Hyppää sisältöön

Tesla vaihtoautot

Tesla vaihtoautot erottuvat muista sähköautoista niiden suorituskyvyssä, pitkässä toimintamatkassa ja innovatiivisissa teknisissä ominaisuuksissa. Löydä omasi meiltä!

Uusimmat Tesla vaihtoautot

Tesla vaihtoautot

Tesla on Yhdysvalloissa perustettu sähköautovalmistaja, joka on tullut tunnetuksi vallankumouksellisista ja edistyksellisistä sähköautoistaan. Yhtiön perusti vuonna 2003 insinööri ja visionääri Elon Musk, jonka tavoitteena oli luoda kestävämpi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto perinteisille polttomoottoriautoille.

Teslan ensimmäinen tuotantomalli oli Tesla Roadster, joka tuli markkinoille vuonna 2008. Roadster oli ensimmäinen täysin sähkökäyttöinen urheiluauto, joka sai paljon huomiota ja asetti Teslan eturintamaan sähköautoteknologian kehityksessä. Vuonna 2012 Tesla lanseerasi Model S:n, josta tuli yhtiön ensimmäinen massatuotantomalli. Model S sai laajalti kiitosta erinomaisesta suorituskyvystään, pitkästä toimintamatkastaan ja hienostuneesta sisustuksestaan.

Suosittuja malleja

Tesla Model S

Tesla Model S on Teslan ensimmäinen täysin sähkökäyttöinen sedan-malli, joka on saanut paljon tunnustusta innovatiivisesta suunnittelustaan ja huippuluokan suorituskyvystään. Model S:n vakuuttavat ominaisuudet sisältävät pitkän toimintamatkan, erinomaisen kiihtyvyyden ja huippunopeuden. Auton toimintamatka vaihtelee mallista riippuen ja voi olla jopa yli 600 kilometriä yhdellä latauksella. Lisäksi Model S tarjoaa hienostuneen sisätilan, jossa on runsaasti tilaa viidelle matkustajalle ja suuri kosketusnäyttö keskikonsolissa, jolla hallitaan lähes kaikkia auton toimintoja.

Tesla Model 3

Tesla Model 3 on kompakti sähköauto, joka on suunniteltu tavoitteena tehdä sähköautoilusta mahdollisimman saavutettavaa suurelle yleisölle. Se tarjoaa vakuuttavan toimintamatkan ja urheilullisen suorituskyvyn. Model 3:ssa on minimalistinen sisätila, jossa on keskitetty 15-tuumainen kosketusnäyttö, joka toimii auton keskusyksikkönä. Autossa on myös edistyksellisiä turvallisuusominaisuuksia, kuten autopilot-ominaisuus, joka mahdollistaa osittaisen autonomisen ajon. Model 3 on saavuttanut suurta suosiota maailmanlaajuisesti ja auttanut laajentamaan sähköautojen käyttöä massamarkkinoilla.

Tesla Model Y

Tesla Model Y on kompakti SUV, joka perustuu Model 3:n alustalle. Se tarjoaa samankaltaisia etuja kuin Model 3, mutta suuremmalla sisätilalla ja korotetulla ajoasennolla. Model Y:ssä on viisi istuinta ja tilava tavaratila.

Tesla Model X

Tesla Model X on Teslan ensimmäinen SUV-malli, joka yhdistää tilavan sisätilan, tyylikkään muotoilun ja sähkökäyttöisen voimalinjan. Model X:ssä on uniikkiä Falcon Wing -ovet, jotka avautuvat ylöspäin tarjoten helppoa pääsyä takapenkille ja korkeutta auton sisätiloissa. Autossa on saatavana jopa seitsemän istuinta, ja sen toimintamatka voi olla yli 500 kilometriä yhdellä latauksella. Model X:ssä on myös vaikuttava suorituskyky, sillä se pystyy kiihtymään nopeasti ja tarjoaa erinomaisen veto-mahdollisuuden.