Hyppää sisältöön

Opel Vaihtoautot

Edistyksellinen autoilun edelläkävijä. Opel vaihtoautot takaa laajan valikoiman hurmaavia menopelejä omaan makuusi. Tutustu ja ihastu!

Uusimmat Opel vaihtoautot

OPELIN VAIHTOAUTOT

Opel on saksalainen automerkki, joka on levinnyt Saksasta ihastuttamaan autoilijoita ympäri maailmaa. Opelit tunnetaan luotettavina autoina ja hyvinä kumppaneina. Vuosien saatossa Opel on ahkerasti tuonut markkinoille uusia autoja ja päivittänyt vanhoja mallejaan nykypäivään uusilla varusteilla ja kehittyneellä teknologialla.

Opelin mallisto on laaja ja merkiltä löytyykin jokaiselle jotain. Monet Opelin mallit, kuten Opel Mokka, Opel Astra, Opel Corsa ja Opel Crossland ovat saavuttaneet suuren suosion Euroopassa – eivätkä suotta, Opel on toiminut toiminut autoilijoiden asialla jo alkupäivistään asti. Opelin valikoimasta löytyy niin urheiluautoja kuin hybridi- ja täyssähköautojakin. Tervetuloa tutustumaan!

SUOSITTUJA MALLEJA

OPEL CORSA

Opel Corsa on hyvä ja taloudellinen ajettava, ja se sopii moneen makuun. Corsan ulkonäkö on moderni, tyylikäs ja sporttinen. Kokoisekseen sen suorituskyky on loistava. On jopa todettu, että Corsassa on yksi luokkansa parhaista bensiinimoottoreista.

Luokkansa edustajiin verrattuna Opel Corsa on uniikki auto, jolla matka taittuu leikiten. Pienempänäkin autona siihen on sisällytetty paljon turvallisuus- ja viihdeteknologiaa. Auto on myös hyvin mukautettavissa ostajan makuun, minkä vuoksi käytettyjä Corsia on moneen eri lähtöön. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä omasi.

Opel Corsa
Opel Mokka

OPEL MOKKA

Ihastuttava katumaasturi Opel Mokka on huipputyylikäs ja moderni auto, jolla kelpaa suunnata reissuun kuin reissuun. Omaan makuun sopivat mukauttamisvaihtoehdot ja Opelille tuttuun tapaan mukavat, laadukkaat ja tilavat sisätilat tarjoavat jokaiselle jotakin. Jopa kaikilla nykymukavuuksilla Mokan hinta on enemmän kuin kohtuullinen, mikä tekee siitä todella suositun.

Opel Mokkaa on tarjolla myös täysin sähköisenä, tuttuun kilpailukykyiseen hintaan. Mokka onkin pitkään pitänyt paikkansa Opelin suosituimpien mallien joukossa, eikä suotta. Mokka sopii moneen ajoon ja on kokonsa puolesta helppo myös kaupungissa, jossa parkkitilaa on vähemmän. Tämä ketterä crossover kannattaa kokea!

OPEL CROSSLAND

Kaipaatko käytännöllistä crossoveria, josta on moneen menoon? Opel Crosslandin suosion salaisuutena on sen monipuolisuus, tilavuus ja taloudellisuus. Katumaasturin parhaita puolia ovat ehdottomasti sen mittavat sisätilat, joissa matkaa suurempikin perhe.

Kokonaisuudessaan malli on ergonominen, käytännöllinen ja teknologialtaan erittäin helppokäyttöinen. Autosta on hyvät näkymät tielle, mukavat tilat ja istuimet sekä laadukas sisustus. Korkeamman ajotuntuman ja paljon sisätilaa kaipaavan valinta on ehdottomasti Opel Crossland.

Opel Crossland