Hyppää sisältöön

Rinta-Jouppi Caravan Turva matkailuvaunuille

Rinta-Jouppi Caravan Turva matkailuvaunuille on mahdollista ostaa kaupan yhteydessä matkailuvaunuun, joka on enintään 10 vuotta vanha. Hinta 349 €/vuosi. Omavastuu 99 €.

Mitä Rinta-Jouppi Caravan Turva matkailuvaunuille -sopimus sisältää?

Caravan Turva-sopimuksella saat ostamallesi käytetylle matkailuvaunulle vuoden kattavan kuntoturvan. Caravan Turva matkailuvaunu-sopimukseen sisältyvät korjaukset tehdään matkailuvaunuusi vian sattuessa. Palvelun hinta on 349 €/vuosi.Turvan omavastuu on 99 €/rikkoutumistapaus ja sopimuksen voimassaolon aikainen maksimikorvaus on yhteensä 5 000 euroa. Riittää, että ilmoitat huollossa, että matkailuvaunussasi on voimassa Caravan Turva-sopimus.

Rinta-Jouppi Caravan Turva -matkailuvaunuille

Rinta-Jouppi Caravan Turva matkailuvaunu -sopimus kattaa seuraavat osat:

Mekaniikka

Akseli, työntöjarru, kuulakytkin, sisäputki, vaimennin, käsijarrukahva, turvavaijeri, kumipalje, helat.

Varustelu (asunto-osa)

Lämminvesivaraaja: termostaatti, kiertovesipumppu, käyttöpaneeli. WC-/jätevesijärjestelmä: moottori, pumppu, solenoidi, huuhtelukokoonpano Puhdasvesijärjestelmä: Vesipumppu, vesisäiliö, vesihana Ilmastointi: Kompressori, termostaatti, puhallin-/tuuletinmoottori, käyttöpaneeli Liesi ja uuni: Termostaatti, vastus, käyttöpaneeli Lämmitysjärjestelmä: Poltin, poltinkokoonpano, termostaatti, puhallinmoottori, kiertovesipumppu, käyttöpaneeli.

Kaikissa osakokonaisuuksissa

Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon on tarpeen vaihtaa edellä mainittuja osia.

Yleisimpiä asioita, joita mikään Rinta-Joupin Vaihtoautoturva ei kata: Määräaikaishuollot, ohjelmapäivitykset ja säädöt, ulkoisista tekijöistä aiheutuneet vauriot (esim. isku, törmäys, hankautuminen, jäätyminen, hapettuminen), jouset ja iskunvaimentimet, pyöränlaakerit, tukivarret, johtosarjat, eristeet ja tiivisteet, kumipuslat, avaimet, akut.

Tutustu matkailuvaunujen valikoimaan