Hyppää sisältöön

Hybridit

Hybridiauto sopii loistavasti kelle tahansa. Nämä taloudelliset ja ajettavuudeltaan mukavat autot ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, ja ovatkin yksi tämän hetken ostetuimpia autoja. Hybridin sekä perinteisen polttomoottoriauton suorituskyky on sama. Hybridit meiltä Rinta-Joupin Autoliikkeestä!

Suositut Hybridit

SUOSITTUJA HYBRIDIMALLEJA

KIA NIRO

Kia Nirosta ei innovatiivisuutta puutu. Tästä syystä se myös erottuu joukosta. Virtaviivainen ja moderni ulkonäkö vangitsee katseen välittömästi. Kia Niron sisätilat ovat tilavat mutta kuitenkin minimalistiset, joka tuo luksuksen tunnetta autoon. Kia Nirossa on kaksivärinen kori, jossa on korkeakiiltoiset tai Steel Grey -harmaat kylkilistat ja takaosassa tyylikäs Aero C -pilari, joka parantaa auton aerodynamiikkaa.

TOYOTA YARIS

Toyota Yaris on ollut jo pitkään yksi Toyotan myydyimmistä malleista. Yariksen hybridiversio on varusteltu 1,5 litraisella moottorilla joka takaa taloudellisen ja edullisen ajon. Yaris sopii erinomaisesti esimerkiksi kaupunkiin, sillä kokonsa vuoksi se on helppo pysäköidä pienempiinkin väleihin. Auto on sisältä varusteltu laadukkailla materiaaleilla sekä uusimmalla teknologialla.

Toyota Yaris

VOLVO V60

Tämä auto on tunnettu turvallisuudestaan sekä erinomaisesta ajettavuudestaan. Volvo V60 sopii moneen käyttötarkoitukseen – näppäränkokoinen farmari jolla matkustaa mukavasti niin kaupungissa kun maanteilläkin. Autossa matkustavat turvallisesti myös lapset ja lemmikit. Autoa löytyy niin diesel-, bensa- sekä hybridikoneella.