Hyppää sisältöön

Rinta-Jouppi Caravan Turva matkailuautoille

Rinta-Jouppi Caravan Turva matkailuautoille on mahdollista ostaa kaupan yhteydessä matkailuautoon, joka on enintään 10 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 200 000 kilometriä. Hinta 590 €/vuosi.

Mitä Rinta-Jouppi Caravan Turva matkailuautoille -sopimus sisältää?

Caravan Turva -sopimuksella saat ostamallesi käytetylle matkailuautolle joko vuoden tai 20 000 kilometrin kuntoturvan, joka kattaa laajasti muun muassa moottorin, vaihteiston ja voimansiirron osat. Se tarkoittaa, että sopimus on voimassa, kunnes toinen ehdoista täyttyy, joko aika tai ajokilometrit. Caravan Turvan omavastuu on 99 €/rikkoutumistapaus ja sopimuksen voimassaolon aikainen maksimikorvaus on yhteensä 5 000 euroa. Riittää, että ilmoitat huollossa, että matkailuautossasi on voimassa Caravan Turva-sopimus. Myönnämme Caravan Turva matkailuauto -sopimuksen enintään 10 vuotta vanhoille ja enintään 200 000 kilometriä ajetuille matkailuautoille.

Rinta-Jouppi Caravan Turva matkailuautoille

Rinta-Jouppi Caravan Turva matkailuauto -sopimus kattaa seuraavat osat:

Moottori

Seuraavat moottorin sisäll ä olevat voidellut osat: Nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja päälaakerit, öljypumppu,työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja -tapit, keinuvarret ja laakeriholkit, jakopään hihna/ketju, rattaat ja kiristin (ei kiristimien/laahareiden kulumisvauriot eikä venyneet ketjut, venttiilijouset, -ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet). pakosarja, öljyputket, hihnapyörät, öljypohja, kannet, kotelot, moottorilohko ja sylinterinkansi sisältyvät vain siinä tapauksessa, jos ne vahingoittuvat moottorin edellä mainitun sisäisen voidellun osan rikkoutumisen takia.

Voimansiirto

Kaikki vetoakselikokoonpanon sisällä olevat voidellut osat, akselit ja tasausnivelet, kumisuojukset, vetoakselin kotelo,vetoakselin tuki, tasauspyörästön kotelo, etunavan vetolukot, vetoakselit, ristinivelet.

Vaihteisto

Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: Kaikki vaihteiston sisäiset voidellut osat (ei kytkin), jäähdytysputket (metalli),kiinnikkeet, momentinmuunnin, vauhtipyörä, öljypohja.

Ilmastointi

Kompressori, magneettikytkin, hihnapyöräkokoonpano, kuivain, kompressorin katkaisukytkin, paineanturi. Ilmastoinninputket/letkut, jäähdytysaine, eristeet ja tiivisteet sisältyvät Sopimukseen vain siinä tapauksessa, että niiden uusinta ontarpeen jonkin edellä mainitun ilmastoinnin osan rikkoutumisen takia.

Jarrut

Pääsylinteri, alipaineen tehostin, kuormaventtiili, jarrujen hydrauliset putket ja niiden kiinnikkeet, hydraulinen jaelektroninen ohjausyksikkö, jarrutehostin, pyörien nopeusanturit, hydraulinen pumppu/moottorikokoonpano, paineen muunninventtiili.

Turbo

Ahtimen/turboahtimen kotelo, sisäiset voidellut osat, öljyputket, kiinnikkeet.

Sähkötekniikka

Laturi, käynnistysmoottori, sytytyspuola, moottorin ohjainlaite, moottorin ohjainlaitteen johtosarja, vaihteiston ulkoinen ja sisäinen ohjainlaite, voimansiirron ohjainlaite, virtalukko, ajonestolaite, mittaristo, mittariston taustavalokytkin, jarruvalon kytkin, takalasin lämmittimen kytkin, ajovalojen kytkin, peilien kytkin, sähkötoimisen peilin säätömoottori, sähkötoimisten peilien ja -lasien kytkimet, suuntavilkun kytkin, tuulilasipyyhkijän/pesimen kytkin, tuulilasin pesimen moottori (ei ajovalopesuri), tuulilasin ja takalasin pyyhkimen moottori.

Anturit (moottorinohjaus)

Lämpöanturit, nokka-akselin asentoanturi, kampiakselin asentoanturi, lambda-anturi, Nox-anturi, öljynpaineen anturi,öljymäärän anturi, imusarjan paineanturi, kaasupolkimen asentoanturi, ahtopaineen anturi, pakokaasujen paineanturi.

Jäähdytysjärjestelmä

Vesipumppu, jäähdyttimen kenno ja sen puhallinmoottori, matkustamon lämmityslaitteen kenno ja sen puhallinmoottori, termostaatti, jäähdytysnesteen lämpötila-anturi.

Polttoainejärjestelmä

Imusarja, ilmamassamittari, polttoainepumppu, polttoainejakaja, putket (metalli), paineensäädin, polttoainesäiliö, polttoainesäiliön täyttöputki, kaasuläppäkotelo, polttoaineen lämmitysvastus, lisäalipainepumppu, ruiskutuspumppu, pakokaasujen kierrätysventtiili (EGR).

Ohjaus

Kaikki ohjauslaitteen ja ohjaustehostimen pumpun sisällä olevat voidellut osat, sähköinen ohjaustehostin, ohjaustehostimen letkut ja liitännät, rattiakseli, ohjausvaihde/hammastanko, ohjauspyörän säätömekanismi, rattilukko.

E-Hybrid / Sähkö

Sähköinen ajomoottori, sähköisen ajomoottorin ohjainlaite, sähköisen ajomoottorin nopeudensäädin, ilmalämpöpumpun kompressori.

Varustelu (asunto-osa)

  • Lämminvesivaraaja: Termostaatti, kiertovesipumppu, käyttöpaneeli.
  • WC-/jätevesijärjestelmä: moottori, pumppu, solenoidi, huuhtelukokoonpano
  • Puhdasvesijärjestelmä: Vesipumppu, vesisäili ö, vesihana
  • Ilmastointi: Kompressori, termostaatti, puhallin-/tuuletinmoottori, käyttöpaneeli
  • Liesi ja uuni: Termostaatti, vastus, käyttöpaneeli
  • Lämmitysjärjestelmä: Poltin, poltinkokoonpano, termostaatti, puhallinmoottori, kiertovesipumppu, käyttöpaneeli.

Varustelu (Tehdasasennetut)

Audiokomponentit (ei kaiuttimet/integroitu GPS-järjestelmä), radioantenni, avattavan katon moottori ja kytkimet, kattoluukun moottori ja kytkimet (ei kattoikkunan kiskot ja verhot), vakionopeudensäätimen kytkimet ja tutka, alustan korkeudensäädön anturit, rajoitinventtiilit ja kompressori, sähkösäätöisen istuimen moottori, -voimansiirto ja –säätökytkimet, takaluukun avauskatkaisija, takaluukun lukko ja takaluukun kannen nostomoottori, lasinnostimen mekanismi ja moottori ilmastointilaitteen ja lämmityksen kojelaudan säätöpaneeli.

Turvalaitteet

Turvatyynyt, törmäystunnistimet, turvatyynyjen johdot (ei liittimet/hapettuminen), ohjauspyörän kosketinrulla.

Kaikissa osakokonaisuuksissa:

Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon on tarpeen vaihtaa edellä mainittuja osia.

Yleisimpiä asioita, joita mikään Rinta-Joupin Vaihtoautoturva ei kata: Määräaikaishuollot, ohjelmapäivitykset ja säädöt, ulkoisista tekijöistä aiheutuneet vauriot (esim. isku, törmäys, hankautuminen, jäätyminen, hapettuminen), jouset ja iskunvaimentimet, pyöränlaakerit, tukivarret, johtosarjat, eristeet ja tiivisteet, kumipuslat, avaimet, akut.

Tutustu matkailuautojen valikoimaan