Hyppää sisältöön

Fendt asuntovaunut

Saksalainen Fendt tarjoilee korkealaatuisia asuntovaunuja kaikenlaisiin tarpeisiin. Fendt asuntovaunut ovat tunnettuja ajattomasta tyylikkyydestä, huippulaadusta ja tilavista pohjaratkaisuistaan.

Fendtillä asiakastyytyväisyys ja merkkiuskollisuus ovat korkeita. Fendt tarjoaa kaikille asuntovaunuilleen 12 vuoden tiiviystakuun. Fendt-mallistosta löytyy lisätietoja täältä.

Fendt-myynti Espoossa (Koskelo), Kempeleessä, Lempäälässä ja Turussa.

Ota yhteyttä Fendt-myyntiin

fendt matkailuvaunut

Rinta-Jouppi Rahoitus

Kiinteäkorkoinen ja tasaeräinen rahoitus, jonka kuukausierän suuruuteen voit itse vaikuttaa valitsemalla tilanteeseesi sopivan rahoitusajan.

Suosittuja Fendt asuntovaunuja

Fendt 465 TG

Tämä asuntovaunu tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden nauttia ylellisestä matkailukokemuksesta ja laadukkaista sisätiloista. Makuuhuoneessa on tilava parisänky. Asuntovaunun keittiö on huippuluokkaa ja sisältää kaiken tarvittavan aterioiden valmistamiseen matkalla. Oleskelutila on viihtyisä ja tyylikäs, ja siellä voi rentoutua ja viettää aikaa yhdessä ystävien ja perheen kanssa. Fendt 465 TG tarjoaa ylellisyyttä ja tyylikkyyttä matkailuvaunussa. Se on suosittu valinta niille, jotka arvostavat laatua, mukavuutta ja muotoilua matkustaessaan. Vaunu tarjoaa myös monia käytännön ominaisuuksia, jotka tekevät matkasta käytännöllisen.

Fendt 515 SG

Fendt 515 SG on monipuolinen ja tyylikäs asuntovaunu, joka tarjoaa sinulle korkealaatuisen ja mukavan asumiskokemuksen. Tämä malli on suunniteltu erityisesti pariskunnille ja pienille perheille, jotka arvostavat tyylikkään muotoilun ja käytännöllisyyden yhdistelmää. Asuntovaunun makuuhuoneessa on tilava parisänky. Sängyn yläpuolella on runsaasti kaappitilaa vaatteille ja matkatavaroille, mikä tekee matkatavarojen säilytyksestä helppoa. Lisäksi pimennysverhot ikkunoissa takaavat hyvät yöunet ja yksityisyyden.

515 SG:ssä on myös tilava oleskelutila ja keittiö. Oleskelutila tarjoaa mukavan paikan rentoutumiseen, ja sen tyylikäs sisustus tekee siitä miellyttävän paikan viettää aikaa. Keittiö on hyvin varusteltu, mikä helpottaa aterioiden valmistamista matkalla. Se sisältää kaasulieden, jääkaapin ja pesualtaan.

Fendt 720 SKDW


Fendt-asuntovaunujen valikoimassa on useita eri malleja ja kokoja. Tämä asuntovaunu on suunniteltu tarjoamaan ylellisen ja tilavan matkustuskokemuksen suurille perheille tai muille, jotka kaipaavat paljon tilaa ja mukavuutta matkalla. Fendt 720 SKDW on tilava makuuhuone, jossa on parisänky ja runsaasti säilytystilaa vaatteille ja matkatavaroille. Makuuhuoneen yhteydessä on myös erillinen kylpyhuone ja wc-tilat, jotka lisäävät mukavuutta.

Asuntovaunun keittiö on varustettu huippuluokan laitteilla ja runsaalla työtasolla. Oleskelutila on tilava ja viihtyisä, ja siellä voi rentoutua ja viettää aikaa esimerkiksi ystävien kanssa. Suuret ikkunat tuovat valoa ja tekevät tilasta avaran. Tämä asuntovaunu tarjoaa kaiken tarvittavan pitkille matkoille.