Hyppää sisältöön

autohuolto ja korjaamo turku

Piiskakuja 10, 20380 Turku, puh.  020 777 2401

Škoda merkkihuollon ajanvaraus alta:

AKL_Korikorjaamolaatuluokitus_3_tähteä_plus

Rinta-Joupin Autoliikkeen Turun autohuoltoon voit tuoda autosi huoltoon tai korjaukseen turvallisin mielin. Meillä on vuosien kokemus autohuolloista ja henkilökuntamme koostuu ammattitaitoisista mekaanikoista, jotka huolehtivat autosi kuntoon laadukkaasti ja tehokkaasti. Jos autosi tarvitsee huoltoa, voit varata huoltoajan helposti lomakkeella tai voit myös soittaa meille tai käyttää Chat-palveluamme, jotta voimme auttaa sinua varauksen tekemisessä. Chat-palvelu on käytettävissä arkisin klo 7.30-16.30.

Huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Huoltorahoitus


Jos olet epävarma siitä, mitä huoltoa tarvitset, henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun!

Rinta-Jouppi huolto huoltomyyjä

Caravan huollot meiltä

Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa huoltopalvelua matkailuajoneuvoillesi.

Kaikkien merkkien huolto

Tervetuloa Turun autohuoltoon, jossa saat huollon mille tahansa automerkille. Etsitpä sitten huoltoa yli 6 vuotta vanhalle autollesi tai haluat pitää uudemman autosi kunnossa, huoltomme on sinua varten. Meillä on laaja asiantuntemus ja kokemus eri automerkkien huoltamisesta, joten voit olla varma, että autosi on hyvissä käsissä.

Tarjoamme kaikki tavanomaiset huoltotoimenpiteet, kuten öljynvaihdon, jarrujen tarkistuksen ja korjauksen, renkaiden tasapainotuksen ja vaihdon, ilmastointihuollon, tuulilasien korjaukset ja paljon muuta. Meillä on käytössämme tehokkaat huoltolaitteet, jotka auttavat meitä tekemään huollot nopeasti ja tehokkaasti.

Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoisista ja koulutetuista mekaanikoista, jotka ovat erikoistuneet useisiin eri automerkkeihin. Olipa kyseessä sitten säännöllinen huolto tai korjaus, meidän tavoitteemme on varmistaa, että autosi pysyy turvallisena ja toimii saumattomasti.

Škoda-merkkihuolto

Kaipaako Škodasi huoltoa? Rinta-Joupin Autoliikkeen Škoda-huolto auttaa säilyttämään autosi arvon, sillä me huollamme autosi tarkasti Škodan huolto-ohjeiden mukaan. Huollon tekee aina Škodan koulutuksen saanut asentaja. Turun Škoda-merkkihuoltomme on ainoa Suomessa, joka täyttää Autoalan Keskusliiton laatuluokituksen Škoda-merkkihuollon osalta.

Kolarikorjaamo, rengashotelli ja varaosat

Jos autoosi tulee peltikolhuja, tuulilasiin kiveniskemä tai joudut osalliseksi onnettomuuteen, kolari- eli vauriokorjaamo auttaa. Korjaamme myös paketti- ja kevytkuorma-autot. Kolarikorjaamomme on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä, joten voit tulla meille suoraan riippumatta siitä, missä yhtiössä autovakuutuksesi on.

Rengashotelli on helppo ja turvallinen tapa ratkaisu auton renkaiden kausisäilytykseen. Rengashotellissa renkaita säilytetään puolestasi oikeissa olosuhteissa ja vakuutettuna. Asennamme renkaat autoosi, kun se sinulle sopii, ja pesemme säilytykseen jäävät renkaat huolella. Ilmoitamme sinulle myös hyvissä ajoin, kun renkaat on aika uusia.

Tarjoamme laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita kaikille myymillemme merkeille. Myös lisävarusteissa löytyy takuun alaisia, merkkikohtaisia tuotteita vanteista pyyhkijänsulkiin ja kattotelineisiin, mutta myös useimpiin merkkeihin sopivia lisävarusteita, kuten irrotettavia peräkoukkuja.