Hyppää sisältöön

Hobby asuntovaunut

Euroopassa ja myös Suomessa matkailuvaunujen ykkösmerkiksi nousseen Hobbyn vahvuuksia ovat laadukkuus, erinomainen toiminnallisuus, ensiluokkainen vakiovarustus ja erityisen hyvin suomalaiseen makuun sopiva sisustus. Löydä oma Hobby asuntovaunu meiltä!

Myynti Kempeleessä, Lempäälässä, Porissa, Tervajoella, Kokkolassa, Espoossa (Koskelo) ja Turussa.

Hobby asuntovaunu

Ota yhteyttä Hobby-myyntiin

Rinta-Jouppi Rahoitus

Kiinteäkorkoinen ja tasaeräinen rahoitus, jonka kuukausierän suuruuteen voit itse vaikuttaa valitsemalla tilanteeseesi sopivan rahoitusajan.

Suosittuja malleja

Hobby 495 UL

Hobby 495 UL De Luxe Edition on monien pariskuntien ja pienten perheiden suosikki. Vaunu tarjoaa täydellisen yhdistelmän kompaktiutta ja mukavuutta. Tässä mallissa on tilava makuuhuone, jossa on mukava parisänky ja runsaasti säilytystilaa vaatteille ja matkatavaroille. Keittiö on hyvin varusteltu ja sisältää kaiken tarvittavan aterioiden valmistamiseen. Oleskelutilassa on riittävästi tilaa rentoutumiseen, ja sen suuret ikkunat tuovat valoa ja luovat avaran tunnelman.

Hobby 585 UL

Hobby 585 UL on suosittu matkailuvaunu Hobbyn valikoimassa. Hobby 585 UL:ssä on tilava makuuhuone. Sängyn yläpuolella on kaapisto vaatteiden säilytykseen. Pimennysverhot ikkunoissa mahdollistavat hyvät yöunet, ja makuuhuoneessa on myös lukulamput ja säilytystilaa henkilökohtaisille esineille. Vaunun keittiö on hyvin varusteltu ja käytännöllinen. Keittiössä on liesi, jossa on kaasuliesi ja uuni, joten voit valmistaa monenlaisia aterioita matkalla. Keittiössä on myös jääkaappi, pesuallas ja runsaasti työtasoa, joka helpottaa ruoanlaittoa. Oleskelutilassa on tilaa rentoutumiseen ja yhdessäoloon.

Hobby 720 UKFE

Hobby 720 UML on valinta niille, jotka haluavat nauttia ylellisestä matkustuskokemuksesta ja suuresta tilasta. Tämä suuri asuntovaunu tarjoaa kaikki mukavuudet, joita matkailija voi toivoa pitkillä matkoilla. Makuuhuoneessa on tilava parisänky ja runsaasti säilytystilaa vaatteille. Vaunusta löytyy myös kerrossänky, joten vaunu on ihanteellinen esimerkiksi perheille. Keittiö on varustettu huippuluokan laitteilla ja mukavalla ruokailutilalla. Oleskelutilassa on tilaa rentoutumiseen, ja sen suuret ikkunat tarjoavat upeat näkymät ympäröivään maisemaan. Tämä asuntovaunu on suunniteltu pitkille matkoille. Sen laadukkaat materiaalit ja moderni muotoilu tekevät matkasta nautinnollisen ja mukavan.