Hyppää sisältöön

Huolto ja varaosat ma-pe 7.30-16.30

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen Kempeleen autokorjaamoon ja huoltoon! Huollamme kaikki automerkit ja -mallit, ja lisäksi tarjoamme asiantuntevat Caravan-merkkihuollot. Voit varata huoltoajan helposti yllä olevasta linkistä tai soittamalla meille numerossa 020 777 2553. Kiireellisissä tilanteissa klikkaa oikeassa alakulmassa näkyvää chat-palvelua, jossa huoltomyyjämme auttavat sinua arkisin klo 7.30-16.30.

Huoltorahoituksellamme jopa 12kk korotonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12kk korotonta maksuaikaa.

Huoltorahoitus

Jos tarvitset apua huollon valinnassa, ota yhteyttä ja me autamme!

Meiltä saat laadukkaan huollon mille tahansa merkille ja mallille

Kempele autohuolto – Kaikkien merkkien huolto

Kempeleen huolto tarjoaa kattavia huolto- ja korjauspalveluita kaikille automerkeille, riippumatta niiden valmistajasta. Jos oma ajoneuvosi on yli kuuden vuoden ikäinen, suosittelemme tutustumaan Rinta-Jouppi Huolto -palveluumme.

Meillä on vankka kokemus ja syvä asiantuntemus eri automerkkien huoltamisesta, mikä takaa sen, että autosi on meillä hyvissä käsissä. Palveluihimme sisältyvät yleisimmät huoltotoimenpiteet, kuten öljynvaihto, jarrujärjestelmän tarkistus ja korjaus, renkaiden tasapainotus ja vaihto, ilmastointihuolto, tuulilasin korjauspalvelu ja monia muita. Käytämme huoltotöissä moderneja ja tehokkaita laitteita, ja mekaanikkotiimimme koostuu koulutetuista ja ammattitaitoisista henkilöistä, jotka ovat erikoistuneet useisiin eri automerkkeihin.

Tavoitteenamme on varmistaa, että autosi pysyy turvallisena ja toimii moitteettomasti, olipa kyseessä sitten huolto tai korjaus. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa huoltoaika jo tänään!