Hyppää sisältöön

Audi vaihtoautot

Sporttinen, ylellinen tai kompakti – Audi vaihtoautot sopivat moneen makuun. Audien suosio perustuu niiden korkeaan laatuun ja suorituskykyyn. Koeaja ja löydä omasi!

Uusimmat Audi vaihtoautot

Audi vaihtoautot

Audi on saksalainen automerkki, jonka monipuolisesta mallistosta löydät juuri sinulle sopivan yksilön. Sporttinen, ylellinen tai kompakti – Audin vaihtoautot sopivat moneen makuun. Halusit sitten täyssähköauton, hybridin tai kaasuauton, valinnanvaraa todella riittää. Tyylikkäitä henkilöautoja löytyy monissa eri kokoluokissa ja ylellisesti varusteltuina.

Näitä autoja ei turhaan nähdä tyylikkäinä premium-luokan autoina, sillä monipuolisen varustelunsa puolesta niistä on moneen ajoon. Audeista löytyy niin kuljettajaa kuin matkustajiakin ilahduttavaa teknologiaa, joka tekee automatkoista entistäkin hauskempia ja turvallisempia. Mikä parasta, suorituskyky on huippuluokkaa, jotta matkasi taittuisi mahdollisimman sujuvasti. Vähemmän kaipaavalle löytyy sporttisempia ja pelkistetympiä malleja, kattamaan juuri sinun vaatimuksesi uudelta autoltasi.

Kaipasit sitten quattro -nelivetomallia, e-tron täyssähköautoa tai g-tron kaasuautoa, valikoimaa riittää. Korkeampaa ajotuntumaa kaipaaville Audilla on monia crossover-tyyppisiä katumaastureita, kuten Q5, Q7 ja Q8.

Suosittuja malleja

audi a3

AUDI A3

Tiesitkö, että A3 oli Euroopan myydyin Audin malli vuonna 2020? Eikä ihme, sillä Audi A3 on joustava ja pehmeä ajettava, joka tarjoaa korkeaa suorituskykyä ja helppokäyttöisiä teknisiä ominaisuuksia. A3 on tyylikäs ulkoa ja sisältä, ja sen valmistamisessa on käytetty huippuluokan materiaaleja.

Audi A3 tarjoaa kuljettajalleen klassista tyylikkyyttä ja se sopii loistavasti niin taajama- kuin maantieajoon. Vastaaviin kilpailijoihin nähden auto on edullinen ja tuo siten myös lisäarvoa ostajalleen. Valittavana on bensiini, diesel ja plug-in-malleja eri varustetasoilla. Tutustu ja ihastu!

AUDI Q3

Audi Q3 on fantastinen premium-luokan crossover-tyyppinen katumaasturi. Leveiden penkkiensä, loistavan ajotuntuman ja varustelunsa puolesta auto on suosittu koko perheen auto. Q3 on turvallisuusominaisuuksiltaan huippuluokkaa ja takaa onnistuneen matkanteon koko perheelle.

Kokonaisuudessaan Audi Q3 on todella monipuolinen kokonaisuus, jonka tilat, muunneltavuus ja yksityiskohdat ovat huippuluokkaa. Varustetasosta riippuen kuljettajan käytössä on lukuisia apujärjestelmiä, jotka auttavat kuljettajaa pysäköitäessä, kaupunkiajossa ja pitkillä ajomatkoilla. Urheilullinen ulkomuoto hurmaa katsojan ja ajotuntuma vie mennessään. Tervetuloa koeajamaan!

audi q3
audi a4

AUDI A4/S4/RS4

Huippusuosittu Audi A4 mallisarja ihastuttaa monipuolisuudellaan. Autoa on saatavana niin Sedanina, Cabrioletina kuin Avantinakin. Valittavana on myös bensiini ja dieselautoja etu- ja nelivetoina. Ulkonäöltään A4 on sporttinen ja moderni, mikä näkyy myös auton sisätiloissa.

Audi A4 on dynaaminen ja upean näyttävä. Sen mallisarjaan kuuluvat myös S4 ja RS4. Molemmat ovat ylemmän keskiluokan automalleja, Audi S4:n ollessa urheilullisempi versio ja RS4:n suorituskykyisin versio Audi A4-mallisarjasta.