Hyppää sisältöön

mercedes-benz Vaihtoautot

Innovatiiviset ratkaisut, nautinnollinen ajokokemus ja laaja valikoima vievät helposti mennessään.

Mercedes-Benzillä on vankkumaton paikka suomalaisten sydämissä. Innovatiiviset ratkaisut, nautinnollinen ajokokemus ja laaja valikoima vievät helposti mennessään. Tervetuloa koeajamaan Mercedes-Benz vaihtoautot Rinta-Joupin Autoliikkeeseen!

Uusimmat Mercedes-Benz vaihtoautot

MERCEDES-BENZ VAIHTOAUTOT

Mercedes-Benz vaihtoautot ovat tunnettuja turvallisuudestaan, designistaan ja korkeasta suorituskyvystään. Mercedes-Benz luottaa autoissaan jatkuvaan kehitykseen, joka tapahtuu ihmisten ja koneiden yhteistyöllä korkeimman laadun varmistamiseksi. Ei ihme, että Mercedes-Benzin luksusautoja myydään kaikkein eniten maailmassa.

Hankkiessasi Mercedes-Benz vaihtoauton voit luottaa sen kykyyn toimia kumppaninasi kaikilla matkoillasi. Luotettava ja turvallinen auto varustettuna kuljettavaa avustavalla teknologialla osaa paitsi ilahduttaa, myös yllättää. Tule ja koe Mercedes-Benzin laaja valikoima avoautoista pakettiautoihin. Anna Mersun viedä mennessään!

SUOSITTUJA MALLEJA

MERCEDES-BENZ A-SARJA

A-sarja oli Mercedes-Benzin myydyin automalli Euroopassa vuonna 2021. Kyseessä on myös Mercedes-Benzin pienin malli, jonka suosio ei ole pientä nähnytkään. A-sarjan yksilöt ovat todella hyvin varioitavissa juuri sinulle sopiviksi ja autoja onkin tästä syystä todella moneen eri lähtöön.

Pienemmästä koostaan huolimatta A-sarjan mallit ovat luotettavia ja nopeita – eivätkä kovinkaan pieniä. Sisätilojen suunnittelu on älykästä ja matkustuskokemus on dynaaminen ja miellyttävä. A-sarjaa on saatavina bensiini ja dieselvaihtoehtojen lisäksi myös plug-in hybridinä.

Mercedes-Benz vaihtoautot, vaihtoautot mercedes-benz
Mercedes-Benz GLC

MERCEDES-BENZ GLC

Hurjan suosion kerännyt Mercedes-Benzin GLC on todellakin kokemisen arvoinen! Malli kuuluu isoihin katumaastureihin ja tarjoaa jopa kaksi plug-in vaihtoehtoa bensiini ja dieselautojen rinnalle. GLC:n mallisarjasta löydät varmasti omasi. Tyylikkyyttä kaipaavat valitsevat GLC Coupe -mallin, tehoa ja räjähtävyyttä kaipaaville GLC AMG on sopiva valinta. Mersusta on todella moneksi.

Mercedes-Benzin GLC:llä koet tasaista ajoa ilman turhia moottorin tai tuulen ääniä. Ajomukavuudeltaan auto on huippuluokkaa ja isoista ikkunoista on helppo seurata liikennettä ja maisemia. GLC on kaikin puolin helppokäyttöinen myös viihdekeskukseltaan, johon varmasti ihastut.

MERCEDES-BENZ GLA

Tyylikkyys, ajomukavuus ja loistava varustelu – onko ihmekään, että Mercedes-Benzin GLA-malli on niin suosittu? GLA profiloituu koko perheen katumaasturiksi, ja sitä se todella on. Ajoneuvon ylellinen olemus ja loistavat mukavuusominaisuudet viihdejärjestelmineen ilahduttavat koko perhettä ja tekevät matkanteosta vaivatonta.

Muista katumaastureista GLA erottuu elegantilla ja persoonallisella ulkonäöllään. Hyvin muunneltavissa olevaan malliin sisältyy myös perheystävällinen ja tilava matkustamo. Kokonaisuuden kruunaavat erittäin käyttäjäystävälliset järjestelmät, jotka saavat koko perheen viihtymään ja nauttimaan autoilusta. Tule ja koe!

Mercedes-Benz GLA