Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Jos autoosi tulee peltikolhuja, tuulilasiin kiveniskemä tai joudut osalliseksi onnettomuuteen, kolari- eli vauriokorjaamo auttaa. Korjaamme myös paketti- ja kevytkuorma-autot.

Rinta-Joupin Autoliikkeen kolarikorjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä, joten voit tulla meille suoraan riippumatta siitä, missä yhtiössä autovakuutuksesi on. Rinta-Joupin Autoliikkeen kolarikorjaamopalvelut toimivat seuraavissa toimipisteissämme: Turku, Pori, Vaasa, Rauma ja Tervajoki.

Varaa huolto

Oulun, Mikkelin ja Rovaniemen toimipisteissä kolarikorjaamopalveluista vastaa yhteistyökumppanimme Autoklinikka.

Autoklinikka Oulu Autoklinikka Mikkeli Autoklinikka Rovaniemi

Kolarivaurion korjaus onnistuu yhteistyössä vakuutusyhtiön kanssa

Jos kyseessä on vaikkapa kiveniskemä tuulilasissa, mahdollinen tuulilasivakuutuksesi voi korvata työn kokonaisuudessaan. Isommissa vaurioissa ja onnettomuuksien yhteydessä käymme vauriot aina tarkkaan läpi, otamme niistä kuvia ja teemme kustannusarvion korjaamisesta suoraan vakuutusyhtiölle. Hoidamme kaiken kanssakäymisen vakuutusyhtiön kanssa, josta meille annetaan lupa korjaukseen. Vakuutusyhtiö ilmoittaa meille myös, jos vahinko on niin suuri, ettei sitä lähdetä korjaamaan.

Jos olet aiheuttanut onnettomuuden tai vaurion omaan tai toisen autoon, täytä heti vahinkoilmoitus. Muussa tapauksessa huolehdi, että syyllinen täyttää vahinkoilmoituksen. Autamme tarvittaessa ilmoituksen teossa ja toimitamme sen eteenpäin oikealle vakuutusyhtiölle.

Ohjeet kolaritilanteeseen

Vahinkoilmoitus

Vahinkoilmoitukset suoraan vakuutusyhtiölle:

 

Toimi näin autokolarin sattuessa – kolarikorjaamo auttaa

Olitko ensimmäistä kertaa kolarissa? Rinta-Joupin Autoliikkeen kolarikorjaamossa autetaan sinua kaikessa onnettomuustilanteeseen liittyvässä selvittelyssä ja...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu