autohuolto rauma

Nortamonkatu 17, 26100 Rauma, puh. 020 777 2750

  • Huolto ja varaosat ma-pe 7.30-16.30
  • Merkkihuolto: Toyota

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen Rauman autohuoltoon. Kaipaako autosi huoltoa? Meille voit varata huoltoajan lomakkeella alta tai soittamalla meille 020 777 2750. Nopeasti apua saat myös oikeasta alakulmasta löytyvästä chat-palvelusta, jossa huoltomyyjät auttavat sinua arkisin klo 8.00-16.00.

Kaikkien merkkien huolto

Rauman autohuollossa saat huollon mille tahansa automerkille. Onko sinulla esimerkiksi yli 6 vuotta vanha auto? Tutustu Rinta-Jouppi Huolto -palveluun!

Toyota-merkkihuolto

Huoltamalla autosi Toyota-merkkihuollossa voit olla varma, että autosi takuu sekä hybridiauton akkutakuu säilyy, ja voit ajaa huoletta. Toyotan merkkihuoltojen asiakkaat ovat monen vertailun perusteella Suomen tyytyväisimpiä autohuoltoasiakkaita, ja me huolehdimme siitä, että palvelumme on maineensa veroista.

Autonvuokraus

Huoltomme yhteydessä toimii Toyota Rent -palvelu. Toyota Rentin valikoimasta vuokraat edullisesti vaikkapa Corollan tai Yariksen viikonloppumatkalle tai tehokkaan Toyota Proacen muuttoavuksi.

Kolarikorjaamo

Jos autoosi tulee peltikolhuja, tuulilasiin kiveniskemä tai joudut osalliseksi onnettomuuteen, kolari- eli vauriokorjaamo auttaa. Korjaamme myös paketti- ja kevytkuorma-autot. Kolarikorjaamomme on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä, joten voit tulla meille suoraan riippumatta siitä, missä yhtiössä autovakuutuksesi on.

Varaosat

Tarjoamme laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita kaikille myymillemme merkeille. Myös lisävarusteissa löytyy takuun alaisia, merkkikohtaisia tuotteita vanteista pyyhkijänsulkiin ja kattotelineisiin, mutta myös useimpiin merkkeihin sopivia lisävarusteita, kuten irrotettavia peräkoukkuja.