Asiakkaalle

Toni Jääskö Polarrengas Oy ja Kimmo Lokka

Liikkuminen paikasta toiseen kuuluu erottamattomana osana ihmisten elämään. Olipa edessäsi satoja kilometrejä asfalttia, liukas työmatka tai haastava mökkitie – Me haluamme tehdä liikkumisesta sinulle mahdollisimman turvallista ja sujuvaa.

Luotettavasti asiakkaan ehdoilla

Asiakkaasta huolehtiminen on toimintamme perusta. Tarjoamme asiakkaalle helpon, luotettavan ja turvallisen palvelun kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa. Kanssamme asioidessa voi ostaa, myydä, vaihtaa, liisata, huoltaa, vakuuttaa, turvata ja rahoittaa auton helposti ja luotettavasti asiantuntijoidemme palvelemana.

Haluamme olla helposti lähestyttävä koko kansan autokauppa. Meillä voi vierailla joko ympäri Suomen sijaitsevissa liikkeissämme tai halutessaan hoitaa autokaupat kätevästi kotoa käsin puhelimen, chatin tai sähköpostin välityksellä, sillä Express-palvelumme tuo tarvittaessa auton kotiovelle asti. Myös huollon kanssa voi keskustella chatissa. Haluamme palvella asiakkaitamme erinomaisesti ja kehittää palveluitamme niin, että asiointi meillä on mahdollisimman helppoa. Asiakkaiden palautteet ovat meille tässä tärkeitä. Etsimme myös jatkuvasti ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja.

Rehellisyys on aina ollut meille tärkeä arvo ja voimavara: Jo 1930-luvulla, toimintamme alkuaikoina, Toivo Rinta-Jouppi tarjosi käymässään hevoskaupassa ajan tavoista poiketen hevosilleen vaihto- ja palautusoikeuden. Sittemmin hevoskauppa on vaihtunut autokaupaksi, mutta periaatteemme toimia luotettavana kumppanina ei ole lähes 70 vuoden autokauppahistoriamme aikana muuttunut.

Vastuullinen ja luotettava toimija

Me Rinta-Joupin Autoliikkeessä olemme vastuullisia toimijoita ja AKL:n jäseniä. AKL on Autoalan Keskusliitto ry joka on perustettu vuonna 1933. AKL:n peruspilareita ovat puolueettomuus, riippumattomuus ja objektiivisuus. Olemme myös Suomen Vahvimpia - Platina tasolla! Tämä sertifikaatti myönnetään yrityksille joiden luottoluokitus on AAA tai AA+.

Tietosuoja

Käsittelemme asiakkaiden tietoja GDPR:n mukaisesti. Henkilötietoja säilytetään kirjanpitolain mukaisesti tarvittava aika sekä luottosuhteen voimassaoloajan. Tietoihin pääsevät vain ne Rinta-Joupin Autoliikkeen työntekijät, joiden työnkuvansa puolesta tarvitsee käsitellä tietoja. Lisätietoja löytyy tietosuojaselosteestamme.