Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

vauriokorjaamo

Jos autoosi tulee peltikolhuja, tuulilasiin kiveniskemä tai joudut osalliseksi onnettomuuteen, kolari- eli vauriokorjaamo auttaa. Huolamme myös paketti- ja kevytkuorma-autot.

Rinta-Joupin kolarikorjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä, joten voit tulla meille suoraan riippumatta siitä, missä yhtiössä autovakuutuksesi on. Rinta-Joupilla on kolarikorjaamo seuraavissa kaupungeissa: Turku, Pori, Vaasa, Oulu, Ylivieska, Mikkeli, Rauma, Tervajoki ja Rovaniemi.

Varaa huolto

Kolarivaurion korjaus onnistuu yhteistyössä vakuutusyhtiön kanssa

Jos kyseessä on vaikkapa kiveniskemä tuulilasissa, mahdollinen tuulilasivakuutuksesi voi korvata työn kokonaisuudessaan. Isommissa vaurioissa ja onnettomuuksien yhteydessä käymme vauriot aina tarkkaan läpi, otamme niistä kuvia ja teemme kustannusarvion korjaamisesta suoraan vakuutusyhtiölle. Hoidamme kaiken kanssakäymisen vakuutusyhtiön kanssa, josta meille annetaan lupa korjaukseen. Vakuutusyhtiö ilmoittaa meille myös, jos vahinko on niin suuri, ettei sitä lähdetä korjaamaan.

Jos olet aiheuttanut onnettomuuden tai vaurion omaan tai toisen autoon, täytä heti vahinkoilmoitus. Muussa tapauksessa huolehdi, että syyllinen täyttää vahinkoilmoituksen. Autamme tarvittaessa ilmoituksen teossa ja toimitamme sen eteenpäin oikealle vakuutusyhtiölle.

Ohjeet kolaritilanteeseen

Vahinkoilmoitus

Vahinkoilmoitukset suoraan vakuutusyhtiölle:

 

vauriokorjaamo
Toimi näin autokolarin sattuessa – kolarikorjaamo auttaa

Olitko ensimmäistä kertaa kolarissa? Rinta-Joupin kolarikorjaamossa autetaan sinua kaikessa onnettomuustilanteeseen liittyvässä selvittelyssä ja vakuutusasioissa....

Sijaisauto
Sijaisauto käyttöön huollon ajaksi

Kaipaatko sijaisautoa huollon ajaksi? Ei hätää. Rinta-Joupin Autoliike järjestää aina sijaisauton käyttöösi huollon ajaksi....

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen