Hyppää sisältöön

Näin ostat auton tai muun ajoneuvon meiltä

Ajoneuvon valinta

Tutustuessasi autoihin netissä tai myymälässä on autokuumeesi noussut jo muutaman asteen. Joillekin meistä ajoneuvon valinta on alusta alkaen selvää ja mielessä onkin jo tietty merkki ja malli, jota autokaupasta lähdetään hakemaan. Toiset meistä puolestaan kokevat valinnanvaikeutta tutustuessaan lukuisiin eri merkkeihin ja malleihin, eikä sopivan auton valinta tunnukaan niin helpolta.

Kumpi tahansa auton ostaja oletkin, voit luottaa myyjiemme apuun juuri sinulle oikean ratkaisun löytämisessä.

Yleensä ensimmäinen autojen katselupaikka on verkkosivut. Rinta-Jouppi.com sivustolta löydätkin reilun 4000 ajoneuvon valioiman ja sillä pääset suoraan chatin kautta kysymään autoista tai tekemään suoraan kauppaakin, jos se sinusta tuntuu luontevalta tavalta. Verkkosivuilta voi kätevästi soittaa suoraan myyjälle tai myymälään tai jättää tarjous- tai soittopyynnön, jollon olemme sinuun yhteydessä. Verkkosivuilla ajoneuvoihin tutustumisen jälkeen voit haluta tutustua ajoneuvoon ensi myymälässä. Myymälöitä meillä ympäri Suomen Helsingistä Rovaniemelle, joten tervetuloa, meillä on aika kahvit keitettynä asiakkaita varten.

Vaihtoajoneuvo

Sinun ei turhaan tarvitse miettiä nykyisen ajoneuvosi myyntiä, sillä vaihdossa otamme vastaan minkä tahansa ajoneuvon – tai vaikka useamman. Meillä voit vaihtaa vaikka kaksi yhteen tai yhden kahteen ajoneuvoon. Jos vaihtoautostasi on vielä rahoitusta jäljellä, hoidamme loppuvelankin maksun rahoitusyhtiöön luovutuksen jälkeen. Vaihtoajoneuvon rahoituksen osuus lisätään uuden ajoneuvosi rahoitukseen ja näin maksat vain yhtä rahoitusta kerrallaan.

Rahoitus

Uuden ajoneuvosi rahoittaminen onnistuu vaivattomasti. Myyjän kanssa lasket sinulle sopivan kuukausierän ja rahoitus voidaan hakea hetkessä suoraan rahoitusyhtiöltä. Ajoneuvorahoitukseen et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituksen saaminen edellyttää rahoitusyhtiön hyväksytyn luottopäätöksen.

Turva

Jos käytetyn ajoneuvon osto huolettaa mahdollisten korjausten vuoksi, kannattaa sinun kaupanteon yhteydessä valita lisäpalveluista Rinta-Jouppi Turva. Rinta-Jouppi Turva kattaa monipuolisesti muiden kuin kuluvien osien korjauksia. Esimerkiksi usein kalliiksi tulevat moottorin, vaihteiston ja ilmastoinnin korjaukset kuuluvat Rinta-Jouppi Turvaan. Mielenrauhan lisäksi Turvan antamat edut voi laskea myös suoraan rahallisesti. Monesti yhdellä korjauskerralla Turva on maksanut jo itsensä takaisin. 

Vakuutus

Ajoneuvosi vakuuttaminen onnistuu kätevästi meillä. Myyntisihteerimme kanssa voit keskustella eri vakuutusyhtiöiden vakuutuksien kattavuuksista ja hinnoista. Rinta-Joupin Autoliikkeellä on aina tarjolla vakuutustarjous, myös siitä myyntisihteeri kertoo sinulle tarkemmin. Ajoneuvosi on siis valmiiksi vakuutettu, kun lähdet sillä kotimatkalle. Mahdollisen vaihtoauton vakuutus päätetään automaattisesti, kun olet sen meille luovuttanut.

Rekisteröinti

Hoidamme aina omistajan vaihdoksen eli rekisteröinnin puolestasi kaupanteon yhteydessä. Myös vaihtoajoneuvosi rekisteröidään puolestasi, eikä sinun tarvitse turhaan murehtia rekisteröinnistä. Rekisteröintiä varten tarvitsemme vain vaihtoajoneuvostasi Trafin varmenteen. Varmenteen luomista varten saat myyntisihteeriltä ohjeet.

Sähköinen allekirjoitus

Kaupanteko onnistuu helposti myös etänä. Kunhan sinulla on sähköpostiosoite ja pankkitunnukset, pystyt allekirjoittamaan autokaupan kaikki sopimuset kätevästi myös kotoasi, käymättä liikkeessämme.

Nouto sinua lähimmästä myymälästä

Meiltä saat ostettua minkä tahansa ajoneuvon sinua lähimpään myymälään toimitettuna. Yli 10 000 euroa maksavat ajoneuvot toimitamme maksutta mihin tahansa 28 toimipisteestämme.

Kotiintoimitus

Meiltä saat myös helposti yli 5000-10000 euroa maksavan ajoneuvon kotiin toimitettuna hintaan 199 euroa. Valitse vain verkkosivuilta mieleisesi ajoneuvo, tee kaupat chatissä tai puhelimitse myyjän kanssa. Myyntisihteeri hoitaa autokaupan sopimusasiat kanssasi ja saat allekirjoittaa kaiken sähköisesti. Autotoimittaja toimittaa auton sinulle kotiin ja vie mahdollisen vaihtoajoneuvon mukanaan.

Huolto

Autosi kaipaa huolenpitoa, joten määräaikaishuollon tai korjauksen tarpeessa laaja huoltoverkostomme palvelee sinua 11 paikkakunnalla. Tarjoamme myös usean merkin merkkihuollon, kolarikorjauspalvelut sekä rengashotellipalvelut. Kaikissa huolloissamme on myös monimerkihuolto, joten meille ei ole väliä mikä autosi merkki on. Rinta-Jouppi Huolto on edullinen perushuolto tarkastuksineen yli 6 vuotta vanhoille autoille.