Hyppää sisältöön
Mitsubishi logo

Mitsubishi-myynnin löydät Porista, Vaasasta, Jyväskylästä, Kokkolasta, Oulusta ja Rovaniemeltä. Merkkihuolto on Porissa, Vaasassa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Oulussa ja Rovaniemellä.

Varaa aika Mitsubishi-huoltoon

ASX

Uusi ASX on kompakti katumaasturi, jossa yhdistyy modernit teknologiat ja edistykselliset turvallisuusominaisuudet. Laajaan sähköistettyyn voimalinjavalikoimaan kuuluu muun muassa täyshybridi ja ladattava hybridi.

ASX on upea koko perheen katumaasturi. Loistavan varustelunsa puolesta se sopii kenelle tahansa ja on iloinen ajettava myös pitkillä matkoilla. Kaupungissa kompakti auto on ketterä.

ECLIPSE CROSS

Upeaa muotoilua ja taattua ajomukavuutta. Eclipse Cross edustaa erinomaista suunnittelua. Autossa on erinomaisesti viimeistellyt sisätilat, jotka takaavat matkustusmukavuuden koko perheelle. Myös mallin tilat ovat ensiluokkaiset sekä säilytystilaltaan, että toimivilta materiaaliratkaisuiltaan.

Taloudellisuudessa Eclipse Cross on täyden kympin auto. Myös varustelultaan se on kilpailijoitaan merkittävästi parempi. Turvallisuusteknologia on Mitsubishille tyypillisesti ensiluokkaista ja uudemmista Eclipse Crosseista löytyvät kaikki mukavuudet automaattisesta hätäjarrutusjärjestelmästä kaistavahtiin.

COLT

Etsit sitten pirteätä polttomoottoria tai ympäristöystävällistä hybridiä, Coltin voimalinjalinjavalikoimasta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Kattava varustelu, laajasti personalisoitavat digitaaliset näytöt ja laadukkaat yksityiskohdat pitävät huolen, että ajaminen on aina mukavaa. Modernit ja edistykselliset turvallisuusominaisuudet tekevät Coltilla ajamisesta vaivattomampaa ja turvallisempaa.