Hyppää sisältöön

Perheautot

Kun kyydissä on koko perhe, täytyy auton olla mukava, luotettava ja ennen kaikkea turvallinen. Laajasta valikoimastamme löydät perheautot kaikenkokoisille perheille!  

Suositut perheautot

SUOSITTUJA PERHEAUTOMALLEJA

Skoda Octavia

SKODA OCTAVIA 

Skoda Octavia on jo pitkään niittänyt mainetta hyvänä ja luotettavana perheautona. Maineensa veroinen kestosuosikki voitti arvostetun Vuoden Auto Suomessa 2021 -palkinnon ja on syystäkin suomalaisten autoilijoiden suosiossa vuodesta toiseen. 

Pienen kulutuksensa ansioista Octavian hinta-laatusuhde on huippuluokkaa, mikä tekee siitä perheille loistavan vaihtoehdon. Taloudellisuuden lisäksi farmariautosta löytyy tilava takapenkki sekä runsaasti säilytystilaa. Matkanteko on helppoa ja huoletonta kun lastenvaunut, koulureput ja harrastusvälineet mahtuvat tavaratilaan ilman, että matkustaminen käy ahtaaksi takapenkillä. Octavia palvelee perheiden muuttuvia tarpeita monipuolisesti erilaisissa elämäntilanteissa. 

TOYOTA VERSO 

Jos pelkkä farmari ei riitä varmistamaan perheen arjen toimivuutta, voi sopiva vaihtoehto löytyä tila-autojen valikoimasta. 7-paikkainen Toyota Verso on mukautuva ja tilava, eli toisin sanoen loistava perheautoksi. Takatilan kaksi istuinta voit tarvittaessa taittaa pois kätevästi yhdellä liikkeellä, jolloin käytössäsi on iso tavaratila. 

Tilaihmeeksikin kutsuttu Verso kuljettaa koko perheen kätevästi matkustusmukavuudesta tinkimättä. Suurperheen arjen pelastaa tilava takapenkki, johon mahtuu turvallisesti vaikka useampikin turvaistuin. Perheystävällinen Verso on yhdistelmä mukavuutta, tilavuutta ja käytännöllisyyttä.