Kolarikorjaamo

Jos autoosi tulee peltikolhuja, tuulilasiin kiveniskemä tai joudut osalliseksi onnettomuuteen, kolari- eli vauriokorjaamo auttaa. Korjaamme myös paketti- ja kevytkuorma-autot.

Rinta-Joupin Autoliikkeen kolarikorjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä, joten voit tulla meille suoraan riippumatta siitä, missä yhtiössä autovakuutuksesi on. Rinta-Joupin Autoliikkeen kolarikorjaamopalvelut toimivat seuraavissa toimipisteissämme: Turku, Pori, Vaasa, Rauma ja Tervajoki. Varaa aika kolarikorjaukselle huoltolomakkeelta alta.

Oulun, Mikkelin ja Rovaniemen toimipisteissä kolarikorjaamopalveluista vastaa yhteistyökumppanimme Autoklinikka.

Kolarivaurion korjaus onnistuu yhteistyössä vakuutusyhtiön kanssa

Jos kyseessä on vaikkapa kiveniskemä tuulilasissa, mahdollinen tuulilasivakuutuksesi voi korvata työn kokonaisuudessaan. Isommissa vaurioissa ja onnettomuuksien yhteydessä käymme vauriot aina tarkkaan läpi, otamme niistä kuvia ja teemme kustannusarvion korjaamisesta suoraan vakuutusyhtiölle. Hoidamme kaiken kanssakäymisen vakuutusyhtiön kanssa, josta meille annetaan lupa korjaukseen. Vakuutusyhtiö ilmoittaa meille myös, jos vahinko on niin suuri, ettei sitä lähdetä korjaamaan.

Jos olet aiheuttanut onnettomuuden tai vaurion omaan tai toisen autoon, täytä heti vahinkoilmoitus. Muussa tapauksessa huolehdi, että syyllinen täyttää vahinkoilmoituksen.

Vahinkoilmoitukset suoraan vakuutusyhtiölle: