Hyppää sisältöön

Škoda merkkihuollon ajanvaraus alta:

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen autohuoltoon ja korjaamoon Saloon! Tarjoamme monipuoliset huoltopalvelut ja varaosat kaikille automerkeille sekä merkkihuoltopalveluita useille eri automerkeille. Voit varata huoltoajan helposti joko täyttämällä lomakkeen verkkosivuillamme tai soittamalla meille numeroon 020 777 2411. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä chat-palveluumme, joka löytyy sivun oikeasta alakulmasta. Huoltomyyjämme ovat tavoitettavissa arkisin klo 7.30-16.30 ja auttavat sinua nopeasti ja ammattitaidolla.

Huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Huoltorahoitus


Mikäli tarvitset apua sopivan huollon valitsemisessa, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Ammattitaitoinen tiimimme huoltaa ja korjaa autosi tehokkaasti ja huolellisesti

Kaikkien merkkien huolto ja korjaus

Salon autohuollossa palvelemme kaikkia automerkkejä, joten voit tuoda autosi meille huoltoon tai korjaukseen, oli se sitten minkä merkkinen tahansa. Meiltä löytyy kaikki tavanomaiset huoltotoimenpiteet, kuten öljynvaihdot, jarrujen tarkistukset ja korjaukset, renkaiden tasapainotukset ja vaihdot, ilmastointihuollot, tuulilasien korjaukset ja paljon muuta.

Käytössämme ovat tehokkaat huoltolaitteet, ja henkilökuntamme koostuu koulutetuista ja ammattitaitoisista mekaanikoista, jotka ovat erikoistuneet useisiin eri automerkkeihin. Meidän tavoitteemme on varmistaa, että autosi pysyy turvallisena ja toimii moitteettomasti, oli kyseessä sitten säännöllinen huolto tai korjaus.

Ota yhteyttä ja varaa huoltoaikasi jo tänään, niin autamme sinua pitämään autosi hyvässä kunnossa!

Škoda-merkkihuolto

Škoda-merkkihuolto on erinomainen valinta. Škoda-merkkihuollossa autosi huoltavat ja korjaavat koulutetut ja ammattitaitoiset Škoda-mekaanikot. Käytämme Škodan alkuperäisosia ja noudatamme Škodan huolto-ohjelmaa ja -suosituksia. Tämä tarkoittaa sitä, että autosi huolto ja korjaus tapahtuu valmistajan ohjeiden mukaisesti, mikä varmistaa auton turvallisuuden ja toimivuuden.

Škoda-merkkihuollossa on myös mahdollista hyödyntää huoltorahoitustamme. Huoltorahoituksella voit maksaa huollot pienissä erissä kuukausittain, jolloin kustannukset jakautuvat tasaisesti pidemmälle aikavälille.

Škoda-merkkihuolto kannattaa, sillä se takaa autollesi parhaan mahdollisen huollon ja korjauksen. Alkuperäisosien käyttö varmistaa auton toimivuuden ja turvallisuuden, ja ammattitaitoiset Skoda-mekaanikot tuntevat autosi.

Meiltä löydät laadukkaat varaosat

Tarjoamme laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita kaikille myymillemme merkeille. Myös lisävarusteissa löytyy takuun alaisia, merkkikohtaisia tuotteita vanteista pyyhkijänsulkiin ja kattotelineisiin, mutta myös useimpiin merkkeihin sopivia lisävarusteita, kuten irrotettavia peräkoukkuja.