Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Vaasassa, Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Merkkihuolto

Tarjoamme 13 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Rinta-Jouppi Turva

Tarjoamme vaihtoautoille ensimmäiseksi vuodeksi tai 20 000 ajokilometrille Plus– tai Ultra Turvan. Matkailuajoneuvon ostajalla on mahdollisuus tehdä sopimus vastaavasta Caravan Turvasta

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Jos autoosi tulee peltikolhuja, tuulilasiin kiveniskemä tai joudut osalliseksi onnettomuuteen, kolari- eli vauriokorjaamo auttaa.

Rinta-Joupin kolarikorjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä, joten voit tulla meille suoraan riippumatta siitä, missä yhtiössä autovakuutuksesi on. Rinta-Joupin kolarikorjaamot sijaitsevat Turussa, Porissa, Vaasassa, Oulussa, Ylivieskassa, Mikkelissä ja Rovaniemellä.

Jos kyseessä on vaikkapa kiveniskemä tuulilasissa, mahdollinen tuulilasivakuutuksesi voi korvata työn kokonaisuudessaan. Isommissa vaurioissa ja onnettomuuksien yhteydessä käymme vauriot aina tarkkaan läpi, otamme niistä kuvia ja teemme kustannusarvion korjaamisesta suoraan vakuutusyhtiölle. Hoidamme kaiken kanssakäymisen vakuutusyhtiön kanssa, josta meille annetaan lupa korjaukseen. Vakuutusyhtiö ilmoittaa meille myös, jos vahinko on niin suuri, ettei sitä lähdetä korjaamaan.

Jos olet aiheuttanut onnettomuuden tai vaurion omaan tai toisen autoon, täytä heti vahinkoilmoitus. Muussa tapauksessa huolehdi, että syyllinen täyttää vahinkoilmoituksen. Autamme tarvittaessa ilmoituksen teossa ja toimitamme sen eteenpäin oikealle vakuutusyhtiölle.

Ohjeet kolaritilanteeseen.

Vahinkoilmoitukset suoraan vakuutusyhtiölle:

Toimi näin kolarin sattuessa – Rinta-Joupin vauriokorjaamo auttaa

Olitko ensimmäistä kertaa kolarissa? Me Rinta-Joupin vauriokorjaamossa autamme sinua kaikessa onnettomuustilanteeseen liittyvässä selvittelyssä ja...

Tuulilasi vaihtoon

Tuliko tuulilasiin ikävä kiveniskemä, joka on ollut hoitamatta jo pitkään? Voit tietysti odottaa katsastukseen...

Sijaisauto käyttöön huollon ajaksi

Kaipaatko sijaisautoa huollon ajaksi? Ei hätää. Rinta-Joupin Autoliike järjestää aina sijaisauton käyttöösi huollon ajaksi....

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 2500 ajoneuvoa sinulle lähimmästä liikkeestä – tarvittaessa kotiovelle toimitettuna

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen