Hyppää sisältöön

Huolto ma-pe 7.30-16.30
Kolarikorjaamo ma-pe 7.30-16.30
Varaosat ma-pe 9.00-15.00
Merkkihuolto: BMW, Honda, Kia, Mitsubishi, Škoda, Toyota

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen Porin autohuoltoon ja korjaamoon, jossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja. Tarjoamme myös merkkikohtaisia huoltopalveluita BMW:lle, Hondalle, Kialle, Mitsubishille, Škodalle ja Toyotalle. Huoltoajan voit varata kätevästi lomakkeella alla tai soittamalla meille numeroon 020 777 2300. Mikäli sinulla on kiire ja tarvitset nopeasti apua, voit klikata oikeassa alakulmassa olevaa chat-palvelua, jossa huoltomyyjämme auttavat sinua arkisin klo 7.30-16.30.

Huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Huoltorahoituksen tarjous 15.3.-15.5.2024: Osta nyt, maksa vasta elokuussa!

Huoltorahoitus

Jos kaipaat apua missä tahansa huoltoon liittyvässä asiassa, soita meille ja autamme sinua!

Meiltä saat aina laadukasta ja asiantuntevaa palvelua, mille tahansa merkille

Kaikkien merkkien huolto

Porin autokorjaamomme tarjoaa huolto- ja korjauspalveluita kaikille autoille, riippumatta niiden merkistä. Mikäli autosi on yli kuuden vuoden ikäinen, suosittelemme Rinta-Jouppi Huolto -palvelumme tutustumista.

Meillä on pitkä kokemus ja syvä asiantuntemus eri merkkien huoltamisesta, jotta voit olla varma että autosi on turvallisissa käsissä. Meidän palveluihimme kuuluvat kaikki yleisimmät huoltotoimenpiteet, kuten öljynvaihto, jarrujärjestelmän tarkistus ja korjaus, renkaiden tasapainotus ja vaihto, ilmastointihuolto, tuulilasin korjauspalvelu ja paljon muuta. Käytämme huollossamme moderneja ja tehokkaita huoltolaitteita, ja mekaanikkotiimimme koostuu koulutetuista ja ammattitaitoisista henkilöistä, jotka ovat erikoistuneet useisiin eri automerkkeihin.

Tavoitteenamme on varmistaa, että autosi pysyy turvallisena ja toimii optimaalisesti, olipa kyseessä sitten huolto tai korjaus. Ota yhteyttä ja varaa huoltoaika jo tänään!

BMWn, Hondan, Kian, Mitsubishin, Škodan ja Toyotan merkkihuollot

Uuden auton takuun voimassaolo edellyttää asianmukaisen huollon toteuttamista merkkihuollossa käyttäen alkuperäisosia ohjeiden mukaisesti. Rinta-Joupin Autoliikkeen merkkihuolto noudattaa tarkasti näitä vaatimuksia varmistaakseen turvalliset ajokilometrit.

Merkkihuollossa käytetään yksinomaan alkuperäisosia, jotka on suunniteltu ja valmistettu vastaamaan tietyn automallin vaatimuksia ja parantamaan auton luotettavuutta ja turvallisuutta. Merkkihuollossa toteutetaan myös säännöllisiä tarkastuksia ja huoltotoimenpiteitä, jotka auttavat ennaltaehkäisemään tulevia ongelmia ja pidentämään auton käyttöikää.

Kolarikorjaamo ja varaosat

Jos olet joutunut kolariin, ota meihin yhteyttä. Arvioimme vahingon laajuuden ja autamme sinua tekemään vakuutusilmoituksen. Kolarikorjaamomme on hyväksytty kaikkien vakuutusyhtiöiden toimesta, joten voit korjauttaa autosi suoraan meillä riippumatta vakuutusyhtiöstäsi.

Myymälämme varastossa on laaja valikoima varaosia ja lisävarusteita kaikenlaisille automerkeille. Tarjoamme takuun alaisia, merkkikohtaisia tuotteita kuten vanteita, pyyhkijänsulkia ja kattotelineitä. Lisäksi meiltä löytyy useisiin muihin automerkkeihin sopivia lisävarusteita, kuten irrotettavia vetokoukkuja.

Uutiset ja ajankohtaista