Hyppää sisältöön

ŠKODA vaihtoautot

Huippusuosittuja malleja suurella variaatiolla. Luotettavuutta, jota tarvitset. Tyylikkyyttä ja ajomukavuutta. Koe Škoda vaihtoautot ja löydä omasi.

Uusimmat Škoda vaihtoautot

ŠKODAN VAIHTOAUTOT

ŠKODA on alkujaan tsekkiläinen automerkki, joka on 90-luvulta lähtien kuulunut saksalaisen Volkswagen-konsernin laadukkaisiin automerkkeihin.

ŠKODA on tunnetusti järkihankinta, eli se on luotettava ja sen hinta- ja laatusuhde on hyvä. Lisäksi merkin määräaikaishuoltoja pidetään edullisina. Škodan mallisto on laaja aina pienestä Citigosta tilavaan Kodiaq-katumaasturiin. Suomessa Škodan suosituin mallin on ollut suuresta tavaratilasta kiitelty Octavia, joka on monena vuonna loistanut myyntitilastojen kärjessä. Muita suosittuja malleja ovat Škoda Superb ja
Škoda Fabia.

Tutustumaan ŠKODA-merkkihuoltoon ja ajanvaraukseen pääset alla olevasta linkistä:

SUOSITTUJA MALLEJA

ŠKODA OCTAVIA

Maailmanlaajuisesti Škoda Octavia oli Škodan myydyin automalli vuonna 2021. Octavian suosio oli lähes kaksinkertainen seuraavana tulevaan Kamiqiin, joka saavutti myös autoilijoiden suuren suosion. Octavia pärjää loistavasti kaikilla osa-alueilla, sen muotoilu on tyylikäs, suorituskyky ja variointimahdollisuudet ovat erinomaiset ja se suoriutuu mitä moninaisimmissa ympäristöissä loistavasti. Malli on henkilöautoksi todella tilava ja jokainen sukupolvi kehittyy huimasti.

Tyytyväisyys Škoda Octaviaan on rankingien kärkipäässä. Auto on helppokäyttöinen ja sen muotoilu on onnistunutta niin sisältä kuin ulkoa. Luotettavana ja turvallisena vaihtoehtona se sopii aivan jokaiselle. Olisiko sinunkin aika saada oma Octavia?

Skoda Octavia
Skoda Kamiq

ŠKODA KAMIQ

Škoda Kamiq on yksi parhaista pienistä katumaastureista. Octavian tapaan se on luokkansa suosituimpia. Kamiq on luotettava, käytännöllinen ja ennen kaikkea loistava ajettava. Tämä crossover on loistava kaikilla osa-alueilla, sen korkeampi ajotuntuma, näkyvyys, teknologia ja turvallisuus ovat aivan omaa luokkaansa.

Škodan katumaastureista Kamiq on kaikkein pienin. Kokonsa ja herkän ohjauksensa puolesta se on todella näppärä kaupungin ahtaissa parkkihalleissa. Myös maantiellä auto suoriutuu jopa paremmin kuin isommat crossoverit ja matkanteko on nautinnollista niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. Škoda Kamiq on hurjan suosionsa ansainnut.

ŠKODA KAROQ

Škoda Karoq löytää täydellisesti oman paikkansa Škodan mallistossa, mikä varmasti selittää sen sijoittumisen maailmanlaajuisesti kolmanneksi myydyimmäksi Škodan malliksi vuonna 2021. Katumaasturi ei ole yhtä iso kuin Škoda Kodiaq, muttei yhtä pieni kuin Škoda Kamiq. Karoq on kompakti ratkaisu sinulle, joka haluat autoosi seitsemän paikkaa tai vastaavasti paljon lisätilaa.

Octavian ja Kamiqin tavoin Karoq pärjää rankingeissa kaikilla autoilun osa-alueilla. Sopivaa Škodan vaihtoautoa valitessa ei vain voi mennä vikaan, jos haluaa luotettavan kumppanin reissuun kuin reissuun. Jos kaipaat tilavaa ja käytännöllistä katumaasturia ilahduttavalla kuljettajaa avustavalla ja matkustajia viihdyttävällä teknologialla, Škoda Karoq on kokemisen arvoinen valinta.

Skoda Karoq