Hyppää sisältöön

Kolarikorjaamo

Kun autoon tulee korjaustarve, ota ensimmäiseksi yhteyttä meihin. Arvioimme korjaustarpeen, jonka jälkeen autamme sinua tekemään vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöön. Rinta-Joupin Autoliikkeen kolarikorjaamo on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä, joten voit tulla meille suoraan riippumatta siitä, missä yhtiössä autovakuutuksesi on. Rinta-Joupin Autoliikkeen kolarikorjaamopalvelut toimivat seuraavissa toimipisteissämme: Turku, Pori, Vaasa, Rauma ja Tervajoki. Varaa aika kolarikorjaukselle huoltolomakkeelta alta. Korjaamme myös paketti- ja kevytkuorma-autot.

Huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuaikataulun. Saat huoltorahoituksellamme jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Huoltorahoitus

Kolarikorjaamo

Kolarivaurion korjaus onnistuu yhteistyössä vakuutusyhtiön kanssa

Jos kyseessä on vaikkapa kiveniskemä tuulilasissa, mahdollinen tuulilasivakuutuksesi voi korvata työn kokonaisuudessaan. Isommissa vaurioissa ja onnettomuuksien yhteydessä käymme vauriot aina tarkkaan läpi, otamme niistä kuvia ja teemme kustannusarvion korjaamisesta suoraan vakuutusyhtiölle. Hoidamme kaiken kanssakäymisen vakuutusyhtiön kanssa, josta meille annetaan lupa korjaukseen. Vakuutusyhtiö ilmoittaa meille myös, jos vahinko on niin suuri, ettei sitä lähdetä korjaamaan.

Jos olet aiheuttanut onnettomuuden tai vaurion omaan tai toisen autoon, täytä heti vahinkoilmoitus. Muussa tapauksessa huolehdi, että syyllinen täyttää vahinkoilmoituksen.

Vahinkoilmoitukset suoraan vakuutusyhtiölle:

Oulun, Mikkelin ja Rovaniemen toimipisteissä kolarikorjaamopalveluista vastaa yhteistyökumppanimme Autoklinikka.

Auto- ja kolarikorjaamo

Kolarikorjaamot ovat erikoistuneet ajoneuvojen korjaamiseen, jotka ovat vahingoittuneet eismerkiksi onnettomuuden seurauksena. Kolarikorjaamot tarjoavat laajan valikoiman palveluita, kuten korin oikaisu, maalaukset, peltitöiden korjaukset, lasinvaihdot, ajovalojen korjaukset ja muut kolarikorjauksiin liittyvät palvelut. Kolarikorjaamot tekevät tarkastuksen ja arvioinnin vaurioista, jotta he voivat arvioida korjaustöiden tarpeen ja kustannukset.

Kolarikorjaamoilla on korkeasti koulutettu henkilöstö, joka on erikoistunut korjaamaan erilaisia ​​autovaurioita.

Kolarikorjaamoilla on yhteistyösopimuksia vakuutusyhtiöiden kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että vakuutusyhtiöt ohjaavat vahinkotapauksia korjaamoille. Kolarikorjaamoilla on myös laaja valikoima työkaluja ja laitteita, jotka ovat tarpeen monimutkaisten korjaustöiden suorittamiseen.

Kolarikorjaamot ovat tärkeitä, koska ne auttavat auton omistajia saamaan autonsa takaisin ajokuntoiseksi onnettomuuden jälkeen. Tämä auttaa omistajia pitämään ajoneuvonsa turvallisina ja tehokkaina, ja ne voivat myös auttaa välttämään suurempia kustannuksia korjaamalla vauriot mahdollisimman nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Kolarin sattuessa

Jos ajat kolarin, toimi seuraavasti:

  1. Tarkista onko kukaan loukkaantunut: Jos joku on loukkaantunut, soita heti hätänumeroon ja pyydä apua. Pidä loukkaantuneen henkilön kanssa yhteyttä ja anna heille ensiapua tarvittaessa.
  2. Siirrä autot turvalliseen paikkaan: Jos autot ovat liikenteen tiellä, siirrä ne turvalliseen paikkaan, jos se on mahdollista ja turvallista tehdä. Tämä auttaa välttämään lisävaurioita ja vaaratilanteita liikenteessä.
  3. Vaihda yhteystiedot muiden osapuolten kanssa: Vaihda yhteystiedot muiden osapuolten kanssa. Kerää kaikki tarvittavat tiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, ajoneuvon rekisterinumero ja vakuutusyhtiön nimi ja numero.
  4. Ota valokuvia ja kirjaa ylös yksityiskohtia: Ota valokuvia vaurioista, sekä omaan että vastapuolen ajoneuvoon ja ympäröivään ympäristöön. Kirjaa ylös tapahtumapaikan osoite, päivämäärä ja kellonaika, sääolosuhteet ja mitä tapahtui.
  5. Ilmoita vahingosta vakuutusyhtiölle: Ilmoita vahingosta mahdollisimman pian vakuutusyhtiöllesi ja anna heille kaikki keräämäsi tiedot. Vakuutusyhtiösi auttaa sinua jatkossa korjausprosessin kanssa.
  6. Käytä korjaamoa, joka on hyvämaineinen ja luotettava: Etsi korjaamo, jolla on hyvämaineinen maine ja joka on erikoistunut kolarikorjauksiin. Autokorjaamot, joilla on hyvämaineinen maine, käyttävät yleensä korkealaatuisia osia ja tarjoavat korkealaatuista palvelua.
AKL_Korikorjaamolaatuluokitus_3_tähteä_plus

Ammattitaitoista korikorjausta

Rinta-Joupin Autoliikkeen Turun kolarikorjaamolle on myönnetty Autoalan Keskusliiton korikorjaamo-laatuluokitus, mikä takaa korjaamon teknisen ja toiminnallisen ammattitaidon ajoneuvosi korjaamiseen.

Autoala on kehittänyt korjaamoille laatuluokituksen, jossa auto- ja vakuutusalan yhteinen asiakas saa laadukasta palvelua. Autoala haluaa luokituksella todentaa, että korjaamolla on valmiudet tehdä vaurioluokan mukaisia ajoneuvojen koritekniikan  korjauksia.