Hyppää sisältöön

POLAR matkailuvaunut

Polar on pohjoismainen asuntovaunujen valmistaja jo vuodesta 1964. Polarin asuntovaunut on tehty matkustamiseen ympäri vuoden, jokaisena vuodenaikana. Vaunut ovat tunnettuja laadustaan, tyylikkyydestään sekä luotettavuudestaan. Polarin asuntovaunut tulevat neljässä eri tasossa:  Edition, Original, Selected ja Customiz. Erot tasojen välissä tulevat lisävarusteiden määrästä sekä tasosta. Löydä omasi meiltä!

Polar vaunujen myynti Turun, Tervajoen, Espoon Koskelon, Kokkolan, Jyväskylän, Rovaniemen, Porin, Lempäälän ja Kempeleen toimipisteissä.

Tutustu valikoimaan

Ota yhteyttä Polar-myyntiin

Laatu ja kestävyys

Nämä asuntovaunut ovat tunnettuja erinomaisesta laadustaan ja kestävyydestään. Yksi syy tähän on niiden valmistusprosessi, joka korostaa huolellista käsityötä ja laadukkaiden materiaalien käyttöä. Jokainen asuntovaunu valmistetaan tiukkojen laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden ja suorituskyvyn.

Asuntovaunujen rungot on suunniteltu kestämään vaativissa olosuhteissa, ja ne ovat erityisen soveltuvia talviseen matkustamiseen. Kylmä- ja lämpötestauksilla varmistetaan, että asuntovaunut pystyvät pitämään mukavan sisälämpötilan äärimmäisissäkin sääolosuhteissa. Lisäksi niissä käytetään eristysmateriaaleja, jotka pitävät kylmän ilman ulkopuolella ja lämmön sisällä.

Suunnittelu ja toimivuus

Asuntovaunujen suunnittelussa korostetaan toimivuutta ja käytännöllisyyttä. Vaunut tarjoavat erilaisia pohjaratkaisuja ja malleja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Keittiöt ovat hyvin varusteltuja, ja niissä on kaasuliesi, jääkaappi, pesuallas ja runsaasti säilytystilaa ruoille ja astioille. Kylpyhuoneissa on suihku, WC ja pesuallas, mikä mahdollistaa mukavan hygienian ylläpidon matkustettaessa.

Yksi vaunujen merkittävimmistä piirteistä on niiden talvivarustelu. Talvella matkustaville asuntovaunu tarjoaa tehokkaan lämmitysjärjestelmän, joka pitää sisätilat mukavan lämpiminä kylmimpinäkin päivinä. Lisäksi asuntovaunujen eristys ja lämpötilansäätömahdollisuudet ovat erinomaisia, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan pohjoisen talven haasteisiin.

Innovatiiviset ominaisuudet

Polar-asuntovaunut ovat aina olleet edelläkävijöitä asuntovaunuteollisuudessa innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta. Yritys on kehittänyt useita patentoituja ratkaisuja, kuten erikoisesti suunnitellut tuulilasit, jotka tarjoavat erinomaisen valon ja näköalan, sekä vetokahvat, jotka tekevät asuntovaunun liikuttamisesta helppoa.

Asuntovaunujen järjestelmät ovat myös suunniteltu huolella. Niissä on vesihuolto- ja lämmitysjärjestelmät, jotka toimivat luotettavasti ja tehokkaasti. Lisäksi sähköjärjestelmä mahdollistaa itsenäisyyden ja mukavuuden matkustettaessa, ja se on suunniteltu säästämään energiaa ja resursseja.