Hyppää sisältöön

Autot Retkeilyyn

Retkeily-, kalastus- ja pyöräilyharrastukset onnistuvat vaivattomasti, kun mukana on oikeanlainen auto. Meiltä löydät laajan valikoiman autoja, jotka mahdollistavat monipuolisen harrastamisen maastossa kuin maastossa.   

Sopivat ajoneuvot retkeilyyn

SUOSITTUJA MALLEJA HAASTAVEMPIIN OLOSUHTEISIIN

TOYOTA LAND CRUISER 

Tämä auto sopii niin retkeilyyn, kalastukseen kuin metsästykseenkin. Toyota Land Cruiser vastaa vaativammankin maaston asettamiin haasteisiin ja vie sinut perille turvallisesti. Kun autoilu on helppoa ja vaivatonta, voit hyvillä mielin keskittyä harrastamiseen.   

Jämäkkä Land Cruiser takaa vakaan etenemisen niin maastossa kuin maantielläkin. Tämän luotettava maasturin kyydissä sinun ei tarvitse tinkiä tavaramäärästä tai retkikohteen haastavuudesta. Tavaratilaan mahtuu niin retkeilyvarusteet, pyörät, kalastustarvikkeet kuin teltatkin. Olitpa sitten menossa metsästämään, kalaan, luontoon tai maastoon, Toyota Land Cruiserilla riittää tehoa pysyä menossa mukana. 

SUBARU OUTBACK 

Tämä monikäyttöinen auto on tunnetusti luotettava matkakumppani retkillä, metsällä ja luonnon helmassa. Subaru Outback vie sinut ja kaikki varusteesi varmasti perille asti kuoppaisillakin hiekkateillä.  

Erinomaisen maavaran ja lukuisia turvavarusteluita omaava Outback soveltuu monipuoliseen retkeilyyn. Tilavuutensa ansiosta autoilu on helppoa ja käytännöllistä. Uusi nelivetojärjestelmä varmistaa tasaisen ohjauksen hallinnan ja ensiluokkaisen ajettavuuden, jotta ajokokemus pysyy miellyttävänä myös vaikeissa sääolosuhteissa. Säästä energiasi retkeilyharrastukseesi ja valitse matkalle turvallinen ja kätevä Subaru Outback.