Hyppää sisältöön

Autot Koiranomistajille

Koiranomistajan tarpeisiin vastaa parhaiten auto, joka on tilava, monikäyttöinen ja käytännöllinen. Valikoimastamme löydät lemmikeille täydelliset autot varmistamaan, että koirasi matkustaa mukanasi turvallisesti ja mukavasti!

Suositut autot koiranomistajille

VOLKSWAGEN PASSAT

Volkswagenin valikoiman farmarimalleista löydät hyvän kumppanin helpottamaan koira-arkea, vaikka perheenjäsenenä olisi isompikin karvakuono. Suuri tavaratila varmistaa, että koirasi matkustaa mukavasti niin lyhyillä matkoilla kuin pidemmilläkin reissuilla.

Monikäyttöinen Passat tarjoaa koiran kuljettamiseen erilaisia ratkaisuja. Koira matkaa mukanasi turvallisesti tavaratilassa, joko koiraverkon takana tai häkissä. Isosta tavaratilasta huolimatta myös takapenkkiläisiä varten jää rutkasti tilaa. Tämä koiraperheen auto vastaa kaikenlaisiin kuljetustarpeisiisi

FORD MONDEO

Mondeon farmarimallit ovat kuin tehty koiranomistajalle. Tilavaan tavaratilaan koirasi pystyy hyppäämään helposti ja loukkaamatta itseään. Kun lemmikki mahtuu vaivatta matkustamaan mukana tavaratilassa, säästyy penkit likaantumiselta myös syksyn kurakeleillä.

Valikoimastamme löydät monipuolisesti bensiini- ja dieselmallit, mutta myös uudet hybridimallit. Kun alla on oikeanlainen auto, taittuu matka mukavasti jokaiselta matkustajalta. Tule ja ihastu laadukkaaseen Ford Mondeoon!

Toyota Rav4

TOYOTA RAV4

Jos farmarimallit eivät tunnu sopivalta, löytyy koiraystävällisten autojen valikoimasta myös muita vaihtoehtoja. Katumaastureiden huippuluokkaa oleva RAV4 on luotettava, turvallinen ja monipuolinen kumppani monenlaisiin autoilutarpeisiin.

Tavaratilansa puolesta RAV4 ei suinkaan jää farmareiden jalkoihin, vaan kuljettaa koirasi mukavasti harrastuksiin, metsään, mökille ja matkoille. Tavaratila on pitkä, leveä ja tasainen, minkä ansiosta kyytiin mahtuu häkit kaikenkokoisille koirille. RAV4 valikoimastamme löydät juuri sinulle ja lemmikillesi täydellisen kokonaisuuden