Hyppää sisältöön

BMW merkkihuolto

Ajatko BMW:llä? Rinta-Joupin BMW huolto tekee autosi huollot aina BMW:n antaman uusimman koulutuksen mukaisesti ja tarkalleen huolto-ohjeita noudattaen.

BMW-huolto Mikkelissä ja Porissa

Rinta-Joupin BMW huollot sijaitsevat Mikkelissä ja Porissa. Varaamalla ajan Rinta-Joupin tarjoamaan BMW-merkkihuoltoon voit olla varma, että autosi takuu säilyy ja ajaa huoletta. Ajan huollolle voit varata paikan päältä tai kätevästi netistä. Voit myös soittaa suoraan huoltoon.

Rinta-Joupin BMW-huolto tuntee autosi ja palvelee

Bemareissa on käytössä automaattinen huollonvalvonta, joten autosi ilmoittaa mahdolliset häiriönsä suoraan merkkihuollon järjestelmään. Näin huoltomme voi ottaa välittömästi yhteyttä sinuun, ja pääset huoltoon nopeasti, kun se sinulle parhaiten sopii. BMW:n merkkihuollossa käytössäsi on aina rengashotellimme tarjoamat rengas- ja vannepalvelut, ja merkille räätälöidyt kausi-, ilmastointi- ja öljyhuollot.

Merkkihuollossa kerromme sinulle myös muista BMW:n tarjoamista eduista. Esimerkiksi siitä, että BMW tarjoaa sinulle myös BMW liikkuvuuspalvelun eli Mobile Caren kolmeksi vuodeksi auton ensirekisteröinnistä. Liikkuvuuspalvelun kautta saat tarvittaessa veloituksetta apua tekniseen vikaan paikan päällä, apua rengasrikkoon tai hinauksen lähimpään merkkihuoltoon. Palvelu kattaa tilanteen mukana myös sijaisauton ja hotelliyöpymiset huollon ajaksi.

Rinta-Joupin BMW-merkkihuollossa hinta ei pääse yllättämään

Rinta-Joupilla BMW-merkkihuolto sisältää määräaikaishuoltoihin valmiiksi hinnoitellut huoltopaketit, joten saat aina kuulla hinnan jo ennen huoltoa. Kun tulet huoltoomme takuuajan päätyttyä, saat itse päättää huollon laajuuden etukäteen. Jos huollon yhteydessä löytyy jotain odottamatonta, soitamme aina ensin sinulle. Meillä on tarjolla myös joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jos haluat maksaa merkkihuollon erissä tai tasoittaa huoltokustannukset pidemmälle ajalle.

Uusimmat BMW-henkilöautot