Hyppää sisältöön

Autohuolto ja korjaamo Rauma

Nortamonkatu 17, 26100 Rauma, puh. 020 777 2753

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen Rauman autohuoltoon ja korjaamoon, missä huollamme ja korjaamme autoja kaikilta valmistajilta. Meillä on myös Toyotan merkkihuolto. Voit varata huoltoajan helposti yllä olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroomme 020 777 2750. Jos tarvitset kiireellistä apua, voit käyttää chat-palvelua oikeassa alakulmassa, missä huoltomyyjämme ovat käytettävissäsi arkisin klo 7.30-16.30.

Toyota merkkihuollon varaus alta:

Huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Huoltorahoitus

Mikäli tarvitset apua minkä tahansa huoltoon liittyvän asian kanssa, ota yhteyttä meihin ja autamme mielellämme!

Tarjoamme aina korkealaatuista ja asiantuntevaa palvelua kaikille automerkeille

Kaikkien merkkien huolto

Tarjoamme huolto- ja korjauspalveluita kaikille autoille Rauman autokorjaamollamme, riippumatta niiden merkistä. Suosittelemme tutustumaan Rinta-Jouppi Huolto -palveluumme, mikäli autosi on yli kuuden vuoden ikäinen.

Meillä on pitkäaikainen kokemus ja syvä asiantuntemus eri automerkkien huoltamisesta, joten voit luottaa siihen, että autosi on turvallisissa käsissä. Palvelumme kattavat kaikki yleisimmät huoltotoimenpiteet, kuten öljynvaihdon, jarrujärjestelmän tarkistuksen ja korjauksen, renkaiden tasapainotuksen ja vaihdon, ilmastointihuollon, tuulilasin korjauspalvelun sekä paljon muuta. Hyödynnämme huollossamme moderneja ja tehokkaita huoltolaitteita, ja mekaanikkotiimimme koostuu koulutetuista ja ammattitaitoisista henkilöistä, jotka ovat erikoistuneet useisiin eri automerkkeihin.

Tavoitteenamme on taata, että autosi toimii aina optimaalisesti ja turvallisesti, oli kyseessä sitten huolto tai korjaus. Ota yhteyttä ja varaa huolto jo tänään!

Toyota merkkihuolto

Uuden auton takuu edellyttää asianmukaista huoltoa merkkihuollossa alkuperäisosia käyttäen ohjeiden mukaisesti. Rinta-Joupin Autoliikkeen merkkihuolto noudattaa tarkasti näitä vaatimuksia, jotta autosi ajokilometrit ovat turvallisia ja luotettavia.

Merkkihuollossa käytetään vain alkuperäisosia, jotka on erityisesti suunniteltu ja valmistettu vastaamaan tietyntyyppisen auton vaatimuksia. Tällaiset osat parantavat autosi luotettavuutta ja turvallisuutta. Merkkihuollossa tehdään myös säännöllisiä tarkastuksia ja huoltotoimenpiteitä, jotka auttavat ehkäisemään tulevia ongelmia ja lisäävät auton käyttöikää.

Meiltä löydät myös Kolarikorjaamon, autovuokraamon sekä laadukkaat varaosat

Mikäli autoosi tulee ulkoisia vaurioita, kuten naarmuja tai lommoja, tai tuulilasiin syntyy kiveniskemä, voit hakea apua kolarikorjaamolta. Meillä on kokemusta myös paketti- ja kevytkuorma-autojen korjaamisesta. Kolarikorjaamomme on hyväksytty kaikkien vakuutusyhtiöiden toimesta, joten voit tulla suoraan meille korjaamaan autosi riippumatta siitä, minkä yhtiön vakuutuksen olet valinnut.

Huoltomme yhteydessä toimii Toyota Rent -palvelu. Toyota Rentin valikoimasta vuokraat edullisesti vaikkapa Corollan tai Yariksen viikonloppumatkalle tai tehokkaan Toyota Proacen muuttoavuksi.

Meiltä löytyy laaja valikoima varaosia ja lisävarusteita kaikille myymiemme merkkien autoille. Tarjoamme takuun alaisia, merkkikohtaisia lisävarusteita, kuten vanteita, pyyhkijänsulkia ja kattotelineitä, mutta myös moniin muihin merkkeihin sopivia lisävarusteita, kuten irrotettavia peräkoukkuja.