi tai kesätöistä henkilöstö- ja kiinteistöjohtajaksi.

Työntekijöidemme käytössä on kattavat työterveyspalvelut, minkä lisäksi työergonomiasta ja työturvallisuudesta huolehditaan yhteistyössä työterveyden kanssa. Asianmukaiset ja nykyaikaiset työvälineet mahdollistavat työn hoitamisen sujuvasti. Tarjoamme henkilökunnallemme myös hyvät työetuudet terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, kuten lämpimän ruuan ja välipalat työpaikalla sekä liikuntaedun.

Vastuullinen johtaminen pitää yrityksemme hyvinvoivana ja toimivana: Työntekijöiden kanssa käydään säännöllisesti kehityskeskusteluita ja myös esimiehiä koulutetaan tasaisin väliajoin. Tuemme lisäksi aktiivista työkyvyn johtamista ja työkykyriskien hallintaa – käytössämme ovat muun muassa varhaisen tuen sekä korvaavan työn mallit. Haluamme, että kaikilla työntekijöillämme on turvallinen, motivoiva ja tasavertainen työyhteisö.