Mitsubishi logo

Mitsubishi-myynnin löydät Porista, Vaasasta, Jyväskylästä, Mikkelistä, Kokkolasta, Oulusta ja Rovaniemeltä. Merkkihuolto on Porissa, Vaasassa, Jyväskylässä, Mikkelissä, Oulussa ja Rovaniemellä.

MITSUBISHI

Jos etsit katumaasturia, kompaktia kaupunkiautoa, ladattavaa hybridiä tai pick-upia, tämän merkin mallistosta löydät sinulle sopivan auton.

Ota yhteyttä Mitsubishi-myyntiin

Varaa aika Mitsubishi-huoltoon

Mitsubishi Outlander PHEV

OUTLANDER PHEV

Outlander PHEV on yksi suosituimmista plug-in hybridi katumaastureista. Outlander PHEV on täydellinen auto arkeen ja juhlaan. Hybridimoottorinsa ansiosta pitkätkin matkat sujuvat vaivattomasti ilman huolta auton lataamisesta. Lyhyellä matkalla ajat helposti sähköllä. Kiitosta ajoneuvo on saanut taloudellisuudestaan myös silloin, kun käytössä on vain polttoaine.

Outlander PHEV katumaasturilla ajaminen on seesteinen ja hiljainen kokemus. Ympäristöystävällisestä teknologiastaan ja tasaisuudestaan huolimatta mallista ei puutu tehoa. Ajoneuvon varustelu on ensiluokkaista niin kuljettajaa avustavilta- kuin turvallisuusjärjestelmiltäkin. Tällä autolla ajat säässä kuin säässä tieolosuhteista riippumatta, sillä huippuunsa kehitetty ajojärjestelmä huolehtii aina ajamisen mukavuudesta. Tutustu ja testaa!

Mitsubishi ASX

ASX

ASX on upea koko perheen katumaasturi. Loistavan varustelunsa puolesta se sopii kenelle tahansa ja on iloinen ajettava myös pitkillä matkoilla. Kaupungissa auto on isosta koostaan huolimatta ketterä.

Ulkonäöltään ASX on vankka ja auton sisäosa on tyylikäs ja tilava. Kuljettajan ajoasento on mukava ja sopivasti säädeltävissä. Tilavilla penkeillä on helppo asettua mukavasti pidemmiksikin matkoiksi. Koeaja ja ihastu!

Mitsubishi Eclipse Cross

ECLIPSE CROSS

Upeaa muotoilua ja taattua ajomukavuutta. Eclipse Cross edustaa erinomaista suunnittelua. Autossa on erinomaisesti viimeistellyt sisätilat, jotka takaavat matkustusmukavuuden koko perheelle. Myös mallin tilat ovat ensiluokkaiset sekä säilytystilaltaan, että toimivilta materiaaliratkaisuiltaan.

Taloudellisuudessa Eclipse Cross on täyden kympin auto. Myös varustelultaan se on kilpailijoitaan merkittävästi parempi. Turvallisuusteknologia on Mitsubishille tyypillisesti ensiluokkaista ja uudemmista Eclipse Crosseista löytyvät kaikki mukavuudet automaattisesta hätäjarrutusjärjestelmästä kaistavahtiin.