Hyppää sisältöön

Henkilökunnalle

Meille tärkeää on motivoiva ja tasavertainen työyhteisö kaikille. Henkilökunta on voimavaramme, joka tekee meistä meidät.

Motivoitunut ja osaava henkilökunta on tärkeä vahvuutemme. Haluamme tarjota kaikille työntekijöillemme hyvän työympäristön ja mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä uralla. Meillä työskennellään työyhteisössä, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja jossa vauhdikas sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Pohjimmiltamme olemme perheyritys, joka huolehtii omistaan ja jossa voidaan luottaa muiden tukeen. 

Meille on ollut ilo seurata pitkiä, jopa 40 vuoden menestyksekkäitä uria Rinta-Joupin Autoliikkeessä sekä hienoja urakehityksiä esimerkiksi myyntisihteeristä digitaalisen liiketoiminnan johtajaksi tai kesätöistä henkilöstö- ja kiinteistöjohtajaksi.

Työntekijöidemme käytössä on kattavat työterveyspalvelut. Lisäksi työergonomiasta ja työturvallisuudesta huolehditaan yhteistyössä työterveyden kanssa. Asianmukaiset ja nykyaikaiset työvälineet mahdollistavat työn hoitamisen sujuvasti ja mukavasti. Tarjoamme henkilökunnallemme myös hyvät työetuudet terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, kuten lämpimän ruuan ja välipalat työpaikalla sekä liikuntaedun.

Vastuullinen johtaminen pitää yrityksemme hyvinvoivana ja toimivana: Työntekijöiden kanssa käydään säännöllisesti kehityskeskusteluita ja myös esimiehiä koulutetaan tasaisin väliajoin. Tuemme lisäksi aktiivista työkyvyn johtamista ja työkykyriskien hallintaa – käytössämme ovat muun muassa varhaisen tuen sekä korvaavan työn mallit. Haluamme, että kaikilla työntekijöillämme on turvallinen, motivoiva ja tasavertainen työyhteisö.