Hyppää sisältöön

Asiakkaalle

Toni Jääskö Polarrengas Oy ja Kimmo Lokka

Liikkuminen paikasta toiseen kuuluu erottamattomana osana ihmisten elämään. Olipa edessäsi satoja kilometrejä asfalttia, liukas työmatka tai haastava mökkitie, me haluamme tehdä liikkumisesta sinulle mahdollisimman turvallista ja sujuvaa.

Luotettavasti asiakkaan ehdoilla

Kaiken toimintamme tavoitteena on aina sinusta, eli asiakkaasta, huolehtiminen. Meillä voit ostaa, myydä, vaihtaa, liisata, huoltaa, vakuuttaa, turvata ja rahoittaa auton luotettavasti ja helposti. Olipa tilanne mikä tahansa, asiantuntevat myyjämme huolehtivat, että lähdet meiltä tyytyväisenä.

Haluamme olla helposti lähestyttävä koko kansan autokauppa. Meillä voit vierailla joko ympäri Suomen sijaitsevissa liikkeissämme tai halutessasi hoitaa autokaupat kätevästi kokonaan kotoa käsin puhelimen, chatin tai Whatsappin välityksellä, sillä Express-palvelumme tuo tarvittaessa auton suoraan kotiovellesi asti. Myös huollon tavoitat helposti chatissa. Tavoitteenamme on tarjota sinulle arkea helpottavia ratkaisuja ja tehdä kaikista autoiluun liittyvistä asioista sinulle mahdollisimman vaivattomia.

Rehellisyys tarkoittaa meille reilua ja konstailematonta autokauppaa. Jo 1930-luvulla, toimintamme alkuaikoina, Toivo Rinta-Jouppi tarjosi hevoskaupoissaan ajan tavoista poiketen hevosilleen vaihto- ja palautusoikeuden. Sittemmin hevoset ovat vaihtuneet autoiksi, mutta periaatteemme toimia luotettavana kumppanina ei ole 70 vuoden autokauppahistoriamme aikana muuttunut.

Vastuullinen ja luotettava toimija

Me Rinta-Joupin Autoliikkeessä olemme vastuullisia toimijoita ja AKL:n jäseniä. AKL on Autoalan Keskusliitto ry joka on perustettu vuonna 1933. AKL:n peruspilareita ovat puolueettomuus, riippumattomuus ja objektiivisuus. Olemme myös Suomen Vahvimpia – Platina tasolla! Tämä sertifikaatti myönnetään yrityksille joiden luottoluokitus on AAA tai AA+.

Tietosuoja

Käsittelemme asiakkaiden tietoja GDPR:n mukaisesti. Henkilötietoja säilytetään kirjanpitolain mukaisesti tarvittava aika sekä luottosuhteen voimassaoloajan. Tietoihin pääsevät vain ne Rinta-Joupin Autoliikkeen työntekijät, joiden työnkuvansa puolesta tarvitsee käsitellä tietoja. Lisätietoja löytyy tietosuojaselosteestamme.