Hyppää sisältöön

Nissan vaihtoautot

Nissan on tunnettu japanilainen automerkki, jonka valikoima ei lakkaa ihastuttamasta. Tutustu ja löydä suosikkisi!

Uusimmat Nissan vaihtoautot

NISSANIN VAIHTOAUTOT

Nissan on suosittu japanilainen automerkki, jonka automalleista on moneen lähtöön. Nissanin myydyimmät mallit Euroopassa, Qashqai, Juke ja Micra, tuskin ovat jääneet yhdeltäkään suomalaiselta liikenteessä huomaamatta. Nissanin innovatiivinen ja tunnistettava design tekee autoista persoonallisia, ja vaihtoehtoja todella riittää itselleen vaihtoautoa etsivälle.

Nissanin arvoihin kuuluu puhtaamman ja turvallisemman ympäristön luominen. Yritys tekee jatkuvaa kehitystyötä parantaakseen autoilun turvallisuutta ja ekologisuutta. Vaihtoautovalikoimastamme löydät monipuolisesti eri malleja ja varustetasoja innovatiivisella kuljettajaa avustavalla teknologialla. Tule ja koe!

SUOSITTUJA MALLEJA

NISSAN QASHQAI

Nissan Qashqai oli ylivoimaisesti myydyin Nissanin malli Euroopassa vuonna 2021. Qashqaita on kehuttu sen tilavuudesta, ajoteknologiasta ja käytännöllisyydestä. Koko perheen katumaasturiksi luokitellusta autosta on moneen, ja sen huomaa. Autolla liikkuu näppärästi niin kaupungissa kuin taajaman ulkopuolella, eikä mutkitteleva tai kuoppainen maantie ole sille ongelma.

Qashqai on koko perheen katumaastureiden edelläkävijä, joka on säilyttänyt hurjan suosionsa tähän päivään asti. Ajotuntuma autossa on dynaaminen ja kuljettajalle mahdollistettuja säätöjä riittää. Mallia onkin usein kehuttu sen tarjoamasta mukavuudesta niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. Sisätilojen verhoilu, muotoilu ja viimeistely on laadukasta ja silmää miellyttävää. Tämä auto kannattaa kokea!

Nissan Qashqai
Nissan Juke

NISSAN JUKE

Hurmaava ilme, kiinnostavat yksityiskohdat ja korkeampi ajotuntuma – Nissan Juke on ilahduttava pieni katumaasturi. Modernit ja toimivat ratkaisut sekä mukavat sisätilat tekevät autosta loistavan kumppanin kaikkiin reissuihisi.

Juke on täydellinen valinta sinulle, joka haluat toimivan ja käytännöllisen auton korkeammalla ajotuntumalla. Jukessa ajoasento on hieman korkeammalla kuin tavallisessa pienessä katumaasturissa, mikä tekee ajokokemuksesta virkistävän erilaisen. Tiellä auto liikkuu tasaisesti ja pitkätkin matkat sujuvat Jukella mukavasti. Tule koeajamaan!

NISSAN MICRA

Micra on Nissanin ikoninen pikkuauto, joka on kolmen vuosikymmenen saatossa saanut aivan uuden ilmeen. Mallin suosio ei ole säilynyt aivan turhaan, sillä kompaktin kokonsa puolesta se on todella näppärä kaupunkiauto, jonka kyydissä hurahtaa pidempikin matka.

Pienestä koostaan huolimatta Micrassa ei ole tingitty mukavuudesta tai turvallisuudessa. Auton sisätilat ovat mukavat ja toimivat, ja uudempia malleja saa hyvillä varustetasoilla. Ketterä auto on todella helppo laittaa parkkiin kaupungin koloihin ja pikkuautoksi siinä on huomattavan riittoisa tavaratila.

Nissan Micra