Hyppää sisältöön

Pössl retkeilyautot

Rinta-Joupin Autoliikkeestä löydät laajan malliston Pössl-merkkisiä retkeilyautoja.

Retkeilyautojen osalta jo pitkään Euroopan markkinajohtajana toiminut Pössl tarjoaa laajan malliston harkituilla yksityiskohdilla varustettuja retkeilyautoja. Valikoimastamme löytyy eri kokoisia Fiat Ducato- tai Citroen Jumper -alustalle rakennettuja retkiautoja.

Pössl-myynti Espoossa (Koskelo), Kempeleessä, Lempäälässä, Porissa, Tervajoella ja Turussa.

Tutustu mallistoon

Ota yhteyttä Pössl-myyntiin

Rinta-Jouppi Rahoitus

Pössl 2Win

Pössl 2 WIN

2Win on erinomainen valinta niille, jotka haluavat kompaktin ja kätevän retkeilyauton. 2Win on yleensä Volkswagen T6 -alustalla, joka tarjoaa hyvän ajettavuuden ja luotettavuuden. 2Win-mallissa on yleensä mukava oleskelualue, joka voidaan muuntaa yöksi makuutilaksi. Keittiövarustelu on riittävän käytännöllinen, jotta voit valmistaa perusruokia matkalla. Matkailuautossa on myös kylpyhuone, joka sisältää suihkun ja wc:n. Tämä tekee matkailusta mukavampaa ja mahdollistaa itsenäisen matkustamisen.

2 WIN -matkailuauto on suunniteltu tarjoamaan matkustajilleen käytännöllisen ja vaivattoman matkustuskokemuksen kompaktissa ja helposti liikuteltavassa muodossa. Se sopii hyvin pariskunnille ja niille, jotka haluavat matkustaa vaivattomasti.

Pössl Summit

Summit on usein varustettu nelivedolla, joka tarjoaa paremman pidon mutkikkailla maastoilla ja liukkailla pinnoilla. Maavara on myös yleensä korkeampi, mikä mahdollistaa esteiden ylittämisen ja hankalassakin maastossa matkaamisen.

Sisätilat voivat vaihdella eri mallien välillä, mutta ne yleensä tarjoavat nukkumatilat kahdelle tai useammalle henkilölle. Keittiövarustelu ja säilytystilat ovat käytännöllisiä, jotta voit valmistaa ruokaa ja säilyttää varusteita matkan aikana.

Pösslin matkailuajoneuvot ovat tunnettuja laadustaan ja huolellisesta valmistuksestaan. Summit ei ole poikkeus. Laadukkaat materiaalit ja tarkka työnjälki varmistavat matkailuauton pitkäikäisyyden ja kestävyyden.

Pössl Summit

Pössl on tunnettu ja arvostettu matkailuajoneuvojen valmistaja, joka on perustettu Saksassa. Pösslin tarina juontaa juurensa 1980-luvulle, ja siitä lähtien yritys on kasvanut ja vakiinnuttanut asemansa matkailuajoneuvoteollisuudessa.

Pösslin tarina alkoi vuonna 1989, kun yrityksen perustaja, Gustav Pössl, alkoi rakentaa ensimmäisiä matkailuautojaan Saksan Bad Waldsee -kaupungissa. Alusta alkaen Pösslin tavoitteena oli tarjota laadukkaita ja monipuolisia matkailuajoneuvoja, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita ja odotuksia. Gustav Pösslin visio oli luoda matkailuauto, joka olisi yhtä mukava kaupungissa liikkumiseen kuin luonnossa matkustamiseen.

Pösslin matkailuajoneuvot ovat ansainneet maineensa laadukkaasta suunnittelusta ja kestävyydestä

Yrityksen perustamisestaan lähtien Pössl on pysynyt uskollisena perusperiaatteilleen. Laatu, käytännöllisyys ja innovaatio ovat olleet yrityksen kulmakiviä. Pösslin matkailuautot ovat valmistettu huolellisesti valituista materiaaleista, ja niiden suunnittelu on tarkkaa ja toimivaa. Tämä on tehnyt Pösslistä arvostetun ja luotettavan merkin matkailuajoneuvomarkkinoilla.