Hyppää sisältöön

BMW vaihtoautot

BMW – urheilullinen ja tyylivarma joka tilanteessa. Maailman älykkäin neliveto. Sähköautojen suurin valmistaja Euroopassa. BMW vaihtoautot Rinta-Joupin Autoliikkeestä!

Uusimmat BMW vaihtoautot

BMW Vaihtoautot

Maailma on täynnä mahdollisuuksia – ja BMW-mallit ovat juuri oikea valinta niiden kokemiseen. BMW tunnetaan urheilullisesta ajettavuudestaan, teknisestä laadustaan ja ajamisen ilosta. BMW 3-sarja on ajamisen ilon edelläkävijä – BMW:n myydyin ja tunnetuin mallisarja.

BMW on sähköautojen suurin valmistaja Euroopassa. Maailman älykkäin neliveto BMW xDrive ja taloudelliset moottorit ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta BMW -mallistosta löytyy auto elämäsi jokaiseen hetkeen. Tule tutustumaan laajaan BMW-mallistoon tai huolla autosi merkkihuollossa.

Tai varaa aikasi merkkihuoltoon:

Suosittuja malleja

BMW 3-SARJA

BMW 3-sarja on BWM:n myydyin ja tunnetuin malli, eikä suotta. Suorituskyvyltään fantastinen auto tarjoaa ylellistä ajomukavuutta. Tilojensa puolesta autoon asettuu mukavasti pidempikin henkilö, oli kyse sitten ajamisesta tai matkustamisesta BMW:n kyydissä. Autossa on standardina turboahdettu neljän sylinterin 255 hevosvoiman moottori. Nirsommallekin autoilijalle valinnanvaraa riittää, sillä autoon on saatavissa tehokkaampiakin moottoreita 503 hevosvoimaan asti.

Kokonaisuudessaan tehokas moottori ja korkea suorituskyky tekevät 3-sarjan BMW:stä hauskan ajettavan. Auton ohjaus on hallittua ja tarkkaa, sillä malli vastaa välittömästi ohjauspyörän liikkeisiin. Auto liikkuu tiellä mukavasti ja sen sisältämä teknologia avustaa kuljettajaa niin taajamassa kuin kaupunkiajossakin. Tervetuloa koeajamaan!

bmw 3-sarja
bmw x31

BMW X3

BMW 3:n suosion selittää sen yllättävyys. Ylellisen kuoren alla piilee käytännöllinen auto, jonka huippuunsa hiottu ohjausjärjestelmä tekee siitä loistavan kumppanin kaikille matkoille. Auto on vakaa mutkaisemmillakin teillä, eikä siitä tehoa puutu.

Ylellisestä ja kompaktista crossoverista löytyy runsaasti teknologiaa viihdejärjestelmien, kuljettajaa avustavien järjestelmien ja turvajärjestelmien muodossa. Myös mallin yksityiskohtaiset säädöt tekevät siitä helposti muunneltavan moneen erilaiseen makuun. Auton sisätilat on rakennettu BMW:lle tuttuun tapaan laatu ja mukavuus edellä, mikä näkyy valituista materiaaleista ja istuintuntumasta.

BMW X5

Ulkoisesti innovatiivisen ja dynaamisen BMW X5 katumaasturin suosion salaisuutena on sen erinomaisesti rakennettu kokonaisuus ja viimeistely. Sen näppärä käsiteltävyys ja tasainen ajotuntuma ihastuttavat jo ensimmäisellä koeajolla. Autonostajalle valinnanvaraa tarjoavat X5:n bensiini, diesel ja plug-in hybridivaihtoehdot.

BMW X5 on varustettu uusilla turvallisuutta lisäävillä teknologioilla, jotka vaikuttavat ajodynamiikkaan tekemällä siitä entistäkin miellyttävämmän. Tasainen liike tienpinnalla tarjoaa sulavan kyydin niin kuljettajalle kuin matkustajille. Ohjattavuudeltaan BMW X5 on uskomattoman tasainen ja hyvin hallittava myös mutkikkaammilla teillä. Tutustu ja ihastu!

bmw x51