Hyppää sisältöön

VOlvo vaihtoautot

Ihmiseltä ihmiselle. Luotettavuutta ja ajomukavuutta. Taattua turvallisuutta. Volvon vaihtoautot ovat täynnä mahdollisuuksia. Tutustu ja löydä omasi!

Uusimmat Volvo vaihtoautot

VOLVON VAIHTOAUTOT

Ruotsalainen Volvo on valmistanut tilavia henkilöautoja jo 1930-luvulta lähtien. Pohjolassa alkunsa saaneet automallit on luotu sietämään kylmyyttä ja maanteiden ankaria olosuhteita. Myös turvallisuusajattelun edelläkävijänä tunnettu merkki oli ensimmäinen autovalmistaja, joka käytti autoissaan kolmipisteturvavöitä. Sama innovatiivinen ja ihmislähtöinen ajattelu näkyy kaikissa Volvon malleissa tänäänkin.

Sähköautojaan ja autojensa automaatiota kovaa vauhtia kehittävä Volvo on vuosien saatossa tuonut markkinoille monia suomalaisten suosikkiautoja. Myös vuonna 2021 suomalaiset ostivat ylivoimaisesti eniten Volvon ladattavia ja nelivetoisia henkilöautoja sekä lataushybridejä. Mallistosta onkin vuosien aikana tullut kaikenkattava ja monipuolista valikoimaa riittää moneen eri makuun.

SUOSITTUJA MALLEJA

VOLVO XC60

Tämän auton tarjoama tyyli, luksus ja kehittynyt teknologia tekevät siitä yhden parhaista premium-tason katumaastureista. Ei ihmekään, että se on Volvon eniten myyty malli! Ulkoisesti auto on ylväs ja ylellinen, ja sama laadukkuus ja tyyli näkyvät myös auton sisällä. XC60:ssa autoilu on äärettömän mukavaa myös matkustajille riittoisan sisätilan ansiosta.

XC60 tarjoaa upean ajonautinnon ja korkean ajotuntuman. Auton ohjaaminen tuntuu kevyeltä ja matkanteko vaivattomalta. Muutokset tienpinnassa tuntuvat auton sisällä tuskin miltään. Huonompikuntoisellakin asfaltilla iso katumaasturi lipuu pehmeästi eteenpäin ja tekee ajamisesta entistä mukavampaa. Tervetuloa kokemaan Volvo XC60!

Volvo XC60
Volvo XC40

VOLVO XC40

Volvo XC40 hurmaa leikkisällä ulkonäöllään ja viimeisen päälle hiotuilla ajo-ominaisuuksillaan. Tämä huippusuosittu koko perheen katumaasturi on erinomainen ajettava, jonka kyydissä pidemmätkin matkat sujuvat leikiten. Kuljettajaa avustavat järjestelmät sekä tyylikkäät ja mukavat sisätilat tekevät autoilusta ainutlaatuisen kokemuksen.

Etsiessäsi katumaasturia, jonka ajettavuus on huippuluokkaa ja sisätilat riittoisat myös säilytystiloiltaan, kannattaa sinun valita XC40. Tutusta mallista löytyy reippaasti eri vaihtoehtoja juuri sinulle sopivilla ominaisuuksilla. Tutustu ja ihastu!

VOLVO XC90

Tämä iso, ylellinen ja seitsemän istuinpaikan katumaasturi on täydellinen isommalle perheelle, jolle autoilun mukavuus on aina etusijalla. Isot ja laadukkaat sisätilat tekevät matkailusta nautinnon, jollaista et ole ennen kokenut. Taloudellisuutensa ja kehittyneen teknologiansa ansiosta XC90 suoriutuu loistavasti tiellä kuin tiellä.

Volvo XC90 on uniikki kokonaisuus teknologiaa, tehokkuutta, tyyliä ja turvallisuutta. Auto on luksus-maineensa ansainnut, sillä sen viimeistely on vertaansa vailla. Tutustu valikoimaan ja tule koeajamaan!

Volvo XC90